2019. június 12., szerda



Best of Instagram | Blogturné Extra (Seafire ​- Lángoló tenger)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra


Miután Caledonia ​Styx családjával végzett egy könyörtelen hadúr, a lány a bosszúra tette fel az életét. A Mors Navis nevű hajó ifjú kapitányaként hasonlóan tragikus sorsú, bosszúvágytól fűtött legénysége élén célba veszi a halálos Kartács-tengert, hogy visszavágjon ellenségének. Tartsatok bloggereinkkel ezen a kalandon, ismerjétek meg Caledoniát és a legénységét, és ne feledjétek, hogy a turné végén megnyerhetitek a Maxim kiadó által felajánlott 3 regény egy példányát!


A mai bejegyzésben ránézünk a Natalie C. Parker: Seafire Lángoló tenger című könyv instagram képeire. (Ezek a képek nem a sajátjaim és nem is a többi blogturnézóé, így mindenhol jelöltem a készítőt.)

Fülszöveg:
Caledonia Styxtől még fiatal lányként elvette a szüleit és az öccsét egy könyörtelen hadúr. Az ifjú kapitány most a bajtársnőivel hajózik a halálos Kartács-tengeren, készen arra, hogy visszavágjanak a rettegett zsarnoknak.
Mióta a hírhedt Aric Athair vérszomjas katonái, a kartácsok, végeztek a családjával, az elárvult Caledoniát csakis a bosszúvágy vezérli a veszélyes vizeken. Hajója, a Mors Navis legénységét csupa olyan lány és nő teszi ki, akik hozzá hasonlóan elveszítették a családjukat és az otthonukat Aric meg az emberei miatt. A küldetésük nem más, mint életben maradni, és legyőzni a kartácsok hadihajóinak gyilkos flottáját.
De miután Caledonia legjobb barátnőjének és elsőtisztjének életét megmenti egy dezertálni vágyó kartács, a kapitány kénytelen fontolóra venni, vajon hagyja-e a fiúnak, hogy a hajójukon maradjon. A jóképű idegen rögtön megdobogtatja Caledonia szívét. De tényleg épp egy kartács lenne a kulcsa, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak Aric Athairrel – vagy a fiú végül veszélybe sodorja mindazt, amiért a Mors Navis legénysége annyit küzdött?

Oldalszám: 416 oldal
Eredeti cím: Seafire / Eredeti megjelenés éve: 2018
ISBN: 9789634990475
Fordította: Komáromy Zsófia


--- Olvassatok tovább az extrához! ---
vvvvv
@emilybeemartin fan artja:

@xenatine képe:

@fearyourex képe:

@thatismari mozgó képe:




@kaitrosereads képe:



Nyereményjáték:

Mivel egy igazi tengeri kalandra invitálja az olvasóit ez a történet, úgy gondoltuk, hogy hozunk nektek néhány hasonló témájú könyvet, és a borító részletek alapján ki kell találnotok, melyik történetre gondoltunk! Szóval a rafflecopter megfelelő rubrikájába várjuk tőletek annak a kalózos ifjúsági/YA-regénynek a CÍMÉT, amelyiknek a borítóját felismertétek az adott állomáson.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



ÁLLOMÁSOK:

06/12 - Hagyjatok! Olvasok! (extra)
06/15 - Deszy könyvajánlója
06/18 - Könyv és más
06/21 - Sorok között
06/24 - Hagyjatok! Olvasok!
06/26 – Kelly és Lupi olvas

vvvvv
Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!
Köszönöm a figyelmet!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése