2020. december 11., péntek



Penelope Bloom: His ​Package - Megkapnám (Bekapnám 4.) | Blogturné Klub ajánló

 

 

– Oké. (…) Nem fogom hagyni, hogy a folyosón várakozz az éjszaka közepén. Nem biztonságos. Gyere, ülj le a kanapéra! Kivehetsz nasit vagy sört a hűtőből.

– Aha, mert ha idekint maradok, akkor valami perverz idegen megpróbál elrabolni, és bevonszolni a lakásába. De ha veled tartok, a találgatást kihagyhatom, igaz?

 




A csomagja belecsusszant a ládámba.

Csillapodj, te perverz! A postaládámba.

Ja, és hogy kinek a csomagja? Persze ki másé, mint a dögös szomszédomé.

Most mondanám, hogy a francba… De őszintén: rég csusszant már bele bármi is a ládámba.

És bár ha választanom kéne, hogy kinek az életét mentsék meg, tízből kilencszer inkább egy macskát választanék, mint egy embert, de ez a pasi másnak tűnt. A folyosó túloldalán lévő lakásban élt, az a tipikus zárkózott, szép cipős típus volt, akinek olyan az illata, mintha egy Calvin Klein-reklámból lépett volna ki, és tuti fogselymezett is. A lényeg, hogy teljesen nyilvánvalóan ura volt az életének. Ő volt Mr. Tökéletes, és ha engem kérdezel, le kellene szállnia a magasból közénk. Vagy csak belém. A hosszú, vastag… Itt inkább abbahagyom ezt a gondolatot.

Miután megtaláltam azt a csomagot, egészen véletlenül valahogyan kinyílt, és hát nem volt más választásom, mint belenézni. Kiderült, hogy Mr. Tökéletes mégsem annyira tökéletes, ugyanis rejteget valamit. Ki gondolta volna?

Segítek: én gondoltam. Vagyis reméltem. És borzasztóan élveztem minden egyes másodpercét annak, ami ezután következett. Még a vibrátoraim társaságánál is jobban. Bár ez talán nem meglepő.


Könyv információk:

 

Eredeti mű: His Package

Eredeti megjelenés éve: 2018

 

Maxim, Budapest, 2020

224 oldal · puhatáblás · 

ISBN: 9789634992400 · 

Fordította: Stier Ágnes

A sorozat önálló regényei:

 

1. His Banana – Bekapnám

2. Her Cherry – Megnyalnám

3. Her Muffin – Felfalnám

4. His Package – Megkapnám

5. Her Secret - Beavatnám

6. Her Bush

(befejezett?)

MEGRENDELÉSI LINK / OLVASS BELEMOLY / GOODREADS

(Az értékeléshez olvass tovább!       )

Miért olvastam el?

 

Csípem a picit perverz, de inkább humoros beütésű erotikus-romantikus regényeket, és mivel a mostani főszereplő, Lilith szimpatikus side karakter volt a Her Muffin - Felfalnám című előző részben, érdekelt az ő sztorija is.

 

Szerintem… (enyhe spoiler)

 

Nos, majdnem kiesett a szemem, amikor főszereplőink igazából amiatt elegyednek először szóba, mert egy hatalmas, lila vibrátor landol az új szomszédnál, „Bobnál”, aki már amúgy is furának gondolja a szemben lakó jócskán cinikus pokrócnak nézett, gót beütésű nőt. Hát nem egy szép szerelem kezdete ez? Egyébként viccet félretéve én kifejezetten szerettem Liam (nemBob) és Lilith történetét, mert mindkét karakter kellőképpen izgalmasra sikerült. Az iszonyatosan gazdag, munkamániás, szuper dögös Liam inkognitóba vonul, mert a férjezett mostohatestvére egy pszichopata, aki meg akarja szerezni őt trófeának (fiatalkoruk óta, de felnőtt korukra mérgesedett el igazán a helyzet), és az új szomszédja egy buggyantnak tűnő, hűvös, sosem mosolygó nő, aki aranyásó királykisasszonynak lett volna nevelve, ha hagyja magát, de beintett a szüleinek.

 


Lilith miatt olvastam el ezt a regényt, akit imádtam Emily lakótársaként, mert cinikus, száraz humorú és néha nagyon beteg a szövege, ráadásul bárkivel képes leállni vitatkozni és zokszó nélkül beszól bárkinek! Nos, az előző részben nem derült ki róla túl sok minden, de most annál többet kaptunk belőle. Megtudjuk, hogy milyen a jelenlegi munkája a teljesen őrült, de üzleti zseni William mellett (aki a széria második részének a főszereplője, de azt a részt még nem olvastam). Megismerkedünk Lilith életvitelének, mosolytalanságának a mozgatórugóival, és értesülünk a jövőbeli terveiről is!

 

 

– Nem ítélkezhetek. Az én barátaim is idióták. – Nagyi felé biccentettem, aki épp lejjebb húzta a melegítőalsóját, hogy megmutassa egy csapat üzletembernek a leopárdmintás tangája felső szélét.

– Hűha! – hüledezett Liam. – Ő egy olyan sztripper, akit azért fogadsz fel, hogy az emberek levegőt se kapjanak megdöbbenésükben?

– Ő a szülinapos feleségének nagymamája.

 

 

Habár váltott (E/1) szemszögben ismerjük meg a sztorit, engem mégis mindig jobban vonzottak a nő részei, mert nagyon viccesek a beszélgetései. Nem csak Liammel, de Williammel és a korábbi részeken is felbukkanó, szókimondó öreglánnyal, Nagyival is sokat vitatkozik. Nagyi felbukkanásai és sértésháborúi frenetikusak voltak, de nagy szerencsémre ez a sztori még a vibrátoros részekkel együtt sem volt annyira blőd, mint a Felfalnám. (Ott már néha sok volt nekem a bolond szituáció, amibe William keverte az egymásra nagyon nehezen találó főszereplő párt. Komolytalanná tette az egész lávsztorit.) Liam vonalán többször is eléggé fel voltam háborodva, mert irtóra bosszantott a zaklató mostohatestvér-szál… de Kade és Price részein jókat szórakoztam. Ők Liam üzlettársai és legjobb barátai, de full normáltalanok… (Persze Williammel nem vehették fel a versenyt, tuti, hogy ő az egész sorozat szeretetre méltó fő kreténje.)

 

Maga a történet tetszett, de nem mondanám komolyan vehető romantikus, erotikus regénynek. Habár az első pillanattól kezdve izzik a levegő Lilith és Liam között, és nagyon jópofák az egyre perverzebb, szókimondóbb szóváltásaik, de nálam ez az egész még mindig romantikus vígjáték kategóriás, akkor is ha rá kell tenni a 18-as karikát (főleg a vége miatt).

 


Összességében

 

Szórakoztató, de érezhetően erotikus felhangú romkom regény, amit nagyon élveztem olvasni a főbb szereplők miatt! Sokkal jobban bejött, mint a széria harmadik része, mert nagyon szerettem az önmagát keménynek mutató főszereplőt. Lilith nagyon összetett karakter, és rendkívül vicces volt a szóváltásait, beszólogatásait olvasni. Van benne egy-két olyan jelenet, amikor nem tudtam eldönteni, hogy nevessek vagy háborodjak fel, szóval hihetetlen, hogy mik ki nem pattantak az író fejéből, de „jóféle hülyeség”, ahogy anyám szokta mondani.

 

Kedvenc részek: Lilith és Liam párbeszédei, NAGYI!!!, William betoppanása a meglepetés bulira

 

Értékelés: 4

 

Külföldi borítók:

 


Kiknek ajánlom? 

Azoknak az olvasóknak, akik szeretik, ha egy romantikus történet kicsit humoros és picit perverz is, és az sincs ellenükre, ha a főbb szereplők néha blőd helyzetbe keverednek, olykor szókimondóak, vagyis hajlamosak perverz szóváltásba keveredni meg hasonlók.

 

A többi sorozatrészről...? 

Már az előző résztől is kedvem támadt a sorozat többi párosához, és ez nem változott. Tuti, hogy olvasok még ebből a sorozatból.

 

Kedvcsináló idézetek:

v

– De nem értem. Hogy jutott el onnan, hogy a dildód volt a postájában, oda, hogy randira hívjon?

– Talán elbűvöltem? Vagy talán csinosnak tartott.

William nevetett.

– Ennek semmi értelme – közölte, mintha meg sem szólaltam volna. – Sorozatgyilkos? Nőként ez az első, amiért aggódnod kell, igaz?

– Hogyne. Ha ő is sorozatgyilkos, összevethetjük a tapasztalatainkat. Áramot spórolhatnánk azzal, hogy egy fagyasztót használunk a hullák tárolásához.

William összehúzta a szemét.

– Az az ijesztő, hogy azt sem tudom, viccelsz-e. És nem is akarom tudni, mert ha tudnám, valószínűleg én lennék a következő a listádon.

v

Mindig úgy gondolják, hogy nem vagyok túl „emberbarát”, bármit is jelentsen ez. Hát tudjátok, mit, seggfejek? Baromira emberbarát vagyok! Sok mindent szeretek az emberekben. Szeretem nézni, ahogy kissé peches dolgok történnek azokkal, akik megérdemlik. Szeretem kényelmetlen helyzetbe hozni az embereket.

(...)

Gyakorlatilag azt feltételezem, hogy mindenkire lesújt a rossz karma, és ha vagyok olyan szerencsés, hogy végignézhetem, amikor megtörténik, az csak bónusz.

v

Lehet, hogy életem nagy részében próbáltam mindenkit meggyőzni arról, hogy gyakorlatilag allergiás vagyok a boldogságra, de kezdtem azt hinni, hogy ez azért van, mert azt hittem, sosem találok rá. Végtére is nem ér kudarc, ha nem találod meg azt, amit nem is keresel.

 

(Még több kedvenc idézetem itt…)

v v v v v

Objects of Attraction by Penelope Bloom Pinterest tábla

Objects of Attraction #4 a GoodReads-en.

v v v v v 


A Maxim Könyvkiadónál jelent meg Penelope Bloom Objects of Attraction sorozatának negyedik része  a Passion válogatás keretein belül. Vajon hogyan vélekedik a Blogturné Klub négy bloggere a His Package - Megkapnám regényről? Kövesd a blogturné állomásait és a játékunk megfejtéséért cserébe esélyes lehetsz megnyerni a regény egy példányát.

 

 

Nyereményjáték:

 

A sorozat rajongóinak kedvezünk a mostani játékkal! Minden állomáson betűket emelünk ki, amikből a sorozat egy-egy szereplőjének nevét tudjátok kirakni.

Nincs más dolgotok, mint beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába a keresztneveket.

 

A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.

 

a Rafflecopter giveaway

ÁLLOMÁSLISTA:

 

[Blogturné Klub]

12.03 Betonka szerint a világ...
12.05 
Kelly és Lupi olvas
12.07 Hagyjatok! Olvasok! Extra idézetek
12.09 Dreamworld
12.11 Hagyjatok! Olvasok!

 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése