2023. május 14., vasárnap



Majdnem ​gyönyörű | Kedvcsináló idézetek (Blogturné Klub Extra)

  

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  


  

A Las Vegasból hazaérkező friss házasokat kellemetlen meglepetés fogadja, amikor kiderül, hogy a tűzeset kivizsgálását átveszi az FBI. Vajon Travis és Abby Maddox szerelme és egymásba vetett bizalma képes kiállni a próbát? Tartsatok bloggereinkkel a Gyönyörű sorscsapás sorozat befejező részének turnéján.

Ne felejtsetek el játszani se, mert a Maxim kiadónak köszönhetően a turné végén nyerhettek egy példányt a Majdnem gyönyörűből!




Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.


Megérkezett a régen várt folytatása Jamie McGuire nemzetközileg is elismert könyvének, a Gyönyörű sorscsapásnak.


Az újdonsült házasok, Travis és Abby Maddox visszatérnek Vegasból, és abban reménykednek, hogy egy nap majd maguk mögött hagyhatják az Eastern Egyetemen történt végzetes tűzesettel kapcsolatos katasztrófát. 


Azonban amikor az FBI megérkezik Eakinsbe, és nyomozni kezd az ügyben, a barátokból hirtelen ellenségek lesznek, és a boldogság helyét az aggodalom veszi át. A két fiatal friss házasságának ki kell állnia a próbát. Vajon meg tudnak bízni egymásban annyira, hogy elérhessék az általuk áhított boldog befejezést?

 

Kiadó: Maxim

Oldalszám: 384 oldal

ISBN: 9789634996316

Fordította: Szaszkó Gabriella

Műfaj: New Adult, Romantikus

Eredeti mű: Almost Beautiful / Eredeti megjelenés éve: 2022

 

MOLY / GOODREADS / WEBSHOP / BELEOLVASÓ

 

--- Tovább az idézetekhez! ---

vvvvv

1.

Egyikünk sem tudta a találkozásunk napja előtt, hogy mind a ketten a másik érkezésére vártunk, és hogy abban a percben, a fősuli étkezdéjében kezdődött el az életünk.

Nem létezett több előtte vagy utána.

 

2.

Ahogy újra és újra megpecsételték a házasságunkat, Travis meggyőzött arról, hogy semmi mást nem akar az életben. Senki mást. És hogy a világot jelenti számára, hogy a férjem lehet.

 

3.

- Nem érdemled meg őt, Maddox. Ezt tudnod kell.

- Abby másként gondolja, és azt hiszem, itt most egyedül az ő véleménye számít. Szóval, egyél szart és dögölj meg, Parker, mert senkit se érdekel, mit is gondolsz.

 


4.

– Figyelj, nem a külsődért szeretlek, az rajongás lenne. Nem a szexuális vonzalom miatt szeretlek, az csak vágy. Nem azért szeretlek, mert te is szeretsz, az csak empátia. Nem azért szeretlek, amit képes vagy megadni nekem, vagy amit képes vagy megtenni értem, az nagyon üzleti alapú lenne. Nem azért szeretlek, ahogy bánsz velem, az csak hála lenne. És nem is azért, mert vigyázol rám, az a biztonságról szólna. Nem tudom, miért szeretlek, édesem. Innen tudom, hogy valódi a dolog

 

5.

- Akartál már valami olyat, ami elérhetetlen, és amikor megkaptad, már féltél elhinni, hogy tényleg megtörtént?

- Igen – suttogtam, és megcsókoltam a száját. - Most már egyek vagyunk, és ezen semmi sem változtathat.

- Hát nem tudom - rázta meg a fejét. Egy húsz éves börtönbüntetés talán mégis.

 

6.

A feleséged akartam lenni. Ez minden, amit akarok.

 

7.

- A feleséged vagyok. Az a feladatod, hogy itt legyél velem, hogy megvédj, hogy szeress. Ahogy azt meg is ígérted. Mindig csak egy csatát vívunk egyszerre. Ez most sincs másként.

 


8.

Végül apa újra előrehajolt, és egyenesen a szemembe nézett.

- Travis, nem is tudom, hogyan mondjam el, fiam… de a feleséged? Sokkal erősebb nálad. Te előbb hagynád el őt, mint fordítva.

A szavai kiszorították belőlem a levegőt. Képtelen voltam… a szemem elhomályosodott. A kezembe temettem az arcom, és hagytam, hogy a megkönnyebbülés átjárjon.

Apa sosem tévedett, az életemet is rábíztam volna.

 

9.

Valaki füttyentett, mire megpördültem. A diákok egy csoportja különvált. Travis tartott felénk.

A járda közepén sétált, a kezét a zsebébe dugta; egy szürke sapkát viselt, piros-fekete flanelinge alatt pedig Ramones pólót. A fekete bőrcsizma még jobban kihangsúlyozta a Velem ne szarakodj, vagy kicsinállak kinézetét

 


10.

Hiába viselt karikagyűrűt, a diáklányok így is megbámulták. A tökéletes állvonala, a gödröcskéje, a ruganyos léptei mindenkit elbűvöltek. Travis egyszerűen gyönyörű volt. Áradt belőle a szexuális vonzerő, a bűbáj, és még csak próbálkoznia sem kellett.

Nem lepett volna meg, ha hirtelen lassított felvételre váltott volna a képzeletbeli film, háttérzeneként a Saweetie My Type-jával.

 

 

Nyereményjáték:

 

A Maxim kiadó rendkívül gondosan elérhetővé tette a könyv beleolvasóját, amely alapján válaszolnotok kell az állomásokon kihelyezett kérdésekre. Minden helyes válasz egy újabb esély a virtuális kalapban!

 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

 

 

Mi szerepel Abby tetoválásán?

 

a Rafflecopter giveaway

 

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[BLOGTURNÉ KLUB]

8 - Kelly és Lupi olvas

11 helyett 14   - Hagyjatok! Olvasok! - Kedvcsináló idézetek * csúszás *

14 helyett 16 - Hagyjatok! Olvasok! * csúszás *

 

 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése