2023. november 12., vasárnapBorítómustra | A ​halál csókja (Vámpírakadémia 3.) (Blogturné Klub Extra)

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

Visszatérünk a Szent Vlagyimir Akadémiára, ahol a főnemesi diákok intrikái, az elhunyt barátjának szelleme, a régi és új ellenségek mellett Rose igyekszik egy kemény, hathetes terepgyakorlatot túlélni, ugyanis nemsokára elérkezik nagykorúságának és érettségijének időpontja!

Tartsatok bloggereinkkel a Vámpírakadémia-sorozat harmadik részének turnéján, aminek a végén az Agave Könyvek kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk hazaviheti A halál csókja című paranormális romantikus regényt.
Rose Hathaway egy hónap múlva tölti be a tizennyolcadik életévét, közeledik nagykorúságának és érettségijének időpontja is. 


Ez utóbbi feltétele egy kemény, hathetes terepgyakorlat, amit minden végzős damfír testőrtanoncnak végre kell hajtania egy-egy főnemesi mora vámpír mellett. Rose nehezen összpontosít feladatára, hisz nem csak elhunyt barátja, Mason jár vissza kísérteni őt, még az a Viktor Daskov is feltűnik, aki korábban Rose barátnőjének, a lélekmágus Lissa Dragomirnak életére tört. 


Ráadásul a főnemesi diákok intrikáikkal akaratukon és tudtunkon kívül utat nyitnak a Szent Vlagyimir Akadémiába a gyilkos és kíméletlen élőhalott strigák előtt.

 

 

Kiadó: Agave Könyvek

Téma/műfaj: Young Adult, Urban Fantasy, Paranormális romantikus

Terjedelem: 384 oldal · puhatáblás ·

ISBN: 9789635981670 / Fordította: Farkas Veronika

Eredeti mű: Shadow Kiss / Eredeti megjelenés éve: 2008

 

WEBSHOP / OLVASS BELE / MOLY / GOODREADS

<< ÉRTÉKELÉS 11.16. >>

 

--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

Az első magyar kiadás borítója / Agave Könyvek 2010

 


Baazh Publishing House 2008 iráni

 


Razorbill 2014 képregény borító

 


#booklab 2023 cseh

 


Agir 2010

 


Razorbill 2008

 


Razorbill 2008

 


Uitgeverij Moon 2010 holland

 


török borító 2010

 


bonnier carlsen 2010 svéd borító

 

 

 

Nyereményjáték:

 

A mostani játékunkban olvasnotok kell! A kiadó oldalán találtok egy röpke beleolvasót a A halál csókjába, aminek az elolvasása után könnyedén megválaszolhatjátok az állomásokon található kérdéseket.

 

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

 

 

“Hány nap múlva tölti be Rose a 18-at?”

a Rafflecopter giveaway

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv

  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése