2020. január 24., péntek



START! Mini-könyvklub 15. felvonás



A témához tartozó bejegyzések a „mini-könyvklub” címke alatt elérhetőek.

Heyho, kedves Olvasók!

Ismét eltelt 4 hónap, ami azt jelenti, hogy elindult a Mini-Könyvklub soron következő fordulója! Ezúttal három magyar regényt és egy Agatha Christie sorozatrészt szavaztunk meg, ám a csavar az, hogy mindegyik egy már olvasott könyvklubos könyvünk FOLYTATÁSA! Bizony, ezúttal folytatásokat olvasunk. :D
Ha kedvet kapnál, még ebben a hónapban csatlakozhatsz hozzánk - Blog se kell a részvételhez! -, de most már el kell olvasnod az első megszavazott könyvünket! ;)
òòò A folytatáshoz olvass tovább! òòò

vvvvv


Mi az a Mini-könyvklub? - Röviden

Egy online közösség, ami 2015. májusában indult (akkor még műfajtematikus fordulókkal), persze a könyvklub tagjai folyamatosan változnak. A mostani könyvklub 2020. január 1-től április végéig tart, a klubtagok ezalatt az időszak alatt havonta elolvasnak 1-1 regényt. Ezúttal mind a négy hónapban előre meghatározott könyveket olvasunk, amiket az olvasás végeztével alaposan kibeszélünk, kiértékelünk: mindenki ír egy-egy könyvértékelést, és kitöltünk egy kérdőívet a könyv fontos (és kevésbé fontos) kérdéseiről. A 15-ik könyvklubban a korábbi fordulókban olvasott regények folytatásai közül olvasunk el négyet. (Idézet Vegazus oldaláról.)
.


Mikre szavaztam?*
Mark Lawrence: Tövisek ​Királya ~ posztapokaliptikus dark fantasy / grimdark
(Az első rész ajánlója.)

Mi lett a végeredmény?


vvvvv
Köszönöm a figyelmet!
A képek Vegazus blogjáról vannak vagy a könyvek borítói.
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése