2021. szeptember 11., szombatBorítótervek Róbert Katalin: Halld a szív szavát című regényéhez! (Blogturné Extra)

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

 

Könyvhétre érkezik Róbert Katalin legújabb regénye, Halld a szív szavát címmel. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei belevetik magukat a VarázsÉlmény valóságshowba, hogy végigkövessék Dini és Jázmin kalandjait ebben az izgalmas, magyar közegbe ágyazott retellingben.

Tartsatok velünk, ismerjétek meg a regényt, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott kötet egy példányát.

 

Fülszöveg
ÉR HAZUDNI A SZERELEMÉRT?

A VarázsÉlmény különleges valóságshow, ahol tizenhathúsz éves fiatalok mérik össze az ügyességüket. Szereted a szabadulószobákat? Szereted az olyan versenyeket, ahol bárki kiemelkedhet? Akkor ezt neked is látnod kell!

Dini önálló, vérbeli vagány. Eddig nem érdekelte a VarázsÉlmény álomnyereménye, nem hitt benne, hogy egy magafajta, nincstelen kölyöknek esélye lehetne rá.

Ám megtetszik neki a stábból egy lány… És, hogy a közelébe kerüljön, másnak adja ki magát.

Jázmin szinte egy kis hercegnő. Az élete gyerekkora óta percre pontosan be van osztva: forgatások, tévéműsorok, szereplések. Ami valaha élmény volt, mára nyűg lett. Jázmin most már csak azt szeretné, ha végre egyszer azt tehetné, ami neki fontos. Csakhogy sem az apja, sem a menedzsere nem foglalkozik azzal, hogy ő mire vágyik. Álruhában kiszökik, és elindul élete kalandja…

Jázmint és Dinit egy világ választja el egymástól, a tévében most mégis összetalálkoznak. De vajon mit szól a gonosz Sáfár, ha Jázmin Dini hatására elkezd kiállni magáért? És hogyan fogadja Dzsi, Dini mentora azt, ami a fiú és a lány között történik? Lehet igazi az a szerelem, ami hazugságokra épül? És mi történik, ha kiderül, hogy Dini egy csaló?

Siker, szerelem, őszinteség – te melyik kettőt választanád? Aladdin és Jázmin örök szerelme ezúttal egy televíziós show-műsorban éled újjá. Az ismert történet alakjai benépesítik Budapest utcáit. Tarts te is velük!

Engedd, hogy elvarázsoljon.

 

Kiadó: Könyvmolyképző (Vörös pöttyös könyvek)

Terjedelem: 296 oldal · puhatáblás

ISBN: 9789635613885

KMK WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY

 --- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

Róbert Katalin regényéhez borítótervező pályázat volt kiírva, ahol Rácz Tibinek, a Sorok között bloggerének a munkája lett a befutó. Az általa beküldött pályamű alapján készült el a regény végleges borítója, de az övé mellett számtalan érdekes tervezetet láttam az író Facebook albumában, ezért úgy döntöttem, hogy bemutatom nektek a kedvenceimet! (Nem az összeset, mivel rengeteg pályamű lett beküldve a pályázatra.)

 

Borítótervek

 

Gégény Brigitta munkája

 


Cserti Melinda munkái

 Sós Alicia munkái

 

Sümeghy Csillag munkái

 Varga Dóra munkája

 


Szentgyörgyvári Ivett munkái

 Simon Tünde munkái

 

 


Márton Edina munkája

 


Buli Vivien munkája

 


Sztaskó Kíra munkája

 


Girincsi Dalma munkája

 


Ivanics Alexandra munkája

 


Epstein Ágnes munkája

 


Aux Eliza munkái

 Csóri Rozália munkája

 


Ambrús Reni munkái

  

Nyereményjáték:

 

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek az Aladdin meséket és filmet. Minden állomáson olvashattok egy idézetet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, kitől származik, majd a karakter nevét beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

 

 

„Mély tiszteletlenséggel kérdem rondaságod nem várhatnánk meg egy igazi vihart?”

a Rafflecopter giveaway

ÁLLOMÁSOK:

[Blogturné Klub]

09/04 Szaffi polca - Interjú

09/06 Dreamworld - Idézetek

09/08 Spirit Bliss Sárga könyves út - Extra

09/10 Sorok Között - Borítók

09/11 Hagyjatok! Olvasok! - Borítótervek

09/13 Kelly & Lupi olvas

09/15 Szaffi polca

09/17 Sorok Között

 

vvvvv

A teljes albumot innen érhetitek el: KATT!

Remélem jól szórakoztatok! Köszönöm a figyelmet!

vvvvv


 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése