2020. január 5., vasárnap



AniTiger - Újévi Fogadalmak Book Tag 2020


(Még több taget a „book tag” címke alatt található.)


Hahó!
Remélem, hogy jól teltek 2020 első napjai! :))

Már 5-e van, és elsejét leszámítva mindennap dolgoztam eddig... Ma is fogok. Ilyen a színház! ;) Persze öröm az ürömben, hogy tegnap is megnéztem és ma is meg fogom nézni az előadást, ha már bemegyek miatta dolgozni. (A Tied a világ! című produkcióról van szó, szeretik, ert zenés és vidám. Kategorikusan olyan, amit akár egymás után többször is megnézek még én is. :D)  A lényeg a lényeg, hogy eddig úgy néz ki, hogy 2020-ban sem fogok panaszkodni vagy otthon üldögélni és unatkozni!

A mai taget az elmúlt években már kitöltöttem, szóval, ha gondolod, akkor v.ö.: EZZEL és EZZEL. (Ebben az évben viszont Valcsa és Sheila_7/Lilla (aki a Dreamworld blog bloggerinája) juttatta eszembe, hogy ki kéne töltenem. :D Köszi, csajok!)
--- OLVASS TOVÁBB ---
❖❖❖❖❖
1. Egy író, akitől szeretnél olvasni idén, de eddig még semmit nem olvastál tőle

Stephanie Garber



Ezer meg egy éve szeretném elolvasni a Caravalt, ami az írónő debütáló regénye. Úgy néz ki, hogy trilógia lett, és már meg is jelent a második rész itthon. (Még nem szereztem be, de 2020-ban igyekszem megkaparintani, hogy kéznél legyen a folytatás.) ;)

2. Egy könyv, amit mindenképpen szeretnél elolvasni


Ezer meg egy éve tervezem ezt is elolvasni - Jeffi barátnőm kölcsönkönyve szégyenszemre már évek óta nálam parkol... -, de most totál bezsongtam, hogy kész a Good Omens sorozat! Ráadásul David Tennant az ördög. <3 Egyébként már elkezdtem olvasni, és sajnos a vége felé járok... 
(Szerintem meg se várom a szinkront, és megnézem angolul a sorozatot, amint lesz egy pötty időm.) :D

3. Egy klasszikus, amit szeretnél elolvasni


Az egyik kedvenc kultfilmem a Harcosok klubja, és régóta gondolkodtam azon, hogy elolvasom a könyvet is, de végül az vett rá, hogy megjelent egy olyan kiadás, aminek a borítóján Helena Bonham Carter találtható. Beleszerettem, megvettem és így már muszáj elolvasni! ;) (Plusz Dorka (Anya olvas bloggerinája) feldobta a labdát, hogy olvassuk közösen, ami tuti megtámogatja azt, hogy idén végre elolvassam.) :D

4. Egy könyv, amit szeretnél újraolvasni



Régen olvastam, és szeretem (az egész Varázsvilágot).

5. Egy könyv, ami ezer éve várólistás és idén el akarod olvasni végre
6. Egy jó vastag könyv, amit beterveztél


Egy 1184 oldalas, téglányi könyvről van szó, de nagyon régóta el szeretném olvasni, mert imádtam az AZ-filmadaptációkat. A régit is, az újat is.

7. Egy író, akitől már olvastál és idén is szeretnél


Rácz-Stefán Tibor


Év végén eldöntöttem, hogy idén három könyvét is elolvasom, de az elsőt (Pokolba ​a jópasikkal!) már elsején éjszaka kiolvastam. :D Szóval még KÉT könyvét, vagyis a Szállj a dallal! duológiát szeretném kiolvasni idén: Mikrofonpróba és Kapcsolatpróba.

8. Karácsonyra kapott könyv, amit el fogsz olvasni idén

Nem idén Karácsonyra kaptam, de amióta megszereztem, azóta szeretném elolvasni. (Sajnos az összes eddig olvasatlan saját könyvemmel ez a helyzet... Kár, hogy nem kapunk extra szabadnapokat csak olvasni...)

9. Egy sorozat, amit elkezdeni és befejezni is 2020-ban fogsz

A feljebb említett Rácz-Stefán Tibor duológián kívül nem tervezek egyben sorozatokat olvasni. (Persze ki tudja, mit hoz az élet.)

10. Egy megkezdett sorozat, amit be fogsz 2020-ban fejezni


Ez az utolsó része az egyik kedvenc univerzumom második sorozatának, de mivel nekiálltam az utána következő novelláknak, picit spoilereztem magamnak. #nocomment Persze lehet, hogy másik sorozatot fogok befejezni. Lenne mit... Ebben a pillanatban 152 megkezdett sorozatom van, vagyis van választék bőven. :D

11. Van valami olvasási terved? Ha igen, hány könyvet tervezel idén elolvasni?

Jó lenne 125 könyvet elolvasni 2020-ban!

Résztervek: 20 magyar szerző által írt regény, 5 elkezdett sorozatot befejezni, min. 10 LMBT+ könyv, min. 12 klasszikus regény #ClassicsCommunity kihívás)


12. Bármilyen egyéb célkitűzés?

ITT > írtam a fogadalmaimról! ;)

vvvvv
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
A képek a Pinterest tábláimról vannak. ;)
vvvvv


1 megjegyzés:

  1. Ez jó volt!!! :)
    Megtetszett és már el is vittem! http://konyv-sarok.blogspot.com/2020/01/ujevi-fogadalmak-book-tag-2020.html

    VálaszTörlés