2021. október 11., hétfő



Borítómustra | Kedves ​Evan Hansen (Blogturné Extra)

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

A Kedves Evan Hansen amerikai musical, mely az egész világban nagy sikernek örvend. A 71.Tony díjátadón kilenc jelölésből hat díjat kapott meg. A Könyvmolyképző Kiadónak hála hamarosan nálunk is elérhetővé válik a musical regény adaptációja, amit Val Emmich írt együttműködve az eredeti írókkal. A Dear Evan Hansen egy mélyen személyes és aktuális musical az életről, és ahogyan azt éljük. Egy levél, amit nem kellett volna megnézni, egy hazugság, amit nem kellett volna mondani, egy élet, amiről soha nem álmodott. . Tarts bloggereinkkel a turnén, olvasd el az ajánlóinkat, és légy az a szerencsés olvasónk, aki a blogturné végén megnyeri a kötet egy példányát.




Kedves Evan Hansen! A mai nap csodálatos lesz, mert… Egy levél, amit soha senkinek nem lett volna szabad elolvasnia… Ez a levél egy, a fiukat gyászoló család közelébe sodorja a végzős Evan Hansent, esélyt adva arra, amire mindig is vágyott: tartozni valahová. Csupán meg kell tartania magának egy hazugságot: hogy a híresen balhés Connor Murphy titkon a legjobb barátja volt.

Evant hirtelen már nem kezelik láthatatlanként. Connor szülei, akik befogadták őt gyönyörű otthonukba a város túlsó végén, a saját fiukként szeretik, és kétségbeesetten próbálnak minél többet megtudni tőle a rejtélyes Connorról. Evan egyre inkább a család életének részévé válik. A fiú tudja, hogy nincs rendjén, amit tesz, de ha közben másoknak segít vele, annyira rossz sem lehet…

Többé már nem függve a bénító szorongástól, az új Evannek célja van. Önbizalommal tele, népszerű srácként minden napja csodálatos. Egészen addig, amíg már fenyegető veszélyt jelent a lelepleződés, és Evan szembekerül a legnagyobb akadállyal: saját magával.

Egy egyszerű hazugság bonyolult igazságokhoz vezet ebben a nagyszívű drámában, gyászról, hitelességről és a hovatartozás nehézségeiről.

Egyszerre mesél egy megkapó történetet és vesz rá, hogy átérezd az értékeidet. Hagyd, hogy elrabolja a szíved!

 

Kiadó: Könyvmolyképző (Vörös Pöttyös könyvek)

Műfaj: Young Adult, Musical- és filmadaptáció

Terjedelem: 320 oldal · puhatáblás

ISBN: 9789634577942 · Fordította: Lankovits Bernadett

Eredeti mű: Dear Evan Hansen / Eredeti megjelenés éve: 2018

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

<< ÉRTÉKELÉS hamarosan >>

 --- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

Thai borító – 2021 – Bear Publishing


 

Vietnámi borító – 2021 – NXB Ph n


 

Orosz borító – 2019 – Like Book

 


Indonéz borító – 2020 – Gramedia Pustaka Utama


 

Francia borító – 2021 – Bayard


 

Olasz borító – 2019 – Sperling & Kupfer


 

Angol borító – 2019 – Penguin Books Ltd


 

Portugál borító – 2019 – Seguinte


 

Angol borító – 2018 – Poppy

 


Nyereményjáték:

 

Rengeteg olyan musicalt ismerhetünk, amelyek a színpadon és a filmvásznon is nagy sikert arattak (függetlenül attól, hogy melyik készült előbb). A mostani játékunk is ezekhez a produkciókhoz kapcsolódnak. Minden állomáson találtok egy képet egy olyan musicalből, amelyet film változatban is megtekinthetnek a rajongók. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy mi a címe a műnek.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


 

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[BLOGTURNÉ KLUB]

10.03.: Csak olvass! (értékelés)

10.05.: Sorok között (értékelés)

10.07.: Csak olvass! (musical + dalok)

10.09.: Deszy könyvajánlója (értékelés)

10.11.: Hagyjatok! Olvasok! (borítómustra)

10.13.: Hagyjatok! Olvasok! (idézetek)

10.15.: Hagyjatok! Olvasok! (értékelés)

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése