2020. július 13., hétfő



Best of Instagram | Riverdale - A kezdet (Blogturné Extra)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra


A Riverdale, miután karakterei képregény formájában sok ember szívébe beférkőztek, sorozatként is meghódította a világot. A 2017-ben debütált adaptáció töretlen népszerűségének hatására született meg az előzményeket összefoglaló könyv Micol Ostow tollából, melyet a Maxim kiadónak köszönhetően ettől az évtől magyarul is olvashatunk. Tarts velünk, ha kíváncsi vagy, mit gondolnak bloggereink a regényről, és esetleg szert is tennél egy példányra belőle!

A mai bejegyzésben ránézünk Micol Ostow: Riverdale - A kezdet című könyv kapcsán a Riverdale sorozat fanartjaira. (Ezek a képek nem a sajátjaim és nem is a többi blogturnézóé, így mindenhol jelöltem a készítőt.)

Fülszöveg:
A ​Riverdale című nagy sikerű Netflix-sorozat első évadának előzménysztorija! Imádod a sorozatot, és nem tudsz betelni vele? Vagy még nem kezdted el nézni, de kíváncsi vagy rá? Akkor ez a regény neked szól! Hagyd, hogy beszippantson Riverdale városának rejtélyes világa!
A vörös hajú Archie, Jughead, a szavak mestere és a jó kislánynak tűnő Betty hosszú évek óta minden nyarat együtt szoktak tölteni. Ez a mostani azonban más, mint az eddigiek. Archie egy titokzatos személy miatt kifordul önmagából, sportolás helyett gitározik és dalokat ír, elhanyagolva a magányos Jugheadet, akinek a rossz társaságba keveredő apja miatt igazán szüksége lenne egy barátra. Ráadásul most Betty sem tudja megoldani a problémákat, ugyanis Los Angelesben gyakornokoskodik egy magazinnál, és folyton keresztbe tesz neki, ami megnehezíti, hogy elfojtsa a benne lakozó sötétséget – megvannak a maga gondjai: valamint nem beszélve arról, hogy bármit tesz ellene, még mindig arról a bizonyos vörös hajú szomszéd fiúról ábrándozik. Aztán ott van még a pletykalapok üdvöskéje, az IT-lány Veronica, aki alól szép lassan kihúzzák a luxustalajt a családja nem túl tisztességesen szerzett vagyona miatt, és ezáltal egyre közelebb kerül Riverdale-hez, ahol nem is tudja, mi minden várja majd.

Eredeti cím: The Day Before
Eredeti megjelenés éve: 2018
Oldalszám: 272 oldal
ISBN: 9789634992196 
Fordította: Sárossy-Beck Anita 


--- Olvassatok tovább az extrához! ---

vvvvv
@ohsnap_itslaura fanartja: Jughead Jones
@artby.saann collab with @_.ink_and_brush._ fanart: Pop's étterem
@_cole_perfect_sprouse_ fanartja a riverdale-i lányokról:
@deslly_press képe: Archie Andrews
@lodge.love képe: Betty Cooper és Veronica Lodge
@solid_varchie fanartja:  Veronica Lodge
@mellatea képe: Judhead és Archie



Mella (@mellatea) által megosztott bejegyzés,

@_pattyarroyoart képe a csapatról:
@isa.cast.art képe: Déli Kígyók / South Side Serpents logó
@lizzy_lupin_ képe Jugheadről:
@mintymido fanartja: Jughead és Betty
@ste.draw_ képe: Jughead

@maxsketchez fanartja Cheryl Blossomról:
@mintymido képe - Lodge szülők:
@nexire_draws képe: Jughead
@mintymido képe a fiatalokról:
credits: springroove (Tumblr)bettycooperxo tette fel instára / Jughead
@mintymido képe: Josie és a Vadmacskák
@mintymido képe:

Nyereményjáték:

A Riverdale világa elsősorban az ikonikus szereplői miatt válhatott ennyire népszerűvé a közönség körében. Játékunkban ezen karakterekre jellemző megszólalásokat hozunk, nektek csupán annyi a dolgotok, hogy kitaláljátok, ki mondhatta ezeket.
Fontos: az idézetek a könyvből származnak, de bőven elég a sorozat első évadának ismerete is a megfejtésükhöz. Egy karakter többször is szerepelhet.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)  

Kiről van szó?
“– Talán egy kicsit el vagyok kényeztetve… - Anya tőle nem megszokott módon hangosan felhorkantott. – …de legalább nem vagyok egy szociopata.”


ÁLLOMÁSOK:

[Blogturné Klub]
07.09. Readinspo
07.11. Sorok Között
07.13. Hagyjatok! Olvasok! (extra)
07.15. Könyv és más
07.17. Hagyjatok! Olvasok!
07.19. Dreamworld
07.21. Kelly és Lupi olvas

vvvvv
Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!
Köszönöm a figyelmet!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése