2014. december 24., szerda



Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok!



☃ ☃☃ ☃ ☃
A bejegyzés lényege annyi, amennyit fent is írtam: Szeretnék Boldog Karácsonyt Kívánni Neked!

A többi már csak körítés és maszlag, a lényeg, hogy teljen jól a következő 3 ünnepnapod. Legyen békesség, kerüljön el a vita és ne legyen senki se beteg. (Nálunk a vita már meg volt, a mai délutánt az állatorvosnál töltöttük a kutyusommal, most jöhet a békesség része a Karácsonynak! :))

☃ ☃☃ ☃ ☃

Nem vagyok nagy ünneprajongó, de imádom a Karácsonyt. Egy kis hó még jobbá tenné, ahogy a város karácsonyi fényekkel való felszerelése is. Viszont van karácsonyi zene, karácsonyi könyvek, karácsonyi kaják és édességek!

Vannak zenék, amiket meghallgatok ráhangolódásképpen és léteznek filmek, amik Karácsonykor kötelezők! Idén nem volt kedvem előkapni a szokásos karácsonyi olvasmánylistámat, de akadnak kedvenceim, amiket őszintén és szívből ajánlok.

Idén a karácsonyi fényekre vágytam, szóval körbeautóztuk a fővárost – néhány az Andrássy úton készült kép megtalálható a tumblr oldalamon is <ITT>, és plázáztunk. Érdekes módon a plázákban ilyenkor IGAZÁN karácsonyi a hangulat! Van hóember, Mikulás, fények, díszek – minden csillog. A zene is karácsonyi, a légkör meg ünnepi – nekem, mert én a családommal kavircolok és hülyéskedek, nem pedig ajándékok után rohangálok a plázában. (Ahogy a normális emberek… hahaha.)

☃ ☃☃ ☃ ☃

Kedvenc karácsonyi zenéim:

Fall Out Boy- What’s This? (Karácsonyi lidércnyomás filmzene)

Jingle Bells (Rock Version)

Frank Sinatra - Let it snow

Kedvenc karácsonyi filmjeim:

Karácsony Artúr (port.hu)

 Szellemes karácsony (port.hu)

Igazából szerelem (port.hu)

Sorry, folks, valamiért ez a buta youtube a magyar előzetes szóösszetételt képtelen feldolgozni...

Kedvenc karácsonyi könyveim:




Két humoros Fable könyv, egy igazi klasszikus és egy angyalos, karácsonyi, zombis vicces történet, amiben minden elromlik, amikor megölik a Télapót.

Instant-Kari-Hangulat

Pár könyves kép, amik nagyon megtetszettek az internetes barangolásaim során.





☃ ☃☃ ☃ ☃
A képek innen származnak: gömb, sütik, könyvfa1, könyvfa2, könyvfa3, minionGIF

☃ ☃☃ ☃ ☃

1 megjegyzés: