2023. március 23., csütörtök



Borítómustra | A Pimasz és a Fenevad (Blogturné Klub Extra)

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

Újabb csodálatos Sarah MacLean történetnek örülhetnek a szerző rajongói a Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően. Ha kíváncsiak vagytok, hogy bloggereink mit gondolnak A Pimasz és a Fenevad című könyvről, akkor kövessétek blogturnénkat, s talán tiétek lehet a Kiadó által felajánlott nyereménykönyv.




Három ​fivér, akiket összeköt egy titkos eskü… 

És a nők… akik térdre kényszerítik őket.


A Lady terve

Lady Henrietta Sedley azt tervezi, hogy miután betölti huszonkilencedik életévét, átveszi apja üzleti vállalkozását, saját vagyont szerez, és a saját életét fogja élni. Mivel esze ágában sincs férjhez menni, első lépésként az érzéki örömökbe akar belekóstolni, gondolván, úgyis kénytelen lesz róluk lemondani a jövőben. Minden Hattie terve szerint alakul… amíg rá nem talál a hintójában egy összekötözött férfira, akinél jóképűbbet még életében nem látott, és aki keresztülhúzhatja a számításait.

A Gazfickó ajánlata

Amikor Whit – Covent Garden királya, akit mindenki csak Fenevad néven ismer – magához tér egy hintóban Hattie lába előtt, csak ámul különös szabadítója láttán, főleg miután rájön, miféle örömökre vadászik az éjszaka leple alatt… éppen az ő felségterületén. Örömmel ajánlja fel a Ladynek, hogy minden vágyát teljesíti… Ám ennek ára van.

A váratlan szenvedély

Hattie és Whit hamarosan riválisokká válnak – az üzletben éppúgy, mint a magánéletben. A nő nem adja fel a terveit, a férfi nem adja fel a hatalmát. És egyikük sem látja be, hogy ha nem vigyáznak, végül kénytelenek lesznek mindenről lemondani… Arról is, amit a szívük diktál.

Sarah MacLean a Keményöklű Gazfickók-sorozat újabb kötetével jelentkezik.

Dobd fel vele a napod! 

 

 

Kiadó: Könyvmolyképző (Arany pöttyös könyvek)

Terjedelem: 384 oldal · puhatáblás ·

ISBN: 9789635972890 · Fordította: Margittay

Műfaj/Téma: történelmi romantikus, erotikus

Eredeti cím: Brazen and the Beast / Eredeti megjelenés éve: 2019

 

KÖNYVMOLYKÉPZŐ WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

 

--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

2021-es Versatil Ediciones spanyol borító

 


2019-es Piatkus angol nyelvű borító

 


2019-es Nemesis Kitap török nyelvű borító


 

2020-as HarperCollins Italia olasz nyelvű borító

 


2021-es Gutenberg portugál nyelvű borító

 


2020-as Litera román nyelvű borító

 


2020-as Elxis görög nyelvű borító

 


2020-as TOPSELLER portugál nyelvűborító

 


2019-es Amber lengyel nyelvű borító

 

 

2019-es Avon angol nyelvű borító

 


 

Nyereményjáték:

 

A Pimasz és a Fenevad a Kiadó Arany pöttyös könyvek kategóriájában jelent meg, ezért játékunk is ehhez kapcsolódik. A blogturné minden állomásán egy-egy Arany pöttyös könyv fülszövegéből találtok részletet, a ti feladatotok pedig az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a könyv címét és a szerző nevét.

 

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

 

 

‘Cassie Beresford nemrég nyerte el álmai munkáját, ő a helyi idilli, falusi iskola frissen kinevezett igazgatóhelyettese. Kicsit sem hiányzott neki, hogy a falu jótékonysági árverésén fény derüljön a férje hűtlenségére, aki viszonyt folytat a legjobb barátnőjével.

Ha ez még mind nem lenne elég, Cassie-nek meg kell birkóznia azzal is, hogy váratlanul az iskola élén, az igazgatói székben találja magát, és nemcsak ott, hanem a területfejlesztők elleni küzdelem első sorában is, akik a gyönyörű tájat készülnek lebetonozni.”

a Rafflecopter giveaway

 

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[Blogturné Klub]

03.19 Betonka szerint a világ…

03.21 Angelika blogja

03.23 Hagyjatok! Olvasok! extra

03.25 Olvasónapló

03.27 Hagyjatok! Olvasok!

 

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése