2014. december 16., kedd



Anitiger - The Social Media BookTag


Igazából senki nem hívott meg rá, de megtetszett Mit eszik a moly? Avagy Szilvi olvas blogon ez a Book Tag és úgy döntöttem, kitöltöm. (Szilvi verziója <itt> olvasható. – Igen, október óta tervben van, csak inkább olvastam…) A szokásos miről mi ugrik be játék és akit szeretném, hogy kitöltené, ha akad ideje: Zabothegyező, az Olvasok a sarokban bloggere!


Twitter - A legrövidebb kedvenc könyved

Nálam a Narnia Krónikái ilyen „egypancsis” könyvek. (Magyarul simán kiolvasható egy fürdés alatt.) Aztán nemrég jött Jean Webster: Nyakigláb Apó és Narnia lejjebb csúszott a kedvenc rövidek ranglétrán…



Facebook - Egy könyv, amit mindenki rád akart tukmálni

Több is van, de a legnagyobb csalódás a szokásos mumusom: E. L. James: A szürke ötven árnyalata – ő lenne. Mondjuk mivel végül elolvastam a második részt és az nem volt annyira vészes, most éppen a trilógia utolsó részével nyüstölnek! Ejj, de jó lesz nekem, ha még egyszer bedőlök nekik! :))


Tumblr - Egy könyv, amit még azelőtt olvastál, hogy menő lett

Darren Shan: Rémségek Cirkusza! Még javában tombolt a vámpírmániám tinikoromban, amikor még sehol sem volt semmiféle Tvájlájt meg True Blood, de én már tini vámpíroztam! Persze a film előtt elég nagy rajongó tábora lett, aztán jött az a rémes film… de ne is beszéljünk róla!


Myspace - Egy könyv, amire nem emlékszel, tetszett e vagy sem

Louis Sachar: Laura titkos társasága – ott áll a polcon egy Celia Rees könyv mellett, amely a Kalózok! címet viseli, és egyikre sem emlékszem, hogy miről szólt, hogy volt és jó volt-e… Lehet újra kéne őket olvasnom?


Youtube - Egy könyv, amit remélsz, hogy meg fognak filmesíteni egyszer

Ernest Cline: Ready Player One, ráadásul még akár szerepelnék is benne… még akkor is, ha csak egy Level 1-es N00B lehetnék, akit kb. naponta kétszer meggyilkolnak, amint kiteszi a lábát a sulibolygóról.



Instagram - Egy könyv, aminek annyira szép a borítója, hogy muszáj volt felraknod Instagram-ra

Intragramooooooooom nincseeeeeeeeeeeeen, de TUMBLre szoktam felrakni képeket a szépségeimről! (Anitiger’s Photos címke). Legutóbb egy giveawayen nyert, gyönyörszép Harry Potter könyvet tettem fel oda és Molyra is. (x) 


Goodreads - Egy könyv, amit mindenkinek ajánlanál

HP-t előttem, RP1-et előttem… Ha csak egy kedvencemet is el akarnátok olvasni, akkor legyen az a - Vavyan Fable: Vis Major! Egy zseniális magyar írónő könyve, ami nem ifjúsági és nem fantasy, hanem rendőrös–nyomozós krimi. Persze hatalmasakat lehet röhögni rajta!

Ennyi lett volna a Social Media book tag.

Remélem, mindenki talált kedvére valót a posztban! Még jobban örülök, ha új olvasnivalók kerültek a várólistátokra. A BookTag –akárcsak az összes többi a blogon- szabadon vihető, terjeszthető és kitölthető!

✿✿✿✿✿
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!

✿✿✿✿✿

5 megjegyzés:

  1. Jaj, ez az új Harry Potter kiadás tényleg gyönyörű!! :)
    A Vis Major meg már amúgy is az olvasási listámon van, de kicsit már lejjebb csúszott a listán. Most, hogy emlékeztettél rá, ismét kicsit feljebb került. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki! Érdemes megpróbálkozni Fable-vel, szerencsére sok szórakoztató irodalmi műfajban alkot, mindenki találhat kedvére valót! :))

      Törlés
    2. Azt hiszem, az előbb nem jött át a válaszom...
      Szóval két könyvét már olvastam, a Jégtáncot és a Szennyből az angyalt, és azok nagyon tetszettek. Különösen az utóbbi. :) Azért is gondoltam, hogy más könyveivel is megpróbálkozom. Csak hát olyan hosszú az olvasási listám...

      Törlés
    3. Nem, benéztem :)) "Megszoktam", hogy körülöttem nem ismerik/szeretik. Akkor viszont, ha Jégtánc bejött, akkor Vis Majort és Kyrát imádni fogod. Nekem Szennyből az angyal mellett a másik kedvenc bolondos karácsonyim a Mennyből a csontváz :D Hosszú olvasási lista... ne is mondd... az új Fable könyv megjelenés óta meg van és azóta csúszik.

      Törlés
    4. Nem néztél be semmit, tényleg háromszor kellett próbálkoznom, mire a második hozzászólásomat sikerült közzétenni. Csak kár, hogy mindig újra kellett gépelni... Azt meg nem tudhattad, hogy olvastam már tőle. :)

      A Mennyből a csontvázat most decemberre terveztem, de nem biztos, hogy bele fog férni... :( Hát ha más nem, majd jövőre.

      Apukám hatalmas Fable rajongó, ő már minden könyvét legalább egyszer olvasta. Amikor megjelent az új, gondoltam, megveszem majd neki, úgyis közeleg a szülinapja. Még csak két napja lehetett kapni, én meg még nem jutottam el a boltba, mikor meglátogattam, és látom, hogy már olvassa és a felénél tart! Még jó, hogy nem vettem meg neki én is! :D

      Törlés