2018. november 5., hétfő



TOP 5 | Könyvek, amikből jó lenne, ha lenne film is (magyar verzió)



Mivel a hétvégét csendes meditálással és pihenéssel töltöttem, ami annyit jelent, hogy olvastam és tévéztem, így nem született új értékelés... Viszont a könyvespolcaimat nézegetve (egyébként ezt a tevékenységet csak ajánlani tudom, mert totál kikapcsolja az embert) arra jutottam, hogy néhány könyvet jó lenne megnézni filmen is. (Vagy sorozatban.)
Mivel sok-sok olyan könyv van, amit szívesen megnézném a moziban is vagy otthon a tévé elé bekuckózva, így muszáj volt leszűkítenem vállalható számúra az esélyeseket. Szóval íme ismét egy TOP5-ös, aminek várható a külföldi verziója is! ;)
--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv
< Moly: 92% >

Bár az első 1-2 fejezetet döbbenten, levegőt se kapva olvastam, mert rémesen megrökönyödtem Calderon kapitányon, aztán rádöbbentem, hogy totál lökött a pasi, és onnantól kezdve beszippantott ez az őrült űroperaszerűség! Annyira el tudnám képzelni néhány jól összeválogatott színésszel filmen is! Űrcsatákkal, űrszamurájokkal, bolygóközi politikával meg fényűző bálokkal... és mindennel amivel kell!

< Moly: 83% >

Szeretem a romantikus LMBTQ filmeket, ahogy a bullying központúakat is. Nyilván egyszerre lenne humoros és megrázó film, de pár király szereplő, pár vagány vágás és visszaemlékező rész, és máris tarolna.

< Moly: 94% >

Egy posztapokaliptikus történet, ami egy új Kínai Birodalomban játszódik, ahol folyton-folyvást megpróbálják kinyírni az új császárt, aki a ztán eltűnik, és a kockanegyedekben bújkál. Tele van kémkedéssel és mindenféle árulásokkal, sőt, meglepetésemre még (KÉT!) szerelmi szálat is sikerült beleszőnie az írónőnek.

< Moly: 89% >

 Belevaló főszereplős, humoros dialógusokkal teli, erős sorozatkezdő regény, amit elolvasva az ember! Szóval jöhetne egyből egy jóféle vámpíros sorozat is a könyvsorozatból (mert IMÁDOM a vámpíros filmeket ls sorozatokat).

< Moly: 90% >

SZERETEM a jól megírt, akár enyhén, akár jócskán horrorisztikus történeteket, amiknek értelme is van! Ez a könyv röviden a halál utáni életről szól, de olyanról, amit várva nem (annyira) rettegnének az emberek. Groteszk utazás a Másvilágon, ahol útközben halott hírességekbe és művészekbe botlanak, abszurd szituációkba keverednek a főszereplők, miközben mennek előre a valóságból átálmodott városokon és egyéb nem létező, de fantáziadús helyszíneken.


vvvvv
Köszönöm a figyelmet! Jó olvasást!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése