2021. január 31., vasárnap



Christine d'Abo: 30 fülledt nap | Blogturné Klub ajánló

 

 

Nem számított, hogy tulajdonképp az Ötödik Napnál tartottunk már, még mindig ideges lettem, amikor felém nyúlt, és megérintett. Harrison még mindig csak a fantáziámban élt. Ő lett az én hercegem, aki kilépett az álmaimból, hogy szeretkezzen velem, miután visszaállítottam a világbékét és megszüntettem az éhezést. Nem tűnt valóságosnak, hogy a nappaliban ül, és az ujjaival beletúr a hajamba, miközben megcsókolja a homlokomat.

 




Hosszú éveken át Alyssa csak az emlékeivel bújik ágyba. De vajon készen áll-e arra, hogy az álmaiban ébredjen fel? Sokan egész életükben várnak arra, hogy megtalálják a lelki társukat. De Alyssa Barrow sorsa máshogy alakul. Ő tizenkilenc évesen ismerkedik meg Robbal, és mind a ketten készen állnak arra, hogy boldogan éljenek, amíg… Rob beteg nem lesz. Utolsó napjainak egyikén Rob arra biztatja fiatal, gyönyörű feleségét, hogy ne dobja el magától a boldogságot – vagy az élvezetet. Még különös ajándékot is hagyományoz feleségére, egy szexjátékot, amellyel arra bátorítja Alyssát, hogy lépjen túl a kapcsolatukon. Harminc kártyát hagy feladatokkal, harminc napnyi élvezetes tanáccsal. Tudni fogod, mikor jön el az idő – mondja. Most, két évvel később, amikor Alyssa találkozik szexi új szomszédjával, Harrison Kemppel, elkezd azon gondolkozni, hogy lehet, tényleg elérkezett az idő… Harrison a nők megtestesült álma kidolgozott combjával és ördögi vigyorával. Alyssa összeszedve minden bátorságát, mesél Harrisonnak az elhanyagolt kártyákról, és megkéri rá, hogy segítsen neki a felfedezésben. Ez olyan kívánság, amit Harrison boldogan – teljesít. Harrison tapasztalt érintése és forró csókjai életre keltik Alyssát. De az annyira nem is ártatlan játszadozás hamarosan mélyebb kapcsolattá alakul, és Alyssa ráébred, hogy nem csak a szexre áll készen, hanem a szerelemre is. De mit is mondanak a kártyák a Harrisonnal kapcsolatos jövőről? Szaftos, szívet melengettető és érzelmes. A 30 Nap felfedezi az újrakezdés fájdalmát és örömét. Megmutatja nekünk, merre is vezet egy kis bátorítás, egy apró bátor lépés.

 

Könyv információk:

 

Eredeti mű: 30 Days

Eredeti megjelenés éve: 2015

 

Maxim, Szeged, 2020

320 oldal · puhatáblás ·

ISBN: 9789634992431 ·

Fordította: Szaszkó Gabriella

Sorozat:

1. 30 fülledt nap

2. 30 Nights

WEBSHOP

BELEOLVASÓ

MOLY

GOODREADS

(Az értékeléshez olvass tovább!       )

A történetről…

 

Nem igazán vagyok az erotikus regények nagykövete, de annyira izgalmasan hangzott a fülszövegben szereplő 30 napos szexkihívás, hogy muszáj volt elolvasnom Alyssa történetét. Főszereplőnk immár 2 éve, hogy elveszítette a férjét, Robot. Fiatalkori szerelem volt az övék, egyszerre voltak legjobb barátok és szerelmesek, és boldogan tervezték a közös happy endjüket, de a rák közbeszólt. A 35 éves Alyssának eszébe jut, hogy a férje írt neki egy levelet akkorra, amikor először csekkol egy jó segget, és a regény kezdetén, éppen megtetszik az éppen beköltöző alfele a nőnek, így elolvassa a régóta elfeledett irományt. A levél mellett 30 db szexkártya is helyet kap, amiket Rob azért írt, hogy visszaterelje szerelmét az életbe. Minden nap valamiféle szexszel kapcsolatos dolgot kell megtennie, persze ehhez kell egy partner is, és a csupán 3 hónapra lakást bérlő új, jó seggű szomszéd tökéletes alanynak tűnik.

 

Szerintem…

 

Nos, a történet elején volt némi Utóirat: Szeretlek utánérzésem (mind a könyvet, mind a filmet imádom), de hamar elmúlt, amikor leesett, hogy miféle kártyákat írt Rob Alyssának. Igazából nagyon vicces ez az alapszituáció, de roppant hiteltelen. Valahogy életidegennek gondolom azt, hogy ezer éve ismerték egymást, és még egyiket se próbálták ki… plusz azt se gondolnám, hogy ilyen kártyákat hagyna egy férj vagy egy feleség maga után.

No, de félre a kételkedéssel, milyen volt a sztori?

 


Olvasmányos, szórakoztató, de nagyon durván erotikus. Van itt kalózpornó, vibrátor, szexshop túra, video maszti, fenekelés, kocsis szex, szex gyümölccsel, és olyan rengeteg vazelin, hogy néha éltem, hogy túlcsordul a lapokon! Persze néha tényleg vicces volt, de többnyire nehéz volt nem csodálkozva vagy fülig vörösödve olvasni Alyssa 30 napos szexkalandjairól. (Oké, egyszer elvittem a munkahelyemre is a könyvet, de mivel még a nyakam is égett a laptopos maszturbálós résznél, hamar rájöttem, hogy ez otthon olvasós regény lesz.)

 

 

– Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet valamire.

– Mire? – A hangja sürgető volt, nem tudta elrejteni az érzelmeket.

– Hogy a szerelem túl csodálatos, túl ritka ahhoz, hogy az ember csak úgy elengedje.

 

 

A főszereplők kicsit egysíkúak, de szimpatikusak voltak, de az idős Le Page házaspár volt a kedvencem, akik néha nagyon burkoltan célozgattak mindenféle szexuális témákra. Irtó édes idős pár, tökéletes mellékszereplői voltak a regénynek, de összességében az egész egymással törődő, kert a tetőn, sütögetős társasházat kedveltem. Szívesen laknék egy hasonló közösségben. Tetszett, ahogy törődtek Alyssával, amikor elvesztette Robot, de az, ahogy örülnek, hogy végre meglát valakit, aki bejön neki. Alyssa fájdalma nagyon erősen jelen van a történet elején, de Rob szelleme/jelenléte az egész történetet végigkíséri, hiszen mindenben hozzá hasonlítja a szomszédját, Harrisont, lévén, hogy nincs tapasztalata más férfiakkal. Engem eléggé idegesített, hogy próbálta olyasmikre rávenni a férfit, amit Rob kedvelt, de a féltékeny kirohanásai is. Néha nem tűnt normálisnak, amit művelt, és ettől eléggé mondvacsinálttá váltak a konfliktusok is.

 


Összességében

 

Nem a legjobb könyv a Passion válogatásban, de nagyon tetszett ennek a szenvedélyes sztorinak az alapötlete. A megvalósítás hagyott némi kívánnivalót maga után, de összességében jól szórakoztam olvasás közben. Énprűdségemnek néha sok volt az erotika, de ez picit az író stílusának is köszönhető – rémesen túlírt, túl realisztikus és túlvazelinozott minden.

Ami nagyon tetszett az az epilógus, ami szuper felütés az új főszereplős folytatáshoz. Nagyon remélem, hogy lesz lehetőségem olvasni Glenna történetét is magyarul!

 

Értékelés: 3,5

 

Azoknak ajánlom, akik szeretik a nagyon pikáns erotikus regényeket.

 

Külföldi borítók:


 

 

Kedvcsináló idézetek:

Soha többé nem megyek randizni az életben. Vagyis inkább soha többé nem megyek el csütörtök este randizni. Mert ha a dolgok ennyire szarul mennek, mint most Harrisonnal, másnap nekem még a munkatársaimmal is szembe kell néznem. Ez azt jelentette, hogy úgy kellett tennem, mintha minden rendben lenne, amikor valójában rémesen mérges voltam. Egy megkeseredett vénlány.

Borra, csokira és romkomokra volt szükségem. Vagy pornóra. Még nem döntöttem el.

– Játsszunk valamit!

– Láttam a filmet, és nem végződött valami jól. – Ki nem állhattam a horrorfilmeket, ennek ellenére megnéztem az összes Fűrész-t, mert annyira szuperek voltak.

– Ígérem, hogy egyetlen testrészedtől sem szabadítalak meg. Inkább a húsz kérdéses játékra gondoltam.

– Hallod, amit mondok, Alyssa? – A fantáziám kalóz-Harrisonjával ellentétben nem vegyült semmi csintalanság a hangjába. A szavak gyors egymásutánban bukkantak ki belőle.

– Igen – nyeltem egy nagyot, elnyomtam a vágyat, de a szám megremegett, az arcom fájt. – Hallottam.

– Te és én. Harminc nap szex. Jól fogjuk érezni magunkat. Szükségünk van rá. Aztán mind a ketten visszatérünk a rendes élünkhöz. Megegyeztünk?


♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Nem saját képek. Pinterest tábla: 30 fülledt nap

30 Days #1 a GoodReadsen

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ 


A Maxim Könyvkiadónál jelent meg Christine D’Abo 30 nap sorozatának első része a 30 fülledt nap a Passion válogatás keretein belül. Vajon hogyan vélekedik a Blogturné Klub három bloggere az erotikusan romantikus regényről? Kövesd a blogturné állomásait és a játékunk megfejtéséért cserébe esélyes lehetsz megnyerni a regény egy példányát.

 

 

Nyereményjáték:

 

Olyan népszerű könyvekből idézünk, amelyekből nem hiányzik az erotika. Nincs más dolgotok, mint azonosítani az adott idézetet, és a  szerző+könyv címet beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

 

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

 

„Nekem olyan pasi kell, aki tudja, mit akar. Olyan, aki hajlandó erőfeszítéseket tenni értem, és boldog, ha velem lehet. Olyan, aki velem akar lenni.”

a Rafflecopter giveaway

ÁLLOMÁSLISTA:

 

[Blogturné Klub]

01/25 Könyvvilág
01/28 Kelly & Lupi olvas
01/31 Hagyjatok! Olvasok!

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése