2015. július 14., kedd



Sikeres vizsga = NYEREMÉNYJÁTÉK!

 
Kedves Olvasóim!

Szeretném megköszönni a drukkolást és a sok jókívánságot, amit kommentben, üzenetben, molyon és itt-ott kaptam! Nagyon jól esett, feldobja az embert, ha érdekel másokat! :)

Örömmel jelentem, hogy a szemem teljesen rendbejött az ügyeleten felírt csodagyógyszertől és SIKERESEN elvégeztem a TB. ügyintézői tanfolyamot! Látjátok? NÉGYES LETT!

Jobb ötletem nem lévén egy nyereményjátékkal szeretném megünnepelni a sikert és megköszönni, hogy vagytok nekem! Na, de vágjunk is bele…
♡♡♡♡♡

A nyeremények!

A nyertes* 3 féle nyeremény közül választhat:

1) Szeretetcsomag – vagyis egy teljes trilógia, 
amit ÉN nagyon szeretek és köze van a NÉGYEShez!

Veronica Roth: A beavatottA lázadóA hűséges

Mindhárom rész, ezeket egyből tőlem kapod némi finomsággal egyetemben, és igen, használtak (hiszen a sajátjaim). Eredeti borítóval és csodás állapotban.


2) 2500 Ft Alexandra Online Vásárlás

Vagyis 2500 Ft értékben választhatsz magadnak egy vagy több könyvet az Alexandra.Hu-ról! Az összes teljes egészében levásárolható! Az ötletet az adta, hogy az Alexandra nyári könyvmaratona megcsappantotta a pénztárcámat, de jó pár könyv nagyon le van akciózva! Lehet több manga, több könyv vagy egy 2500 Ft-os könyv – a lényeg, hogy a rendelés pillanatában rendelhető legyen és ne lépd túl a keretet (persze pár forinton nem fogunk összeveszni).

A lényeg, hogy egyből a nyerteshez megy a csomag a webáruházból!

3) 3000 Ft eMAG.hu vásárlás

Akárcsak az Alexandrás vásárlás esetében, itt is a teljes összeg levásárolható - akár egy, akár több könyvre, csak itt ingyenes a kiszállítás. Szeretem ezt a webáruházat is, mert egész jó kis akciói vannak.
Ebben az esetben is egyből a nyerteshez megy a csomag, én pedig előreutalva fizetem ki a boltnak könyv(ek) árát. (Bevallom, hogy ezzel még nem próbálkoztam, de szeretnék nektek kedveskedni valahogyan, szóval megoldjuk, bármi lesz! :))

*Pénzügyi helyzetemet tekintve most egy nyertes lesz!
IDŐTARTAM

A nyereményjáték édesanyám névnapjáig tart (augusztus 5.), a nyertesnek 4 napja van jelentkezni az eredményhirdetés után. Amennyiben bármi hibát fedeztetek fel, nyugodtan szóljatok!

HA BÁRMI PROBLÉMÁD van, bátran írj nekem a dark.cathy kukac gmail.com címre! Szívesen segítek, de molyon is dobhatsz egy üzit! :)


RAFFLECOPTER HASZNÁLATA!

A legkönnyebb az, ha FB összekapcsolással töltöd ki a mezőket [F] LOG IN gombra kattintva.
Ha nincs FB fiókod, akkor lehetőséged van az email címeddel belépni (Use Your Email - gomb), de ahhoz előbb egy gyors regisztrációt le kell tudnod < ITT > alapszintű angoltudást igényel a robot-vagy-e résznél!

Ha beléptél, akkor megjelennek a mezők.


KÖTELEZŐ kitölteni azt, hogy az oldal követője vagy! A nyereményjáték a blog olvasóinak / leendő olvasóinak szól. Illetve kötelező megadnod egy olyan email címet, amin elérlek, ha nyersz!
Összesen 10szer kerül a neved a kalapba, ha mindent kitöltesz!
Figyelmesen olvasd el a mezőket! (pl. NE spammolj a Molyra!)


FIGYELEM!
(ez az apró betűs rész... muhahaha)

Amennyiben nyertél és megérkezik a csomag küldened kell róla egy képet. Opcionális, hogy te is szerepelsz-e a képen vagy csak egy Köszi-cetlit írsz a könyvek mellé és azt fotózod le - szeretném, ha lenne valami emlék a blog első nyereményjátékáról! Köszönöm szépen!

♡♡♡♡♡
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
A képek a Pinterest tábláimról vannak vagy sajátok.
♡♡♡♡♡

17 megjegyzés:

  1. Szia! Most láttam Molyon a hirdetést, megnéztem az oldalad és tetszik :), de telefonról hogyan tudok feliratkozni? Több blogot is figyelek, de sehol nem láttam feliratkozás gombot vagy ilyesmit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Még nem próbálkoztam mobilról bejelentkezni vagy regisztrálni. Elméletileg minden oldal alján kell(ene) lennie egy "Internetes verzió megtekintése" gombnak, ami átkapcsol a gépről látható nézetre és ott már megjelenik a bal oldali menüsáv is, ahol a feliratkozás van. A működéséről nem tudok, mit mondani - még nem merült fel. :) (De soká' jár még le a nyereményjáték, könnyebb asztali gépről szerintem.)

      Törlés
  2. Szia!
    Mikor megláttam a Szeretet csomagod, majdnem felsikítottam :D nagyon szeretném megszerezni ezt a sorozatot de egyelőre nem volt lehetőségem rá :) Majd talán most :D

    VálaszTörlés
  3. Szia! :)
    (Próbál higgadtnak mutatkozni,de nem sikerül neki)
    Nem hiszem el! Nyereményjáték, és a Beavatottat (is) sorsolod? Csak most az egyszer legyen szerencsém...

    VálaszTörlés
  4. Huha, ez nagyon nagylelku felajanlas! Nem is akartam eloszor jelentkezni ra, nehogy en legyek, aki kiforgat a vagyonodbol, de amikor meglattam, hogy a szulinapomig tart a nyeremenyjatek, mar nem birtam tovabb turtoztetni magam. :D Jelnek vettem, hogy megis jelentkeznem kell nekem is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj es elfelejtettem gratulalni! Nagyon ugyes vagy, GRATULALOK! :)

      Törlés
    2. Barátnőim is jelentkeztek (pedig szoktak néha könyvet kapni tőlem), nem zárok én ki senkit! :) (Rafflecopter szerencsére pártatlan, szóval nincs veszélyben a hírnevem. ;D)

      Köszönöm szépen! :))

      Törlés
  5. Szia! (Bocsi, ha kátszer jelenik meg a komment, nekem nem jelent meg az, amit először küldtem.)
    Én is csak most tévedtem ide a blogodra, és nagyon-nagyon tetszik! Eredetileg nem akartam részt venni, mert hogy egészen idáig nem voltam rendszeres olvasó. De aztán megláttam a Beavatottat, és elcsábultam...
    Gratulálok az eredményedhez, és a kritikáid is nagyon jók, csak így tovább!:)

    VálaszTörlés
  6. Csatlakozva az előttem szólóhoz, én sem voltam eddig a blogod rendszeres olvasója csak véletlenül keveredtem ide, de teljesen itt ragadtam. Azzal töltöttem a délelőttömet, hogy itt böngésztem :) Gratulálok a sikeres a vizsgádhoz és hajrá az oldallal! Még vissza fogok térni az biztos :)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a játékot,m nagyon szuperek a nyeremények! A sikeres vizsgához gratulálok, a szemednek, meg örülök! :)

    VálaszTörlés
  8. Hűha gratulálo az eredményedhez!!!! És ez a nyereményjáték... Egyszerűen nem tudtam ellenálni :D

    VálaszTörlés
  9. Hűha gratulálo az eredményedhez!!!! És ez a nyereményjáték... Egyszerűen nem tudtam ellenálni :D

    VálaszTörlés
  10. Szia, most láttam a nyereményjátékot, így találtam rá erre a szuper oldalra, azt nem tudom, lehet-e választani majd, ha esetleg nyernék, hogy mit szeretnék, mert a trilógia nekem megvan, én inkább az emagról szeretnék könyvet,ha Fortuna esetleg besegít és nyernék. Üdv, Enikő

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Örülök, hogy idetaláltál. Természetesen lehet választani majd! ^.^

      Törlés
    2. köszi szépen a gyors választ, már most izgulok :)

      Törlés
  11. Boldog névnapot Anyukádnak! :)

    VálaszTörlés