2021. október 28., csütörtök



Penelope Bloom: Her ​Bush - Megöntözném (A vonzalom tárgyai 6.) | Blogturné Klub ajánló

  

 

– Túl szégyenlős vagy ahhoz, hogy megkérj, foglalkozzak a sövényeddel?

Rám csapott.

– Hagyd abba!

– Oké – mondtam, és próbáltam újra hátrálni. Nell elkapott mindkét kezével, és visszahúzott.

– Légy úriember!

– Nem hinném, hogy egy úriember megtenné, amire gondolok, szóval kissé összezavarodtam.

 




Valahogy minden rosszul alakult, amikor a sövényét nyírtam. Véletlenül kissé… félreérthető alakúra formáltam, olyasmire, amit nem biztos, hogy szívesen látna bárki a kertjében. miután először találkoztam Harry Barnidge-dzsal az agyam azonnal átkapcsolt ősi, ösztönös üzemmódba. nevetséges fantáziaképek villantak be: hogy Harry fejbe billent egy kőbunkóval, becipel a barlangjába stb. A szókincsem erőteljesen lecsökkent, és talán kissé nyáladzani is kezdtem. De nem foglalkozhatok ezzel! Az egyetlen fontos dolog az életemben az, hogy a húgom álmait valóra váltsam. És eddig valahogy mindent sikerült elbaltáznom, úgyhogy most sikerülnie kell. Szóval, amikor Mr. Szívtipró felajánlja nekem, hogy segít egyengetni a véletlennek köszönhető művészkarrieremet, nem mondhatok nemet. Ahogy a régi mondás tartja, ha már felállítottad, minden megoldódik magától. Vagy valami ehhez hasonló.

Az új kertészem mindent fogott, és teljesen a feje tetejére állította. Rengeteg nő próbálkozott már azzal, hogy felkeltse az érdeklődésemet, de Nell sövénye volt a legmerészebb. mármint beszélgettünk, aztán egyszer csak a háromméteres növényből… az lett, ami. Aztán meg az ország legnagyobb művészkritikusa kikiáltotta a sövényt művészeti alkotásként, így felajánlottam, hogy az ügynöke leszek… most már csak arról kell meggyőznöm, hogy többre vágyom munkakapcsolatnál. nem számít, milyen árat fizetek érte. És az sem, ha a legnagyobb riválisom megfenyeget, hogy tönkretesz, ha elmondom róla az igazságot.

 

Könyv információk:

 

Eredeti mű: Her Bush

Eredeti megjelenés éve: 2020

 

Maxim, Szeged, 2021

240 oldal · puhatáblás ·

ISBN: 9789634995326 ·

Fordította: Szaszkó Gabriella

Sorozat részei:

 

1. His Banana – Bekapnám

2. Her Cherry – Megnyalnám

3. Her Muffin – Felfalnám

4. His Package – Megkapnám

5. Her Secret – Beavatnám

6. Her Bush - Megöntözném

(befejezett?)

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

(Az értékeléshez olvass tovább!       )

A történetről…

 

Az előző részben megismert író, Peter Barnidge testvéréről, a szerelemből kiábrándult irodalmi ügynöknek a történetét ismerhetjük meg. Harry rendkívül gazdag, szakmájában felkapott és sok arcú figura, akinek ezerfelé forgácsolódik szét a szabadideje, ugyanis teniszezik, horgászik, sőt, vadászni is jár és még sok felé. Csak nőzni nem nőzik, mert elég sokat csalódott... Na, egy reggeli edzés közben mégis megakad a tekintete egy nőn! A legújabb kertészén, aki 5 levél / fél óra lassúsággal nyírja a sövényeit. 

Nellnek ez az első napja, mint sövényszobrász, és bár iszonyatosan várja, hogy kiteljesedhessen új munkájában, ő tipikusan az az ember, akinek nem igazán van köze a művészetekhez. És persze a sövényszobrászathoz se, így nem csupán Harry szexissége hozza zavarba, hanem az is, hogy a kert tulajának elvárásai is vannak: szeretné, ha nyírnának neki egy szuper édes pingvint, aki hóembert épít. Nell műve pedig minden csak nem cuki, de aztán egy híres galériatulajdonos azt hiszi, hogy ez egy művészi kinyilatkoztatás...

 

 

– Szóval – mondta Nagyika. – Most komolyan úgy fogunk tenni, mintha nem lenne itt mellettünk egy óriási péniszsövény golyókkal? Majd meghalok, hogy megtapogathassam. Ez a második legnagyobb pénisz, ami valaha a közelembe került, és isten látja lelkem, nagyon szeretném megfosztani Fred Billingtont ettől a címtől!

 

 

Szerintem…

 

Igazából az agyam már akkor ledobta az ékszíjat, amikor megismertük Harry sokféle hobbiját és a miértjét annak, hogy miért nem próbálkozik becsajozni az elmúlt időben... Aztán jön Nell Snell (tényleg ez a neve), aki olyan szinten kínos, hogy én éreztem magam talpig zavarban még akkor is, amikor tüsszent. (Komolyan... életemben nem olvastam olyat, hogy egy nő ARCON tüsszent egy férfit, majd közös love story és happy end.)

 


Iszonyatosan blőd kommunikáció van a főszereplő páros között, amin egyébként elröhögcséltem, de sokkalta jobban szerettem azokat a részeket, amikor egy harmadik vagy negyedik személy is képben van. Különösen szerettem Peter felbukkanásait, de még a többi részben túl flúgosnak ítélt William is egész jót alakított ebben a sztoriban. (Nagyika felbukkanását és szövegét pedig nem fogom dicsérgetni, mert aki olvasta az előző ajánlóimat, tudja, hogy full oda vagyok a néni obszcén, szókimondó szövegéért.)

 

Ez a félresikerült bozótformázás és a bozótos poénok tényleg tetszettek, de nekem eddig ez volt a leglaposabb történet mind közül, illetve ebben volt a legkevesebb erotika, pikantéria is. Valahogy erőltetettnek tűnt nekem Nell és Harry, nem éreztem köztük a kémiát. Erre lehet, hogy rátett az is, hogy se Nellt, se Harryt nem kedveltem meg különösebben, és nem csak a motivációjukat, de őket is egydimenziósnak éreztem. (SPOILER: Azt pedig nem szeretném kommentálni, hogy mit érzek az iránt, hogy elmennek vadászni, de színtelen lövedékű paintball fegyverrel, hogy ne zavarjanak be az állatok lelki világába. Szívesen fenékbe lőttem volna őket a pisztolyaikkal, hogy leessen nekik, hogy ez így állatkínzás...

 


Összességében

 

Nagyon viccesnek találtam az alapsztorit, hogy egy fontos partira készülő, gazdag férfi kertjébe megérkezvén a sövényszobrászként első munkanapját töltő hölgyike egy óriás péniszt varázsol a legnagyobb sövény helyére... Igazából nagyon cuki a történet, annyira, hogy nehezen mondhatnám erotikusnak - a sorozat többi részéhez képest meg főleg nem -, de nekem nem igazán volt szimpatikus a főszereplő páros. A különfele hobbik miatt szétforgácsolódó, nőkerülő csilliomos és a nulla kreativitással is művésszé válni vágyó egyszeri leány egymásra találása jó ötlet, de ebben az esetben kidolgozatlan volt. 

A korábbi részekből felbukkanó mellékszereplőkért teljesen odáig voltam! Nagyika, William, Hailey és Peter mindig a legjobbkor bukkantak fel, és azonnal feldobták a napom egy-két ízes beszólással!

 

Értékelés: 3,5

 

Folytatnám? Igen, bár ez azt jelenti esetemben, hogy elolvasom azt a két részét a szériának – His Banana - Bekapnám + Her Cherry - Megnyalnám -, amiket eddig még nem olvastam.

 

Kedvcsináló idézetek:

– Ne kérj bocsánatot, direkt csábítgattalak!

Nell felnevetett.

– Ez az volt? Akkor most már abbahagyom az önmarcangolást, hogy miért is akartalak ennyire gyorsan megcsókolni.

– Ez a második randi. Tényleg nagyon ártatlan vagy, ha azt gondolod, hogy ez gyors tempónak számít.

– Hé! Én inkább az a kézfogós, ugyanazt a szívószálat használós lány vagyok a harmadik randiig. A testem egy kastély.

– Templom, nem?

– Nem. Ez bizony egy kastély. Ami hosszabb ostromot igényel, jó pár hónapra fel kell szerelkezned, és el kell kötelezned magad az iránt, hogy áttörd a falakat.

Meglepetten nevettem fel.

– Igen – mondta Harry. – Pont emiatt akartam, hogy tűnj a francba. Miért nem mész, és csodálod meg a faszsövényt? Gondolkozz el rajta, hogyan lehetséges az, hogy valakinek ilyen jól sikerült egyetlen sövényben megörökítenie a teljes személyiségedet!

– Tehát bokorként válunk halhatatlanná? – kérdezte Peter. – Mikor kezdi el Nell megalkotni a nagy gőzölgő trágyakupacot a te emlékedre?

– Bizony, hogy fura – mondta Davey. – Én is kellemetlenül érzem magam, mint leghelyesebb pasi. Beszélhetnénk róla, mennyire kínos is ez az egész?

– Ó, kibírhatatlan! – vigyorogtam rá. Davey megvonta a vállát.

– Nos, sejtésem szerint minden izomagynak itt körülöttem bele kéne ásnia magát abba a kutatásba, hogy a nők egyre inkább érdeklődnek az apatest iránt, szóval teljes mértékben elvesztegettétek az időtöket a csirkezabálással és a súlyemeléssel. – Egy sült krumplit dobott a szájába, ezzel is kihangsúlyozva mondandóját. William közelebb hajolt.

– Szét tudok repeszteni egy almát, a bicepszem és az alkarom között. Te meg tudod csinálni?

– Miért akarnék ilyet tenni? – kérdezte Davey szárazon.

 

☆☆☆
Nem saját képek. Objects of Attraction by Penelope Bloom Pinterest tábla

Objects of Attraction #6 a GoodReads-en.

☆☆☆ 


A Maxim Könyvkiadónál jelent meg Penelope Bloom Vonzódás tárgyai sorozatának hatodik része  a Passion válogatás keretein belül. Vajon hogyan vélekedik a Blogturné Klub négy bloggere a Her Bush - Megöntözném regényről? Kövesd a blogturné állomásait és a játékunk megfejtéséért cserébe esélyes lehetsz megnyerni a regény egy példányát.

  


Nyereményjáték:

 

 

A különlegesen formált bokrok a játékunk tárgyai, nagyon egyszerűen csak fel kell ismernetek, milyen állatot formáznak a képen látható bokorszobrok. Minden állomások írjátok be a  rafflecopter doboz megfelelő sorába az állatneveket.

 

A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.


BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[BLOGTURNÉ KLUB]

10.19 Kelly és Lupi olvas
10.22 Betonka szerint a világ...
10.25 Dreamworld
10.28 Hagyjatok! Olvasok!

 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése