2022. július 4., hétfő



Black ​Rainbow - Fekete szivárvány | Kedvcsináló idézetek (Blogturné Extra)

  

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra


 

J.J. McAvoy első magyarul megjelent történetének középpontjában egy menő ügyvédként dolgozó professzor és egy joghallgató lány áll, akik egy feledhetetlen és tüzes hét után döbbennek rá az új felállásra.

Kövessétek a legújabb Rubin Pöttyös romantikus-erotikus regény blogturnéját, és ne felejtsetek el játszani se, hiszen a Könyvmolyképző kiadónak hála a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyeri a Fekete Szivárványt!




Egy sorsfordító találkozás története.


Az érzéki egyhetes kaland után, amit a bárban megismert zenésszel átélt, Thea Cunning nem hitte, hogy valaha újra látja Levi Blacket.

Majd elérkezett a hétfő reggel, és ráébredt, hogy a korábbi szeretője nemcsak a professzora, hanem Massachusetts állam egyik legmenőbb büntetőügyvédje is. Mivel a kurzuson mindenki abba a tizenkét diákból álló csoportba akar bekerülni, akiket Black professzor a szárnyai alá vesz, a feszültség egyre csak fokozódik. Thea az óra leadását fontolgatja, tekintettel az együtt töltött szenvedélyes hétre és a tagadhatatlan vonzalmukra. Végül is vannak más (kevésbé dühítően szexi) jogászprofesszorok is az egyetemen. Ám hogy elérje célját és kiszabadítsa az apját a börtönből, Thea tudja, hogy a legjobbtól kell tanulnia – és az nem más, mint Levi Black.


De lehetséges a legjobbtól tanulni anélkül, hogy a legjobb ágyában kötnénk ki?

 

Kiadó: Könyvmolyképző (Rubin pöttyös könyvek)

Terjedelem: 360 oldal

ISBN: 9789635971152

Fordította: Takács Ágnes

Műfaj: Romantikus, Erotikus, New Adult

Eredeti mű: Black Rainbow / Eredeti megjelenés éve: 2015

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

 

--- Tovább az idézetekhez! ---

vvvvv

1.

Ez lesz életem legrosszabb hete. Annak kell lennie. Nincs semmi a világon, ami az elmúlt hetet felülmúlhatná. Találkoztam álmaim nőjével, és a város minden pontján megfektettem őt. Hogyan überelhetné ezt bármi is? Égtem a vágytól, hogy felhívjam őt, vagy munka után beugorjak hozzá, csakhogy egyezséget kötöttünk: ez csak egy egyhetes kaland lesz. Megállapodtunk, hogy miután letelt a hét, elválnak az útjaink. Miért kötöttünk ilyen rohadt hülye alkut?

 

2.

A legtöbb… Vagyis inkább minden joghallgató El Diablóként emlegetett, még azok is, akiknek sikerült átmenniük a vizsgáimon. Függetlenül attól, hogy mit gondoltak rólam, a diploma után szinte mindegyikük a cégemhez jelentkezett. Ez arra engedett következtetni, hogy mazochisták…

 

3.

Tristan ekkor valami rózsaszínűre cserélte az italomat, amit még nem fejeztem be. 

– Még mindig vodka? – kérdeztem. 

– Még mindig vodka. 

Mosolyogva Casanova felé fordultam, és vállat vontam. 

– Úgy tűnik, nekem van italom, de mivel a te kezed üres, szívesen meghívlak egyre – incselkedtem. Megfordultam, és drámai módon megkopogtattam a pultot. – Tristan! Adj valami férfiasat a barátunknak. 

Ezen mindketten felnevettek. 

– Azt kérem, amit ő – foglalt helyet mellettem. 

– Ugye látod, hogy ez az ital rózsaszín? 

– Nem gond, biztos vagyok a szexuális irányultságomat illetően – kacsintott.

 


4.

Thea Cunning igazi nő, és mint olyan, egy rejtélybe burkolózott talány volt.

 

5.

Thea keze megtorpant, a lélegzete megbicsaklott. Szótlanul kiemelt egy lemezt a többi közül, és a szeme elé emelte. Nem tudtam megfejteni az arckifejezését. 

– Curtis Mayfield… Egy Curtis Mayfield album! – kiáltott fel. 

– Ismered Curtis Mayfieldet? – Meglepődtem. A legtöbben már nem hallgattak efféle zenét, hacsak nem egy reklámban szólalt meg. 

Thea úgy nézett rám, mintha megőrültem volna. 

– A gyerekkorom kedvenc albumáról beszélünk! A nagymamám is imádta a lemezeket. Igazán klassz gyűjteményed van. 

– Köszönöm. A zene a hobbim. 

– És ha jól sejtem, az első szerelmed pedig a könyvek? – A szanaszét heverő könyveimre nézve felnevetett. – Méghozzá jogi könyvek. 

– Most megfogtál. Igazi könyvmoly vagyok.

 


6.

– Kockahas, gitározik, bakelitet hallgat és könyvmoly… Jobb, ha vigyázol, mert még megkedvellek. 

Reméltem is. 

Közelebb lépve kivettem a kezéből a lemezt, és a régi lemezjátszóra helyeztem. 

– Táncolj velem! 

– Az első alkalommal pont így kerültem az ágyadba. Meztelenül. 

– Tudom – villantottam rá a legszebb mosolyomat.

 

7.

– Min mosolyogsz? 

Megcsíptem az arcom. Észre sem vettem, milyen fejet vágtam. 

– Imádom az őszt. A kedvenc évszakom. Az anyatermészetet, habár technikailag haldoklik, igazi hölgy módjára teszi, és elegánsan távozik.

 

8.

– Rendben, akkor hadd világosítsalak fel. – Kihúzta magát. – Fekete szivárványok vagyunk. 

– Ettől nem lettem okosabb. 

– Amikor kicsik voltunk, a nagymamánk azt mondta, hogy mindenki a szivárvány színeivel születik, és a körülöttünk lévő emberektől függően a színeink vagy kivilágosodnak, vagy elsötétülnek. Thea és én fekete szivárványok vagyunk… Időnként ragyogunk, de végül mindig feketén végezzük. Az emberek nem maradnak sokáig velünk. Főleg miután rájönnek, miféle életünk volt, így lassan kivonják magukat az életünkből, mert kényelmetlenül érzik magukat, vagy nem tudják, mit mondhatnának.

 

9.

Bizonyos fokig mindenki sebzett, mindannyian küzdünk valamivel. A különbség az, hogyan kezeljük őket.

 


10.

– Egyik pillanatban az ügyfelem lánya vagy, a következőben ügyvéd vagy diák, vagy a barátnőm… a szeretőm. Annyi személyiséggel rendelkezel, hogy nem tudlak követni. 

– Az ügyfeled lánya vagyok, egy ügyvéd és egy diák. Csak voltam a barátnőd… a szeretőd. Most pedig távozom. Jó éjszakát!

 

 

Nyereményjáték:

 

Mivel a Fekete Szivárvány egy professzor-diák románcról szól, így az egyes állomásokon is olyan könyveket kell felismernetek, amelyekben tanár-diák szerelem szerepel! Minden állomáson találtok egy idézetet, találjátok ki a regény címét, majd írjátok be a rafflecopter megfelelő rubrikájába.

 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)

 

 

“– Layken! – kiált utánam, mielőtt belépnék a házunkba. – Az erő legyen veled! Nevetve beszáll a kocsiba, én pedig sóbálvánnyá válva meredek a Darth Vader-es mamuszra, ami még mindig a lábamon van. Ez az én formám.”

a Rafflecopter giveaway


 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése