2021. január 15., péntek



Borítómustra | Evelyn Hardcastle 7 halála (Blogturné Extra)

 A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

 


Nemrég megjelent Stuart Turton Evelyn Hardcastle 7 halála című regénye, amiben napról napra másik szemtanú bőrébe bújhatunk, ugyanis Evelyn Hardcastle minden egyes nap meg fog halni, amíg Aiden Bishop nem nevezi meg a gyilkosát, és nem töri meg az időhurok átkát. Tartsatok bloggereinkkel, olvassátok el az ajánlóinkat, és játsszatok velünk minden állomáson, ugyanis a turné végén a Maxim kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk megnyeri ezt a misztikus krimit!




A Blackheath-ház szabályai: Evelyn Hardcastle-t este tizenegykor meg fogják ölni. Nyolc nap alatt nyolc különböző szemtanú bőrébe bújhatsz. Csak akkor engedünk szabadon, ha elárulod nekünk a gyilkos nevét. Érthető? Akkor kezdjük!

Evelyn Hardcastle meg fog halni. És minden egyes nap meg fog halni, amíg Aiden Bishop nem nevezi meg a gyilkosát, és nem töri meg az átkot. Ám valahányszor új nap kezdődik, Aiden egy másik szemtanú testében ébred. A gazdatestek között pedig lesznek segítőkészek, és olyanok is, akik csak annyit segítenek, amennyit feltétlenül szükséges. Az év legeredetibb bemutatkozó regénye kivételes fantáziával fűzi össze a történetszálakat, és az olvasót egészen az utolsó oldalakig bizonytalanságban tartja.

 

Stuart Turton Evelyn Hardcastle hét halála című könyve megkapta a 2018-as Costa-díjat a legjobb brit bemutatkozó regény kategóriában, a Books Are My Bag a legjobb bemutatkozó regénynek, míg a NetGalley UK 2018 legjobb regényének választotta, valamint felkerült a Specsavers Nemzeti Könyvdíj legjobb új szerzőinek rövidlistájára. A Waterstones 2018 októberében a hónap legjobb könyvének választotta.

 

Kiadó: Maxim kiadó (Dream Válogatás)

Terjedelem: 496 oldal

ISBN: 9789634992479

Fordította: Őri Péter

Eredeti mű: The 7½ Deaths of Evelyn Hardcastle

Eredeti megjelenés éve: 2018

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

<< ÉRTÉKELÉS hamarosan >>

 --- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

Neri Pozza (2019) olasz borító 


SONATINE (2020) francia borító


Tänapäev (2020) észt borító


Sourcebooks Landmark (2018) angol borító 


Dublinense (2019) portugál borító 


Sonatine (2019) francia borító 


Prometheus (2018) holland borító


Εκδόσεις Μεταίχμιο (2020) görög borító


RAO (2020) román borító


تندیس kiadó / idei perzsa borító

 

Nyereményjáték:

 

Evelyn Hardcastle halála napról napra megismétlődik egy időhurok miatt, ezért úgy döntöttünk, hogy keressünk olyan történeteket, amelyekben szintén szerepel időhurok! Minden állomáson találtok egy fülszövegrészletet, ami alapján ki kell találnotok melyik könyvre gondoltunk!

 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

 

„Ahogy az éjszakát lassan felváltja a hajnal, vihar tör ki, és egy rejtélyes férfi kopogtat be hozzájuk. Kedélyesen közli velük a lehetetlent: számukra megakadt az idő, egy szilánkon függ, amelyet csak úgy lehet eltávolítani, ha a korábbi barátok meghozzák életük legnehezebb döntését. Beatrice-nek ez az utolsó esélye arra, hogy kiderítse az igazságot… és életben maradjon.”

a Rafflecopter giveaway

ÁLLOMÁSLISTA:

 

[BLOGTURNÉ KLUB]

15 - Hagyjatok! Olvasok! / Borítómustra

19 - Hagyjatok! Olvasok!

23 - Könyv és más

27 - Veronika's Reader Feeder

 

vvvvv

Remélem jól szórakoztatok! Köszönöm a figyelmet!

vvvvv 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése