2018. november 12., hétfő



TOP 5 | Könyvek, amikből bár lenne film is (külföldi verzió)



Jó pár napja, hogy nézegettem a könyvespolcaimat, és arra jutottam, hogy néhány könyvet jó lenne megnézni filmen is. (Vagy sorozatban.) Igazából egészen sok olyan kedvelt történetet találtam, amit tuti rongyosra néznék, de akadtak olyan könyvek is, amik filmen tuti jobban mutatnának.
Az előző héten készült egy olyan TOP 5 lista, amin az az 5 magyar szerzős regény szerepel, amit imádnék megfilmesítve, és most annak készítettem el a külföldi verzióját! ;)
--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv
< Moly: 89% / GoodReads: 4.04 >

Egyszerűen imádtam ezt a könyvet, és annyi varázslat van a lapjai között, hogy egy nagyon látványos, szép filmet lehetne kihozni belőle. (Hiszen a története alapból tök jó!)

< Moly: 83% / GoodReads: 3.91 >

Ez is az egyik kedvenc könyvem, amiben van egy kicsi romantika, egy kicsi krimi, jó sok nyomozás és irodalom. Mivel időutazásos és egy ponton belelépnek egy létező klasszikusba, ezért ezt is egy látványos filmnek képzelem el!

< Moly: 87% / GoodReads: 4.08 >

Illene már írnom erről a könyvről a blogomra, hiszen odáig vagyok érte.... és igen, képes vagyok néha benyögni orosz akcentussal, hogy "olyan lenni, mint medve", mert kicsit túlfanatizálom a gyerekre vigyázó orosz nénit. :D Hú, micsoda vígjáték lehetne ebből a könyvből!

< Moly: 87% / GoodReads: 3.92 >

Egy jó hosszú, de max 1 évados zombis sorozatnak képzelem el ezt a trilógiát... Nagyon szeretem a szereplőket, szóval ha bukna a dolog, akkor a rossz casting miatt bukna.

< Moly: % / GoodReads: 3.98 >

Nagyon szeretem Valente műveit, de ebből leginkább egy anime verziót tudnék elképzelni, ami nagyon távol áll az írónő általános stílusától, de ehhez a sztorihoz mégis ez illene a legjobban! Tuti megnéznénk Jeffivel a moziban!

vvvvv
Köszönöm a figyelmet! Jó olvasást!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése