2020. június 18., csütörtökBest of Instagram | Énekesmadarak és kígyók balladája (Blogturné Extra)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra


Az Éhezők Viadalának előzményregényének főszereplője a 18 éves Coriolanus Snow, akit már mindannyian jól ismerünk az alaptrilógiából, ahol igyekszik eltenni Katnisst láb alól. Ám ebben a történetben a fiatal Snow feladata ezúttal az, hogy segítse túlélni a 10. Éhezők Viadalát a mentoráltjának, aki egy 12. körzetből származó lány. Tartsatok bloggereinkkel az Énekesmadarak ​és kígyók balladájának blogturnéján, hogy megtudjátok, ők mit szólnak Coriolanus Snow mesterkedéseihez, és ne feledjétek, hogy a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a regényt az Agave Könyvek kiadó jóvoltából!


A mai bejegyzésben ránézünk Suzanne Collins Énekesmadarak ​és kígyók balladája című könyvének instagram képeire. (Ezek a képek nem a sajátjaim és nem is a többi blogturnézóé - vagyis az egyik igen... :D -, így mindenhol jelöltem a készítőt.)

Fülszöveg:
Az Éhezők Viadala hivatalos előzményregénye!
A becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.
Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.
Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával... és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.

Kiadó: Agave Könyvek
Műfaj: disztópia, kaland, társadalmi sci-fi, YA
Oldalszám: 448 oldal
ISBN: 9789634198154
Fordította: Farkas Veronika
Eredeti cím: The Ballad of Songbirds And Snakes
Eredeti megjelenés éve: 2020


--- Olvassatok tovább az extrához! ---
vvvvv
@dreamworld_blog képe:
@eerikalaunisarts Lucy Gray Baird fan artja:

@kazzified.art  Cressida fan artja (oké, ő A kiválasztottban szerepel, de irtó jó a kép):

@foxladydoodles Lucy Gray Baird fan artja:
@housesaltclub képe:
@becs.beasties képe:

@bookishelysium képe:
@dany.alvy képe:
@ajfranceart15 fan artja / képe:
@pan.di.luna képe:
@art.of.basilio Coriolanus Snow fan artja:
@art.of.basilio Sejanus Plinth fan artja:@art.of.basilio által megosztott bejegyzés,
@firstmycoffe képe:


@zala.pala Lucy Gray Baird fan artja:
Nyereményjáték:

Mivel szeretnénk kedveskedni az írónő rajongóinak, játékunk főszereplői ezúttal Az éhezők viadala-trilógia korábbi karakterei lesznek! Minden állomáson találtok egy pár mondatos leírást valakiről, akinek ki kell találnotok a NEVÉT, és beírni a rafflecopter megfelelő mezőjébe. Ha mindenkit kitaláltatok, és szeretnétek még egy extra lehetőséget a nyerésre, akkor töltsétek ki a Blogturné Klub oldalán található keresztrejtvényt, és írjátok be a rafflecopter dobozba a színes mezőkből összeálló nevet! Jó játékot, és sose hagyjon el benneteket remény!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)“A 74. éhezők viadalán a 2. körzet női kiválasztottja,
 aki 10/10 pontot kapott a kiképzése során. 
A filmekben Isabelle Fuhrman játssza.”
(vízszintes 6)

ÁLLOMÁSOK:

[BLOGTURNÉ KLUB]
06/12 - Kelly és Lupi olvas
06/14 - Dreamworld (extra)
06/16 - Utószó
06/18 - Hagyjatok! Olvasok! (extra)
06/20 - Hagyjatok! Olvasok!
06/22 - Csak olvass!
06/24 - Csak olvass! (extra)
06/26 - Dreamworld
06/28 - Fanni's Library
06/30 - Könyvvilág
07/02 - Utószó (extra)

vvvvv
Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!
Köszönöm a figyelmet!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése