2020. augusztus 1., szombatBorítómustra | Till Death - Míg ​a halál… (Blogturné Extra)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra


Sasha Keaton tíz évvel azután, hogy kiszabadult a Vőlegény nevű sorozatgyilkos fogságából, úgy dönt, hogy hazatér a családi fogadójukba édesanyjához. Sajnos nem sokkal megérkezése után furcsa, ijesztő dolgok kezdenek történni körülötte - talán ismét veszélybe került az élete? Szerencséjére felbukkan valaki a múltból, aki megfogadta, hogy ezúttal megvédi őt, ha már tíz éve nem sikerült neki. Vajon Cole Landis FBI ügynöknek sikerül betartania a fogadalmát? Tartsatok bloggereinkkel ezen az izgalmas blogturnén, de ne felejtsetek el játszani se. A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a Míg a halál... egy példányát!

Fülszöveg:
Tíz év telt el azóta, hogy Sasha Keaton kiszabadult a Vőlegény néven ismert kegyetlen sorozatgyilkos karmaiból, és hogy elhagyta nyugat-virginiai otthonát.
Amikor Sasha tíz év után végül hazatér, hogy segítsen a családi fogadó körül, úgy tűnik, élete kirakósának darabjai végre a helyükre kerülnek. Amikor aztán a lányt ismét veszély fenyegeti, Cole Landis FBI-ügynök is újra felbukkan, és megfogadja, hogy helyrehozza a korábbi hibáját, és ezúttal megvédi őt.
Aztán eltűnik egy nő. Majd még egy, és a Vőlegény szörnytetteinek egyetlen túlélője egyre nyugtalanítóbb üzeneteket kap. Cole sohasem volt képes megbocsátani magának, hogy nem tudta megvédeni Sashát, és mindenre kész, hogy most megtegye. Mert a lány elbűvölő szexissége mögött, amibe tíz éve beleszeretett, acélkemény erő lakozik, és emiatt csak még jobban szereti.
Valaki azonban figyel. Vár. Így Sasha első hibája könnyen az utolsó is lehet.

Kiadó: Könyvmolyképző (Kristály pöttyös könyvek)
Oldalszám: 400 oldal
ISBN: 9789634577263
Fordította: Kádár Pál
Eredeti mű: Till Death / Eredeti megjelenés éve: 2017
Elit start: 2020.08.04 + Várható megjelenés: 2020.08.14
<< ÉRTÉKELÉS >>

--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

William Morrow (2017) angol borító

  
Casa Editrice Nord (2018) olasz borító


DEX Plus (2018) török borító


Wydawnictwo Filia (2018) lengyel borító


Pygmalion (2019) francia borító

  
Piper ebooks (2017) német borító
alternatív címmel


Nyereményjáték:

Nyereményjátékunkban ezúttal azt tesszük próbára, mennyire ismeritek a Könyvmolyképző Kiadó Kristály Pöttyös könyveit! Minden állomáson találni fogtok egy idézetet, ami a kiadói sorozat egyik könyvéből származik, és a feladatotok az lesz, hogy írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő soraiba azoknak a könyveknek a címét, amelyekből idéztünk.

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

„A szépséges lények rövidéletűek: ezt mondta nekem a Kertész a legelső találkozásunkkor.
A férfi gondoskodott is róla, hogy a drágalátos Pillangói ne éljenek sokáig, ugyanakkor a maga furcsa módján igyekezett biztosítani számukra a halhatatlanságot.”
ÁLLOMÁSLISTA:

07/30 - Sorok között
08/01 - Hagyjatok! Olvasok! (Borítómustra)
08/03 - Fanni's Library
08/05 - Olvasónapló
08/07 - Sorok között (Borítótervek)
08/09 - Könyv és más
08/11 - Dreamworld (Idézetek)
08/13 - Dreamworld

vvvvv
Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!
Köszönöm a figyelmet!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése