2020. december 19., szombat



Crank - A kurblis | Blogturné Extra (kedvcsináló idézetek)

 A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

Nemrég jelent meg a Könyvmolyképző kiadónál Adriana Locke fülledt hangvételű romantikus-erotikus regénye. Miután Sienna egy baseball ütővel behorpasztja Walker kocsiját, elszegődik a férfi szerelőműhelyébe dolgozni, hogy ledolgozza a tartozását… persze igazából csak szeretne a férfi közelében maradni. Vajon sikerül behálóznia a nagyon dögös, de mogorva autószerelőt? Tartsatok velünk a blogturnén, és ne feledjétek, hogy a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a könyvet!




Vajon mit lehet tenni, ha olyan pasiba zúgsz bele, aki nem akar viszontszeretni?

Amikor Walker Gibson először ránéz, még mielőtt észrevenné imádott kocsiján a horpadást, amit Sienna – véletlenül vagy talán nem annyira véletlenül – okozott, a lány már tudja, hogy nagy bajban van. De nem a betört fényszóró vagy a behorpadt hűtőrács jelenti az igazi problémát, hanem a bűnre csábító pasi az orra előtt.

Itt ez a kisvárosi autószerelő, aki mogorva. Goromba. A bőréről motorolaj és benzin szaga árad. Sienna maga sem tudja, miért olyan őrjítő ez, de az biztos, hogy ha csak intene a csavarkulcsával, ő már az ölébe is hullana.

És tudja, hogy a férfi is vágyik rá. Érzi, amikor megérinti. És megbizonyosodik róla, amikor a szerelőműhely falához szorítja. Ott rejtőzik a mélybarna szempárban, amikor úgy néz rá, mintha Sienna lenne minden, amire valaha is vágyott.

De akkor mégis miért habozik? A kocsi széttörése csak az első hiba, amit elkövetnek; a végső igazság felforgatja Sienna világát. Darabokra tört szívére csak egy dolog jelenthet gyógyírt: a férfi szerelme, aki nem engedheti meg magának, hogy viszontszeresse.

 

Kiadó: Könyvmolyképző

Kiadói sorozat: Rubin pöttyös könyvek

Oldalszám: 368 oldal · puhatáblás

ISBN: 9789634578413

Fordította: Sereg Judit

Eredeti mű: Crank / Eredeti megjelenés éve: 2017

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

<< ÉRTÉKELÉS >>

 

--- Tovább az idézetekhez! ---

vvvvv

1.

Az igazi szerelem nem olyasmi, amit választunk. Azt az univerzum választja nekünk. Mintha már úgy születnénk, hogy tudjuk, hogy ez a nő lesz az, aki pontosan úgy készíti a fasírtot, ahogy szereted, aki elfogadja a csütörtök esti pókerjátszmáidat, és aki melletted fog állni, bármivel is kell megküzdened az életed során, csak azért, mert te az vagy, aki. Semmi más oka nincs rá. És ez – mondja, és nyomatékosan felém bök az ujjával – az igazi szerelem.

 

2.

Ez a hely, ez a férfi, olyan, mint egy szippantásnyi benzingőzös, tesztoszteronnal telített levegő. Olyan idegen, mint a világűr. Egy másik bolygó. És bár kislányként sose akartam űrhajós lenni, erre az utazásra befizetnék, csak hogy megtudhassam, milyen érzés.

 

3.

Peck a Crave egyik biliárdasztalának szélén egyensúlyoz. Előre-hátra billeg, még a vendégek beszélgetése mellett is hallatszik, ahogy a tornacipője talpa nyikorog az olcsó fafelületen.

– Azt hiszed, nem nyomok le innen egy hátraszaltót?

Igazából majdnem biztos vagyok benne, hogy meg tudná csinálni. Az unokatesómnak olyan reflexei vannak, mint egy macskának. Életből is kilenc jutott neki, a gond csak az, hogy tuti, hogy abból nyolcat már elhasznált.

 


4.

Én választottam azt, hogy elköltözöm otthonról. Én vagyok az, aki nem akarja úgy végezni, mint az anyám és a nővérem, gyöngysorok és tűsarkak között. Nem akarok egyszerű báb lenni egy világban, amit riporterek, biztonsági őrök és sofőrök népesítenek be. Nem akarok egy kis darabja lenni a nagy kirakósnak. Én a részese akarok lenni valaminek. Valaminek, aminek éppannyira szüksége van rám, ahogy nekem rá.

 

5.

– Látni szeretnélek a templom soraiban vasárnap, Walker! Szombat este elmehetsz szórakozni, és barátkozhatsz Jack Daniel’sszel és Jim Beannel, de másnap reggel elvárom, hogy Jézussal barátkozz! Siennából kirobban a nevetés. A hangja olyan dallamos, mint egy édes melódia.

– Mi olyan vicces? – érdeklődöm.

– Ez a barátkozz Jézussal-szöveg. Anyukám imádná, Mami!

 

6.

A testem természetesen csak arra vágyik, hogy újra a magamévá tegyem. Be akarok indulni attól, ahogy reagál rám, ahogy épp annyira kíván engem, mint én őt, szinte kétségbeesetten. A pólómban akarom látni, a saját lepedőmön, és a vágy annyira mélyen mar belém, hogy a legszívesebben eszméletvesztésig ordítanék. Még az se érdekelne, ha felébredve átrendezné a konyhámat, és ez benne a legijesztőbb. Ilyen az, amikor az embernek teljesen elmegy az esze?

 

7.

Mindig is tudtam, hogy nem az én világom, hogy dísztárgy legyek valami pénzes örökös oldalán. Randiztam épp eléggel, tudom, milyen, amikor elvárják, hogy ne legyen saját véleményem, hogy félrenézzek, ha kell, hogy a hajam, a körmöm, a szemöldököm mindig tökéletes legyen, és ez nekem egyáltalán nem lenne jó buli. Ilyen helyzetekben a legszívesebben orrba nyomnék mindenkit. De azért nem kellene pont az ellenkező irányba rohannom, a munkásbakancshoz és gépzsírhoz, nem igaz?

 

8.

– Tudod, mi a kurva igazság? – felém lép, és hirtelen mozdulattal kikapja a kezét a zsebéből. – Megmondom, mi az igazság! Az a helyzet, hogy annyira szétbarmoltad az életemet, hogy már nem látok tisztán. Nem tudok aludni. Nem tudok gondolkodni. Hülyeségeket mondok, amiket nem is gondolok komolyan, szándékosan, mert azzal, hogy eltaszítalak magamtól, úgy érzem, hogy megvédelek magamtól.

 

9.

Bármi is van Sienna és köztem, olyan megállíthatatlannak tűnik, mint egy fék nélküli autó a lejtőn. Fogalmam sincs, hogyan tudnám megakadályozni, hogy katasztrófa legyen belőle, (…).

 


10.

– Akkor most mit csinálunk?

– Mivel kapcsolatban?

– A csajunk elvesztésével kapcsolatban.

– A csajunk? – kérdezem tágra nyílt szemmel. – Mégis mi a francról beszélsz?

– Persze, a te csajod – horkan fel. – De én is kedvelem. Vicces. És rendes pasit csinált belőled. Egyszerűen… passzol, nem?

 

Nyereményjáték:

 

Mivel főszerelőnk egy autószerelőbe esik bele, úgy gondoltuk, hogy olyan könyveket kell keresnetek nekünk, amelyekben szintén van autószerelő karakter! Minden állomáson találtok egy fülszövegrészletet, és a rafflecopter megfelelő mezőjébe be kell írnotok a keresett könyv CÍMÉT! Jó címvadászatot!

 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

 

„Mercedes Thompson autószerelő Tri-Citiesben, műhelyében lepukkant verdák helyrepofozásával keresi kenyerét, és kedvtelésből Volkswagen Bogarakat ment meg az enyészettől. Időnként kisétál a sivatagba, ruháit egy bokor alá rejti, és átváltozik prérifarkassá, hogy nyulakat meg pockokat kergessen.”

a Rafflecopter giveaway

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[BLOGTURNÉ KLUB]

12/13 - Könyvvilág

12/15 - Dreamworld (extra)

12/17 - Hagyjatok! Olvasok!

12/19 - Hagyjatok! Olvasok! (extra)

  

vvvvv

Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése