2021. július 21., szerdaBorítómustra | Kámforkór - Morrigan Crow nagy dobása (Blogturné Extra)

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

A Kolibri Kiadó jóvoltából nemrég megjelent a bloggereink által imádott Nevermoor harmadik része! Ha szeretnétek megtudni, hogy mit gondolnak bloggereink Morrigan Crow kalandjainak folytatásáról, tartsatok velük! Ráadásul, ha ügyesek vagytok, a blogturné végén lehetőségetek lesz megnyerni a Kolibri Kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!
Lélegzetelállító és lebilincselő sorozat egy elátkozott lányról, Morrigan Crow-ról, aki a halál torkából megmenekülve egy varázslatos és szabad világban, Nevermoorban találja magát. Morrigan és barátai sikeresen túlélték az első tanévet (ami nem kis szó!), és immár büszke tagjai a Csudálatos Társaságnak. Bizonyították a 919-es egység iránti lojalitásukat és komoly részt vállaltak a Rémséges piac felszámolásában. 

Most Morriganre új kaland vár: igazi Csudamívessé kell válnia, méghozzá egy meglehetősen szokatlan tanulási módszerrel. Mindeközben egy furcsa és ijesztő betegség üti fel a fejét Nevermoorban. A békés csudállatok egyik pillanatról a másikra vérengző fenevadakká válnak. Ahogy nő az áldozatok száma, úgy nő az elégedetlenség és a pánik. Morrigan pedig azzal szembesül, hogy egyedül rajta áll, meg tudja-e fékezni a kámforkórt, akár annak árán is, hogy magát eddig sohasem látott veszélybe sodorja…

 

Kiadó: Kolibri

Műfaj: Fantasy, Gyermek- és ifjúsági irodalom

Terjedelem: 528 oldal · puhatáblás ·

ISBN: 9789634370260 · Fordította: Pék Zoltán

Eredeti mű: Hollowpox / Eredeti megjelenés éve: 2020

 

WEBSHOP / MOLY / GOODREADS

<< ÉRTÉKELÉS hamarosan >>

 --- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

Il Castoro – 2021 – olasz borító

 


นานมีบุ๊คส์ – 2021 – thai borító

 


Gyldendal – 2020 – dán borító 

Orion Children's Books – 2021 – angol borító 

Orion Children's Books – 2020 – angol borító 

Otava – 2021 – finn borító 

Dressler Verlag – 2021 – német borító

 


Domingo Yayınevi – 2021 – török borító


 

Nyereményjáték:

 

A Nevermoor sorozatban sok szerethető és kevésbé szerethető, ám mindenképpen érdekes karakter található, akik bizony néha nagyon jókat mondanak! Mostani feladatunkban ki kell találnotok, hogy kinek a szövegét idéztük az egyes állomásokon!

 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

 

“– Nem tudom, mit mondjak, Mog. – (...) sóhajtott. – Vannak bátor kötekedők, és vannak barátságos gyávák.”

a Rafflecopter giveaway

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése