2023. november 28., keddBorítómustra | Perfect on Paper - Papíron Tökéletes (Blogturné Klub Extra)

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

Mi történik, ha titokban szerelmi tanácsokat adsz az iskolatársaidnak, de még a legjobb barátnőd se tudja ezt rólad? Mit tennél meg, hogy ne is tudja meg? Darcy Phillips kénytelen segíteni az idegesítő, ám veszedelmesen dögös új fiúnak, ha nem akarja, hogy a titkára fény derüljön.

Tartsatok bloggereinkkel ezen a humoros YA blogturnén, és ne felejtsetek el játszani a Könyvmolyképző kiadó által felajánlott Perfect on Paper – Papíron Tökéletes példányért!
Szerelmi oktatás zökkenőkkel?


Darcy Phillipsnek van egy titka. Még Brooke, a legjobb barátja is (akiről Darcy reméli, hogy több is lehet köztük) sötétben tapogatózik. Darcy áll a híres 89-es szekrény rejtélye mögött, amivel névtelen, elméletileg törvényes párkapcsolati tanácsadó szolgáltatást nyújt az iskolában.

De aztán… beüt a baj. Az új ausztrál kölyök, Alexander Brougham rájön a titkára. Ha kiderül, hogy Darcy a szerelmi oktató, Brooke valószínűleg soha többé nem áll vele szóba. Darcy bármit megtesz, hogy megőrizze a titkát.

Alkut köt. Titka megőrzéséért cserébe segítenie kell a fennhéjázó, pimasz (és idegesítően dögös) Broughamnak visszanyernie a volt barátnőjét. Ugyan mi baj történhetne?


A történet egy humorral édesített önismereti bonbon.


Csemegézz belőle!

 

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Téma/műfaj: YA romantikus sport biszexuális/LMBTQ 

Oldalszám: 392 oldal

ISBN: 9789633999448

Fordította: Páli Veronika

Eredeti mű: Perfect on Paper / Eredeti megjelenés éve: 2021

 

WEBSHOP / OLVASS BELE / MOLY / GOODREADS

<< ÉRTÉKELÉS 12.07. >>

 

--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

2022 - Slalom - francia

 


2022 - АСТ - orosz


 

2022 - AZ Vietnam - vietnámi

 


2022 - Young - lengyel

 


2023 - Seguinte - portugál

 


2022 - cbj Jugendbuch - német

 

 

 

Nyereményjáték:

 

Játékunk ezúttal egy IGAZ/HAMIS játék. Minden állomáson találtok egy kérdést a könyvvel kapcsolatban, amelyre meg kell keresnetek a választ a fülszövegben vagy a kiadó honlapján található beleolvasóban, és el kell döntenetek, hogy igaz vagy hamis az állítás az állomásokon.

 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

 

 

IGAZ VAGY HAMIS? Az az egyik legfurább dolog abban, hogy anya a suliban dolgozik, hogy ismerem a tanárok vezeték- és keresztnevét, és vigyáznom kell, nehogy kicsússzon a számon órán, vagy amikor a barátokkal beszélgetek.


a Rafflecopter giveaway

 

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[Blogturné Klub]

11/28 - Hagyjatok! Olvasok! (extra)

12/01 - Spirit Bliss Sárga könyves út (extra)

12/04 - Readinspo

12/07 - Hagyjatok! Olvasok!

12/10 - Spirit Bliss Sárga könyves út

   

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése