2023. május 27., szombat



Catana Chetwynd: Bekuckózunk | Blogturné Klub ajánló

  

 

A KRUMPLI: kerek tömör sokoldalú

- egy kicsit sós

- szereti a félhomályt

- tele van szénhidráttal


JOHN: kicsit nyugtalanító, mennyi közös van bennünk a krumplival

 




Lehet még jobban szeretni?


Miért bajlódnál azzal, hogy kimássz az ágyból, ha helyette bekucorodhatsz a takaró alá a pároddal és egy meghitt, aranyos könyvvel? A Szerelmes pillanatok alkotójának legújabb sikerkönyve tökéletesen ragadja meg egy párkapcsolat őszinte, vidám pillanatait, melyekkel bármelyik pár könnyedén azonosulhat.


Chetwynd második könyve éppolyan bájos és magával ragadó, mint az első, ráadásul a benne szereplő képregények egy része még sehol sem jelent meg korábban. A Bekuckózunk a mindannyiunkra jellemző furcsaságokat, egyedi szokásokat élteti – és annak a varázsát, amikor rátalálunk a tökéletesen hozzánk illő személyre.


Hagyd, hogy elbűvöljön!

 

Könyv információk:

 

Eredeti mű: Snug

Eredeti megjelenés éve: 2020

Könyvmolyképző, Szeged, 2022

136 oldal · keménytáblás

ISBN: 9789635974665

Fordította: Benedek Dorottya

Illusztrálta: Catana Chetwynd

Catana Chetwynd kötetek:

 

Szerelmes pillanatok

Bekuckózunk

In Love & Pajamas

You Are Home

MOLY / GOODREADS / WEBSHOP / BELEOLVASÓ

CATANA COMICS / INSTAGRAM / FACEBOOK

(Az értékeléshez olvass tovább!       )

Szerintem…

 

Úgy néz ki, hogy nem tudom megunni Catana tüneményes lélekbonbonjait. Ez a kötet is egyenesen a szívembe fészkelte magát. Catana és John nagyon aranyos és szerethető páros, akik teljesen egymásnak teremtetteknek tűnnek. Ahogy rajonganak az evésért, ahogy elbeszélgetnek egymással, ahogy mindig ott vannak a másik, ahogy feltöltik egymást a társuk megölelésével… és mindezt pár képkockába sűrítve kapjuk meg. 

Nem meglepő módon a legjobban az evéssel és az alvással / pihenéssel kapcsolatos comic stripeket szerettem, de ezeken felül is mindet szórakoztatónak gondolom. Bár többnyire bájosak, szimpatikus, hogy tudnak magukon és a lehetetlenségükön is nevetni! Minden képen érződik, hogy az életben is vicces párost alkotnak, akik szeretik a párjuk furaságát, és ami még ennél is több: elfogadják.

 


Élmény lapozgatni, akárcsak a korábbi kötetét, valószínűleg ugyanaz lesz a sorsa nálam, mint annak, vagyis néha eltopogok a könyvespolcig, és lekapom, hogy belelapozva feldobja a hangulatomat! Cuki, flúgos szerelmespár, vicces sztorik, minimalista, mégis bájos rajzolás és egy fel-felbukkanó új szereplő: a tündéri kutyus. Mi kellhet még? Tudom! A kajás poénok!

 


Összességében

 

Aranyos, vicces pillanatok egy végtelenül szerethető páros életéből – képregénykockákba varázsolva. Ez már a második kötet, amit „olvastam” Catanától, de heti szinten rá szoktam szabadulni a közösségi oldalaira, hogy bogarásszam az új vagy régi képkockákat. Szuper a kisugárzásuk, irigylésre méltók a furcsa vitáik, az egymás iránti szeretetük, ami átsüt a képeken. Élmény volt ezt a kötetet is lapozgatni, sokszor fel fogom még csapni, amikor szükségem lesz a vidámságukra.

 

Ajánlom? Igen.

Összességében: 5

 

Ajánlás: Mindenkinek, aki vevő egy igazán aranyos és szerethető képregénygyűjteményre. Nem összefüggő történet, hanem szerethető életparányok, így azoknak is jó szívvel ajánlom, akik csak belelapoznának néha-néha.

 

További kedvenceim:

 



◈ ◈ ◈ ◈ ◈

Képeka könyvből + Catana Comics Pinterest tábla.

SNUG a GoodReadsen

◈ ◈ ◈ ◈ ◈ 


Catana Chetwynd első magyarul megjelent képregénykötete, a Szerelmes ​pillanatok után itt a következő kötelező olvasmány a rajongóinak! A Bekuckózunk év végén jelent meg a Könyvmolyképző kiadónál, de bloggereink annyira beleszerettek a korábbi kötetbe, hogy kitalálták, ezt a kiadványt is megturnéztatják!

Kövess minket ezen az izgalmas blogturnén, hogy jobban megismerhesd Catana és John életét, és ne feledd, a kiadónak hála a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyeri a Bekuckózunk című kötetet!

 

 

 

Nyereményjáték:

 

Mivel szeretjük a humoros comic stripeket, így az egyes, magyarul megjelent kedvenceink borító részleteit találhatjátok meg az egyes állomásokon, és azokat kell beazonosítanotok! A megoldás a kiadványok szerzőinek a neve!

 

(Az értesítő levél megküldése után a nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!)

 

 

a Rafflecopter giveaway

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése