2023. október 4., szerda



Borítómustra | A hercegné alkuja (Blogturné Klub Extra)

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

Tessa Dare A lány és a herceg című sorozatának első részével mutatkozott be a magyar olvasóknak, mely a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg.

Tartsatok velünk blogturnénkon és tiétek lehet a Kiadó által felajánlott nyereménykönyv!




Ashbury hercege visszatér a háborúból, de az arcán és a lelkén is nyomot hagyó sérülések miatt teljesen megváltozik az élete.

Magányosan és keserűen telnek a napjai; éjjelente céltalanul bolyong London utcáin, halálra rémítve a környékbelieket, még az útonálló banditákat is. Van azonban egy kötelessége, aminek eleget kell tennie: gondoskodnia egy örökösről, és ehhez mindenekelőtt találnia kell egy feleséget. Amikor Emma Gladstone, a plébános lányából lett varrónő menyasszonyi ruhába öltözve megjelenik a könyvtárszobájában, a férfi úgy dönt, hogy ő pont megfelel a célnak.

Világos szabályokat állít fel:

csak éjszaka lesznek férj és feleség, a sötétben csókolózásnak helye nincs a harci sérüléseiről nem eshet szó köztük de ami a legfontosabb: miután Emma terhes lesz, soha többé nem kell egy ágyban aludniuk.

Emma viszont nem egyszerű eset. Neki is megvannak a maga feltételei:

minden este együtt vacsoráznak és beszélgetnek sőt kedvükre tréfálkoznak egymással, ahogy férj és feleség szokott de ami számára a legfontosabb: ha megismeri a sebek mögött rejtőző férfi valódi arcát, és beleszeret, az minden szabályt felülírhat.

 

 

Kiadó: Könyvmolyképző (Arany Pöttyös könyvek)

Téma/műfaj: történelmi romantikus

Terjedelem: 360 oldal · puhatáblás ·

ISBN: 9789635974047 · Fordította: Margittay

Eredeti mű: The Duchess Deal / Eredeti megjelenés éve: 2017

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

 

--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

2017 - AVON - angol borító

 


2022 - Epsilon Yayınevi - török borító

 


2019 - Mondadori - olasz borító

 


2018 - Amber - lengyel borító


 

2019 - Gutenberg - portugál borító


 

2022 - Lovereads - svéd borító



2019 - Litera - román borító

 

 

 

Nyereményjáték:

 

Játékunk a Könyvmolyképző Kiadó Arany Pöttyös sorozatához kapcsolódik. A turné minden állomásán egy fülszöveg részletét találjátok, a ti feladatotok pedig az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a könyv címét és szerzőjének nevét.

 

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

 

 

 

Amikor Emmy Jamieson a barátjával, Nathannel együtt megérkezik Franciaországba, a mesésen szép, Loire-völgyi panzióba, a Cour des Roses-ba, nem vágyik másra, mint két hét jól megérdemelt pihenésre. A kapcsolatukra igazán ráfért már egy kis töltekezés. Emmy bízik abban, hogy a nyaralástól minden helyre zökken közöttük. Ám szinte kis sem pakolják a csomagjaikat, Nathan máris összegabalyodik Rupert, a tulaj feleségével, a csini, ám korántsem mai csirke Glóriával.

a Rafflecopter giveaway

 

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[Blogturné Klub]

09.30 - Betonka szerinta világ…

10.02 - Utószó

10.04 - Hagyjatok! Olvasok! (e)

10.06 - Olvasónapló

10.08 - Dreamworld (e)

  

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése