2019. június 5., szerda



Borítómustra | Blogturné Extra (A kígyókirály)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra


Végre érkezik magyarul is Jeff Zentner díjnyertes regénye, a The Serpent King. A minőségien megírt Young Adult történetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, a turné végén pedig nyerhetsz is egy példányt a könyvből!

Fülszöveg:
Ha már élni fogsz, tegyél meg fájdalmas, bátor és gyönyörű dolgokat.Dill nem éppen a gimi legnépszerűbb diákja a tennessee-i Forrestville-ben. Miután az apja minden tisztességét elveszítette egy botrányban, ami az egész városukat megrendítette, Dill célponttá vált. Szerencsére két legjobb barátja, a szintén számkivetett Travis és Lydia kiállnak mellette.
Ám ahogy megkezdik a gimnázium utolsó évét, Dill érzi, ahogy a jövője lassan fojtogatni kezdi. Egyedüli mentsvára a zene és a Lydia iránt táplált, titkos érzései – azonban nem elég bátor ahhoz, hogy bármelyiket is megossza a világgal. Számára az érettségi inkább érződik valami végének, mint az élet kezdetének. Azonban még mielőtt elhagyná a középiskolát, valami másnak a végét is fel kell dolgoznia – valamiét, ami alapjaiban fogja megrengetni az életét.
Az elsőkönyves Jeff Zentner letaglózó és időnként kifejezetten vicces rálátást biztosít arra, milyen is felnőni; miközben bensőségesen mutatja be, milyen nehéz is megtalálni valódi önmagunkat a múlt romjai közt.

Oldalszám: 392 oldal / puhatáblás
ISBN szám: 9789634575030
Fordította: Szujer Orsolya
Eredeti mű: The Serpent King / Eredeti megjelenés éve: 2016


--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv
Crown Books for Young Readers, 2016 – angol borító


Ember, 2017 – angol borító


Seguinte, 2018 – portugál borító


Andersen, 2018 – angol borító


Carlsen, 2017 – német borító


Del Nuevo Extremo, 2018 – spanyol borító


Jaguar, 2017 – lengyel borító


Youngart, 2017 – román borító


Publik Praktikum, 2018 – szerb borító



Nyereményjáték:

A könyv női főszereplője, Lydia egy rendkívül sikeres blogger, aki a jövőjét és a lehetőségeit is a blogjának köszönheti.
A mostani játékunk során olyan magyar blogger és vlogger lányok képeit találjátok meg, akik a semmiből építettek fel karriert, akárcsak Lydia. A feladatotok, hogy a kép alapján felismerjétek kiről van szó, és a beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


ÁLLOMÁSOK:

06.05. - Hagyjatok! Olvasok!
06.07. - Sorok Között
06.09. - Könyv és más
06.11. - Deszy könyvajánlója
06.13. - Sorok Között

vvvvv
Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!
Köszönöm a figyelmet!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése