2020. június 5., péntek



AniTiger - Marvel Book Tag


(Még több taget a „book tag” címke alatt található.)

Sziasztok!
Pár napja megláttam Molyon ezt a taget, és mivel eléggé Marvel-fanatikus vagyok, úgy döntöttem, hogy kitöltöm mielőbb. Tavaly megfogadtam, hogy lenyomom az összes addig megjelent MCU mozit, és sikerült is teljesítenem a tervet a Pókember - Idegenben filmig. (Ami erősen ifjúságinak tűnt a többihez képest...) Na, erre nem eszembe jutott májusban, hogy újra kéne nézni az Ultron korától a a Végjátékig? :))
Ezek után egészen vicces volt, hogy beleszaladtam egy tematikus book tagbe! No, de akkor lássuk a kitöltést, vagyis a könyvajánlókat...
(Forrás: Molyon találtam)
--- OLVASS TOVÁBB ---
❖❖❖❖❖
1. Vasember – Egy könyv, ami több, mint 500 oldal

552 oldalas az új kiadás, amit nemsokára tervezek elolvasni. Egy igazi ifjúsági , fantasy, kaland-, és lovagregény, ráadásul nemrég a Netflix készített egy sorozatadaptációt, aminek szintén tervezek utánajárni! ;)

2. Fekete özvegy – Egy fekete borítós könyv

Az Éjszakai cirkusz (ajánlóm linkje) óta várom az írónő új regényét, és majdnem kiugrottam a bőrömből, amikor kiderült, hogy érkezik magyarul. Őt is nemsokára sorra kerítem!

3. Amerika kapitány – Egy könyv, aminek a története Amerikában játszódik

Autós kalandtúra Amerikában, de olyan, hogy szívem szerint máris autóba pattannék. Egy csomó érdekes ponttal bővült a képzeletbeli bakancslistám olvasás közben.

4. Skarlát Boszorkány – Egy könyv, amiben mágia van

Hercegnős, romantikus, fantasy regény, az egyik legjobb fantasy, amit idén eddig olvastam. Majd' 400 oldalas, de össz-vissz két éjszaka alatt ki is olvastam, mert annyira elkapott.

5. Thor & Loki – Egy könyv, ami testvérekről szól

Rövid, kedves, humoros, kiszámítható, de bájos. Ikrek, akik először találkoznak egy véletlen folytán és véletlenül az egyiknek apukája, a másiknak anyukája van. Folyamatosan csiklandozta a Deja Vu detektoromat, ugyanis annyira rémlett a sztori, hogy végül anyummal utánajártunk, hogy az egyik kedvenc családi filmem a feldolgozása (Apád-anyád idejöjjön!, 1998).

6. Hangya – Egy könyv, amiben állatok szerepelnek

Legendás állatok érnek? Remélem, hogy igen, ugyanis abszolút odáig vagyok a valóságban sajnos nem létező fantasy lényekért. A filmet is láttam, a forgatókönyvet is olvastam, de még nem írtam róla. Nehéz, mert biztos jobb lett volna, ha jól megírja JKR, de így is több, mint a semmi. (Öreg, bolond Potterhead vagyok...)

7. Hulk – Kedvenc mesekönyv

"Így teszel rögtön jó benyomást:
Legyél elbűvölően fenyőillatú!"

Azt hiszem, hogy rám fér ez a jó tanács.. whehehe… XD Mostantól csakis a nyakamban a Wunder-baummal indulok barátkozni. :')) *szeretni fognak, érzem* Ja, és nem fogok szóba állni gyanús nyuszikkal!
Aww, imádom Cidrimókust! ^.^

8. Tél Katonája – Egy könyv, aminek a története hideg helyen játszódik

"– Az élet – szól Glimpi – még sokat tartogat,
bejárhatsz egeket, vizeket, partokat.
Hogy később hova mész, azt már te döntöd el,
ne félj, a boldogság itt van, egész közel."

Szerettem ezt a karácsonyi csomagolásba rejtett lélekerősítőt, nagyon jól estek Glimpi tanulságai. Meg amúgy is a szívem csücske Matt Haig, már jó ideje.

Nincs kihívottam, kitölti, akinek kedve tartja! =^.^=

vvvvv
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
A képek a könyvek borítói. ;)
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése