2023. október 5., csütörtökBorítómustra | A számkivetett herceg (Blogturné Klub Extra)

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

A szerencsejáték szabályai sorozat harmadik részének főszereplője Temple, akinek szó szerint feléled a múltja. 12 év után felbukkan a szépséges Mara Lowe, akiről úgy tudják, hogy Temple megölte őt, és kihagyhatatlan egyezséget ajánl a férfinak. Kövessetek minket Sarah MacLean történelmi romantikusának blogturnéján, illetve játsszatok velünk, ugyanis a Könyvmolyképző kiadónak hála egy szerencsés olvasónk meg is nyeri A számkivetett herceg egy példányt!
Egy ​herceg, akinek oda a jó híre…

Temple-t azzal vádolják, hogy meggyilkolta Mara Lowe-t az esküvője előtti éjszakán, ő azonban nem emlékszik semmire. A férfi azóta, immár tizenkét éve nagy vagyonra és hatalomra tett szert London legexkluzívabb kaszinójának tulajdonosaként, feloldozást azonban nem kapott – egészen addig, amíg egyik este meg nem jelenik Mara, hogy felajánlja az egyetlen dolgot, amire a férfi vágyik.

Mara tervei között nem szerepelt, hogy valaha is visszatér abba a világba, amelyet maga mögött hagyott, de amikor az öccse súlyos adósságot halmoz fel Temple kaszinójában, kénytelen ajánlatot tenni a férfinak: a nyilvánosság elé lép, hogy elmondja az igazságot. Azt, hogy a férfi nem gyilkos.

Az alku kecsegtetőnek tűnik, azonban Temple-nek be kell látnia, hogy nem lesz egyszerű dolga ezzel a titokzatos, őrjítő nővel, aki láthatóan bármit képes kockára tenni a számára fontos dolgokért. Temple minden erejével igyekszik ellenállni Marának, és megóvni a saját szívét.

Vajon mindenki megkapja, amit szeretne?

 

 

Kiadó: Könyvmolyképző (AranyPöttyös könyvek)

Téma/műfaj: történelmi romantikus

Terjedelem: 488 oldal

ISBN: 9789635974634

Fordította: Mergl-Kovács Bernadett

Eredeti mű: No Good Duke Goes Unpunished / Eredeti megjelenés éve: 2013

 

 

KMK WEBSHOP / OLVASS BELE / MOLY / GOODREADS

<< ÉRTÉKELÉS 10.15. >>

 

--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

2013 - Piatkus - angol borító

 


2017 - Mondadori - olasz borító

 


2017 - Elxis - modern görög borító

 


2020 - Mozaik knjiga d.o.o. - horvát borító

 


2019 - LITERA - román borító

 


2023 - Mondadori - olasz borító


 

2017 - Amber - lengyel borító

 


2014 - J'ai Lu - francia borító


 

2015 - Versátil - spanyol borító

 

 

2019 - Издателство Ибис - bolgár borító


 

 

Nyereményjáték:

 

Ha elolvastátok a kiadó oldalán található beleolvasót a könyvbe, akkor bizony könnyű dolgotok lesz az egyes állomásokon található kérdések megválaszolásakor… A rafflecopter dobozba a helyes válaszokat várjuk!

 

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

 

 

Mi rontja el a reggeleket a leggyorsabban Temple szerint?

a Rafflecopter giveaway

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése