2022. november 21., hétfő



Borítómustra | Beasts ​of Prey - Indul a vadászat (Blogturné Klub Extra)

  

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

Ayana Gray nemrég megjelent fantasy YA-regényében Lkossába kalandozunk, a városba, ahonnan kiveszett a mágia. Főszereplőink egy elit harcossá válni vágyó ifjú, Ekon és egy családja adósságát törlesztő tizenhat éves lány, Koffi. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, miként keresztezik egymást útjaik, és vajon sikerül-e legyőzniük a vérszomjas bestiát, a shetanit.

A Cartaphilus kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti Beasts ​of Prey – Indul a vadászat egy példányát! Játsszatok velünk!




Lkossa ​fényét vesztett városából kiveszett a mágia, különösen egy olyan lány számára, mint a tizenhat éves Koffi, aki a hírhedt Éjszakai Állatkert veszélyes és különleges vadjainak gondozásával igyekszik törleszteni családja adósságát. Ám azon a végzetes éjszakán, amikor az állatkert kegyetlen gazdája szerettei biztonságát fenyegeti, Koffi olyan hatalmat szabadít fel, amelyet még ő maga sem ért, és amelyért szörnyű árat kell fizetnie.

Az ifjú Ekon végzete előre meg van írva: atyja és bátyja nyomdokait követve az elit harcosok soraiba kell lépnie, hogy méltón őrizze tovább a családi örökséget. Azonban beavatásának éjszakáján tűz üt ki, és a zűrzavarban Ekon szembekerül a shetanival – a város lakóira közel egy évszázada vadászó vérszomjas fenevaddal. A fiúnak esélye sincs a bestiával szemben, ám egy különös hatalommal bíró lány megmenti az életét.

A megszégyenített Ekon megesküszik, hogy legyőzi a shetanit, miközben Koffi hasonlót tervet sző: a szörnyeteg elfogásával kiválthatná családja adósságát. A körülmények ingatag szövetségbe forrasztják a két fiatalt, akik a Nagy Dzsungel ismeretlen erdejébe, egy vad, varázslatokkal és veszélyekkel teli világba indulnak a fenevad nyomába. Kezdetét veszi a hajsza, ám nem tudni, hogy a sors a vadászok vagy a préda szerepét szánja-e számukra.

 

A fiatal amerikai írónő, Ayana Gray fordulatokban gazdag young adult regénye mesterien ötvözi a fekete kontinens mítoszainak bűvös világát a fantasy elemeivel. A Beasts of Prey – Vérszomjas fenevadak lenyűgöző és vérfagyasztó utazás a vadon szívébe.

 

 

Kiadó: Cartaphilus kiadó

Terjedelem: 512 oldal 

ISBN: 9789632668260 · Fordította: Babits Péter

Műfaj: filmadaptáció, high fantasy, YA/ifjúsági, kaland, romantikus

Eredeti cím: Beasts of Prey / Eredeti megjelenés éve: 2021

 

WEBSHOP / MOLY / GOODREADS

 

<< Ajánló: december 1. >>

--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

AZ ELSŐ RÉSZ BORÍTÓVARIÁCIÓI


2022 - a spanyol Crossbooks kiadó borítója:

 

 

2022 - az angol G.P. Putnam's Sons Books for Young Readers borítója:

 

 

2021 - a Fairyloot-os Penguin books borítója:

 

 

2022 - a portugál Galera kiadó borítója:

 


 

A MÁSODIK RÉSZ BORÍTÓVARIÁCIÓI:


2022 - az angol G.P. Putnam's Sons Books for Young Readers borítója:

 

 

2022 - az angol Penguin kiadó borítója:

 

 

 

Nyereményjáték:

 

Egyik főszereplőnk egy végzetes éjszakán szembekerül a shetanival, a vérszomjas fenevaddal, aki közel egy évszázada vadászik Lkossa város lakóira. Csupán a szerencsén múlik, hogy túléli a találkozást, de akadnak más veszélyes bestiák is. Minden állomáson találtok egy szörnyet, és a képek alapján ki kell találnotok, hogy melyik filmben/fandomban találhatóak!

 

(Figyelem! A válaszok utólag nem módosíthatóak. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertes sorsolására kerül sor. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

 

  

a Rafflecopter giveaway

 

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[Blogturné Klub]

21 - Hagyjatok! Olvasok! ~ Borítómustra

24 - Spirit Bliss Sárga könyves út

27 - Kelly és Lupi olvas

1 - Hagyjatok! Olvasok!

 

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése