2018. november 28., szerda



Borítómustra | Blogturné Extra (HIM - Ez a srác)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

Végre érkezik magyarul Elle Kennedy és Sarina Bowen közös LMBT regénye, a HIM: Ez a srác! Az érzékien romantikus és imádnivaló regényről a Blogturné Klub tagjai mesélnek lelkesen, sőt, extra állomásokat is találsz. A turné végén 3 példányt kisorsolunk a szerencsések között!


A mai bejegyzésben ránézünk a szerzőpáros HIM című könyvének a többi borítójára, ugyanis nem mindenki vette át az eredeti terveket. Egy-két verziót látva összetehetjük a kezeinket a kockákért. :'D
Fülszöveg:
Ők ketten nem egy csapatban játszanak. Vagy mégis?
Jamie Canning sosem jött rá, miért veszítette el a legjobb barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, nagyszájú, szabályszegő szobatársa minden magyarázat nélkül kizárta őt az életéből. Végülis mi rossz van abban, ha tizennyolc éves korukban a nyári hokitábor utolsó éjszakáján furán alakultak köztük a dolgok? Csak egy kis részeg hülyülés volt. Senki sem halt meg.
Ryan Wesley már nagyon megbánta, hogy annak idején belerángatta a nagyon is heteró barátját egy fogadásba, ami próbára tette a barátságukat. Most, hogy a z egyetemi csapataik egymás ellen játszanak a nemzeti bajnokságon, végre lesz alkalma bocsánatot kérni. De elég egy pillantást vetnie a srácra, akiért időtlen idők óta odavan, és a fájdalom erősebb, mint valaha.
Jamie régóta vár válaszokra, de ehelyett egy újabb kérdést kell megfejtenie: vajon egy együtt töltött éjszaka tönkretehet egy barátságot? És ha nem, mi a helyzet hat, együtt töltött héttel? Amikor Wesley megjelenik a táborban, hogy egy újabb forró nyáron át együtt edzősködjenek, Jamie-nek sokmindenre rá kell jönnie a régi barátjával kapcsolatban… és magával kapcsolatban is.

Eredeti mű: Him / Eredeti megjelenés éve: 2015
Sorozat: HIM 1.
Oldalszám: 352 / ISBN: 9789634575542
Fordító: Barthó Eszter

Elit start: 2018.12.05. / Várható megjelenés: 2018.12.11.
<< BLOGOS ÉRTÉKELÉS hamarosan >>
--- Olvassatok tovább! ---
vvvvv
Amerikai borító - Rennie Road Books (2015)


Alapvetően simán ét szoktam nézni az olyan borítókon, amiken félmeztelen vagy meztelen pasik / nők / párok láthatóak. Egy véletlen folytán figyeltem fel a regényre - konkrétan a barátom szólt, hogy jé, a KMKnál LMBT Rubin jön -, és akkor néztem meg alaposabban Mr. Kockahas leírását. Nos, a fülszöveg meggyőzött, el kell olvasnom! A borító - szemlegeltetésnek elmegy, én másra bukom. Azt értékelem, hogy átvettük az eredetit.

Thai borító - Pride Publishing (2017)


Nos... Akár hisztitek, akár nem, de én ezzel a borítóval SIMÁN megvenném a könyvet! Oké, azt hinném elsőre, hogy manga, de beleolvasva nem bánnám meg, hogy végül is egy LMBT regény lett.

Portugál borító - Paralela (2018)


Erre a borítóra már előfordulhat, hogy felcsillant volna a szemem, mert azért észrevehető rajta, hogy egy melegpár kapcsolatáról fog szólni. A színei tetszenek, kicsit drámai, de van némi utalás a romantikára is.

Német borító - Lyx.digital (2016)


Romantikus, LMBT, titokzatosnak tűnik - és ennek is szépek a színei, bár talán picit sok a fehér. Meg talán kicsit átlagos... De erre is lecsapnék a boltban.

Francia borító - J'ai lu (2018)


Na, ez lenne az abszolút tökéletes borító, ha a nevek mögötti kék rész kisebb lenne, vagy egyáltalán nem lenne. Szerintem ezen a borítón minden rajta van, amit a fülszöveg is ígér.

Dán borító - Flamingo (2018)


Ez tetszik a legkevésbé, mert az ember el sem jut a leírásig, már tovább is ugrik a tekintete erről a semmilyen borítóról. Uncsi.

Hangoskönyv verziók: Audible Studios (2016) vs Audible Studios on Brilliance Audio (2016)


Bár nem az esetem a kockahasas borító, őszintén szólva, a két hangoskönyv közül mégis arra csapnék le, amelyikre jobb ránézni. A jobb oldali totál snassz, ennél tényleg BÁRMELYIK fenti borító is jobb, nem hogy a szexis...


Nyereményjáték:

Nagy örömünkre már több LMBT regény is megjelent itthon, így a játékunk során LMBT regények fülszövegeiből találtok részleteket. A feladatotok, hogy rájöjjetek mely könyvekről van szó, és írjátok be a regény címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

Feladvány:
Olivér profi úszó, ám doppingbotrányba keveredik, eltiltják a versenyzéstől, és darabjaira hullik az élete. Azt sem tudja, mit hoz a holnap, a szerelemre gondolni sem mer.
Újjáépíthetjük a nulláról az életünket?
Rátalálhatunk az igazira akkor is, ha nem keressük?


ÁLLOMÁSOK:

11.28. - Hagyjatok! Olvasok! (extra állomás)
11.30. - Angelika blogja
12.02. - Deszy könyvajánlója
12.04. - Betonka szerint a világ
12.06. - CB olvas
12.08. - Kristina olvas
12.10. - Sorok Között Könyves Blog (extra állomás)
12.12. - Hagyjatok! Olvasok!
12.14. - Kelly & Lupi olvas
12.16. - Sorok Között Könyves Blog (extra állomás)

vvvvv

Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is! 
Köszönöm a figyelmet!

vvvvv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése