2020. április 11., szombat



Borítómustra | After ​We Fall - Mindig van tovább (Blogturné Extra)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző kiadónál Melanie Harlow romantikus regénye, amiben egy csinos városi PR tanácsadónő szeme megakad a morcos cowboyon. Amikor Margot megjelenik a Valentini fivérek farmján, Jack egyáltalán nem örül, hogy a testvérei az engedélye nélkül felfogadták, és ezt hamar a nő és a családja tudomására hozza. Persze lehet, hogy a morcos cowboyt a nő formás idomai, hosszú szőke haja és kitartó természete zavarják? Tartsatok velünk a blogturnén, és ne feledjétek, hogy a turné végén három szerencsés olvasónk meg is nyerheti a könyvet!

Fülszöveg:
Jack Valentini nem az esetem.
A szexi, borongós kedélyű cowboy a filmekbe való, nekem jó lesz az öltöny meg a nyakkendő. Úri modor. Borotvált arc. Jack talán csodálatos, de mogorva, durva, faragatlan. Messziről kerülne egy ilyen városi lányt, mint én, és ezt nem is leplezi.
De munkát kaptam a család farmján, én lettem a PR tanácsadójuk, úgyhogy kénytelen lesz elviselni engem, ahogy én is őt. Azt, hogy bámul. Meg a változékony hangulatait. A szűk farmerját. Az izmait.
A hatalmas, kemény izmait. Hamarosan teljesen másféle feszültség támad köztünk, olyan, amitől helytelenül viselkedek az istállóban, a fák között az erdőben, vagy a furgonban. Sosem tettem még ilyesmit, ami ennyire nem vall rám… De túl jó, nem bírom abbahagyni.
És minél többet tudok erről a gyászoló veteránról, annál jobban értem őt. Elvesztette a feleségét, ettől megtört lett, keserű, és saját magát hibáztatja. Úgy gondolja, nem érdemel második esélyt a boldogságra. De téved. Nem kell, hogy én legyek az első szerelme. Elég, ha az utolsó leszek.
Imádni való mese a reményről, amit sosem adhatunk fel, a hitről, hogy a boldogság igenis jár nekünk, akkor is, ha a lehető legváratlanabb pillanatban köszönt ránk.
A legszerethetőbb szerelmespár, akik alig tudják elhinni, hogy tényleg rátaláltak arra, akit talán nem is kerestek.
Ismerd meg titkaikat!

Kiadó: Könyvmolyképző – Rubin Pöttyös
Fordító: Moldova Júlia
Műfaj: romantikus, erotikus, NA
Terjedelem: 336 oldal
Eredeti mű: When We Fall
Eredeti megjelenés éve: 2016

--- Nekem a magyar tetszik a legjobban, de olvassatok tovább a külfödi borítókhoz! ;) ---

vvvvv

Hugo New Romance (2017) francia borító

Principal de los Libros (2018) spanyol borító

Goldmann Verlag (2018) német borítók

AllBook Editora (2019) brazil borító

FLAMINGO (2019) dán borító

Newton Compton Editori (2019) olasz borító


Nyereményjáték:

Regényünk főszereplője Jack, akinek minden állomáson megtalálhatjátok egy ismertebb névrokonát. Persze bloggereink furfangosak, és elrejtették a Jack nevű színészeket ábrázoló képeket! Ha megtaláltátok a képet, akkor találjátok ki, hogy ki szerepel rajta, és írjátok be az adott színész TELJES nevét a Rafflecopter dobozba!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


ÁLLOMÁSOK:
4/11 - Hagyjatok! Olvasok! (extra)
4/17 - Sorok között (extra)
4/20 - Hagyjatok! Olvasok!
4/23 - Dreamworld (extra)
4/26 - Dreamworld
4/29 - Könyvvilág

vvvvv
Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!
Köszönöm a figyelmet!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése