2020. december 7., hétfő



His ​Package - Megkapnám | Blogturné Extra (humoros, de obszcén idézetek)

 A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

A Maxim Könyvkiadónál jelent meg Penelope Bloom Objects of Attraction sorozatának negyedik része  a Passion válogatás keretein belül. Vajon hogyan vélekedik a Blogturné Klub négy bloggere a His Package - Megkapnám regényről? Kövesd a blogturné állomásait és a játékunk megfejtéséért cserébe esélyes lehetsz megnyerni a regény egy példányát.




A csomagja belecsusszant a ládámba.

Csillapodj, te perverz! A postaládámba.

Ja, és hogy kinek a csomagja? Persze ki másé, mint a dögös szomszédomé.

Most mondanám, hogy a francba… De őszintén: rég csusszant már bele bármi is a ládámba.

És bár ha választanom kéne, hogy kinek az életét mentsék meg, tízből kilencszer inkább egy macskát választanék, mint egy embert, de ez a pasi másnak tűnt. A folyosó túloldalán lévő lakásban élt, az a tipikus zárkózott, szép cipős típus volt, akinek olyan az illata, mintha egy Calvin Klein-reklámból lépett volna ki, és tuti fogselymezett is. A lényeg, hogy teljesen nyilvánvalóan ura volt az életének. Ő volt Mr. Tökéletes, és ha engem kérdezel, le kellene szállnia a magasból közénk. Vagy csak belém. A hosszú, vastag… Itt inkább abbahagyom ezt a gondolatot.

Miután megtaláltam azt a csomagot, egészen véletlenül valahogyan kinyílt, és hát nem volt más választásom, mint belenézni. Kiderült, hogy Mr. Tökéletes mégsem annyira tökéletes, ugyanis rejteget valamit. Ki gondolta volna?

Segítek: én gondoltam. Vagyis reméltem. És borzasztóan élveztem minden egyes másodpercét annak, ami ezután következett. Még a vibrátoraim társaságánál is jobban. Bár ez talán nem meglepő.

 

Kiadó: Maxim

Kiadói sorozat: Passion válogatás

Oldalszám: 224 oldal · puhatáblás  

ISBN: 9789634994459 · Fordította: Stier Ágnes

Eredeti mű: Penelope Bloom: His Package

Eredeti megjelenés éve: 2018

 

WEBSHOP / OLVASS BELE! / MOLY / GOODREADS

<< ÉRTÉKELÉS hamarosan >>

 

--- Tovább az idézetekhez! ---

vvvvv

1.

– De nem értem. Hogy jutott el onnan, hogy a dildód volt a postájában, oda, hogy randira hívjon?

– Talán elbűvöltem? Vagy talán csinosnak tartott.

William nevetett.

– Ennek semmi értelme – közölte, mintha meg sem szólaltam volna. – Sorozatgyilkos? Nőként ez az első, amiért aggódnod kell, igaz?

– Hogyne. Ha ő is sorozatgyilkos, összevethetjük a tapasztalatainkat. Áramot spórolhatnánk azzal, hogy egy fagyasztót használunk a hullák tárolásához.

William összehúzta a szemét.

– Az az ijesztő, hogy azt sem tudom, viccelsz-e. És nem is akarom tudni, mert ha tudnám, valószínűleg én lennék a következő a listádon.

 

2.

Mindig úgy gondolják, hogy nem vagyok túl „emberbarát”, bármit is jelentsen ez. Hát tudjátok, mit, seggfejek? Baromira emberbarát vagyok! Sok mindent szeretek az emberekben. Szeretem nézni, ahogy kissé peches dolgok történnek azokkal, akik megérdemlik. Szeretem kényelmetlen helyzetbe hozni az embereket.

(...)

Gyakorlatilag azt feltételezem, hogy mindenkire lesújt a rossz karma, és ha vagyok olyan szerencsés, hogy végignézhetem, amikor megtörténik, az csak bónusz.

 


3.

– Randi? Az én Lilithem? Egy randi? Te jó ég! Mit veszünk fel? Fel kell hívnom az asszonyt! Hailey-nek erről tudnia kell! Nagy átalakulás lesz? Egyértelmű, ugye? Ne, várj, a pasi… a pasi… olyan, mint te?

– Hogy érted, hogy mint én?

– Tudod – válaszolta. A ruháimra mutatott, és fura, székrekedéses arcot vágott. – Hát, kábé, amilyen vagy. Nagyon különleges, úgy értem – mondta végül, mintha megtalálta volna a tökéletes kifejezést.

– Nem, nem olyan, mint én – válaszoltam. – Talán inkább, mint a testvéred.

William erre öklendezni kezdett. Igazából olyan meg­győzően hangzott, hogy nem tudtam biztosan, hogy megjátssza-e.

– Bruce? Igent mondtál egy randira egy kényszerbeteg, seggébe dugott telefonpóznás, borzasztó humorú, két ikerből a legrosszabb típusú fickóval?

 

4.

Csak mert nem úgy képzelem el a paradicsomot, hogy piknikkosárral a kezemben szökdécselek a legjobb barátnőmmel egy zöld mezőn, még nem vagyok pszichopata. Az, hogy valószínűleg előbb menteném meg egy macska életét, mint egy emberét… Hát, beismerem, talán kicsit közelebb kerülök ettől a pszichopata meghatározásához, de senki sem tökéletes.

 

5.

– Oké. (…) Nem fogom hagyni, hogy a folyosón várakozz az éjszaka közepén. Nem biztonságos. Gyere, ülj le a kanapéra! Kivehetsz nasit vagy sört a hűtőből.

– Aha, mert ha idekint maradok, akkor valami perverz idegen megpróbál elrabolni, és bevonszolni a lakásába. De ha veled tartok, a találgatást kihagyhatom, igaz?

 

6.

William karba tette a kezét, megfogta az állát, és apró, nyugtalan kört írt le, mintha épp valami nagy rejtélyt fejtene meg.

– Csak szép sorjában, Lilith! Ha legközelebb mesélsz nekem bármelyik undorító szexjátékos hobbidról, ki vagy rúgva. Nem kell tudnom, milyen kütyüket dugsz fel a micsodádba, oké?

– Tizennyolc centi – kezdtem lassan. – Lila. Vastag erek…

 

7.

– Fehérjeturmix? Az nem képez durva gázokat? – kérdeztem.

Elvigyorodott.

– Erős a gyomrom.

– Láttam.

– Szóval mégis átnéztél az ujjaid között?

Felsóhajtottam.

– Nem. Kábé hatszor előadtad nekem az Alul semmit. Nem kellett lesnem ahhoz, hogy lássam, te valami egészségbuzi vagy. Valószínűleg egy gumicukrot sem ennél meg, még ha fegyvert szegeznek rád, akkor se, igaz?

Kinyitott egy fiókot a konyhában, ami tömve volt kábé hat zacskó egykilós csokis mazsolával.

– Ez most komoly? – kérdeztem. – A világ összes édessége közül te a csokival borított szárított szőlőt választod?

 

8.

– Ehhez mit szólsz? Adok kulcsot a lakásomhoz. Ha valaha is okot adnék rá, hogy azt hidd, megpróbállak átvágni, éjjel átjöhetsz, és megcsinálhatod azt a ledöfés dolgot, amiért annyira odavagy.

Elfojtott egy féloldalas mosolyt.

– Igazából nem szeretem az egész ledöfködést. Ez is olyasmi, amit csak azért mondok, mert kiakasztja az embereket.

– Hát, működik – nevettem.

 

9.

Liam a szája elé tette a kezét, hogy elrejtse a mosolyát.

– Különlegesek. Tudom.

Kade és Price nem foglalkoztak velünk, ahogy adok-kapokba kezdtek arról, hogy igazából ki a hülye.

– Nem ítélkezhetek. Az én barátaim is idióták. – Nagyi felé biccentettem, aki épp lejjebb húzta a melegítőalsóját, hogy megmutassa egy csapat üzletembernek a leopárdmintás tangája felső szélét.

– Hűha! – hüledezett Liam. – Ő egy olyan sztripper, akit azért fogadsz fel, hogy az emberek levegőt se kapjanak megdöbbenésükben?

– Ő a szülinapos feleségének nagymamája.

 

Model: Sarah Jane Adams

10.

– Biológiailag nem rokonok – jegyezte meg Kade. – Tökéletesen egészséges gyerekeik lehetnének. Én nem látom, hol a gond.

– Az első gond, hogy Celia házas – feleltem. – A második, hogy a mostohatestvérem, a rohadt életbe, szóval ez undorító! A harmadik, hogy még ha szingli lenne és nem a rokonom, akkor sem érdekelne. Még soha nem találkoztam ilyen ösztönösen gonosz emberrel, mint Celia. A farkam valószínűleg elfeketedne és leesne, ha a közelébe kerülne.

 

Nyereményjáték:

 

A sorozat rajongóinak kedvezünk a mostani játékkal! Minden állomáson betűket emelünk ki, amikből a sorozat egy-egy szereplőjének nevét tudjátok kirakni.

Nincs más dolgotok, mint beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába a keresztneveket.

A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.

 

a Rafflecopter giveaway

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[BLOGTURNÉ KLUB]

12.03 Betonka szerint a világ...
12.05 Kelly és Lupi olvas
12.07 Hagyjatok! Olvasok! Extra idézetek
12.09 Dreamworld
12.11 Hagyjatok! Olvasok!

  

vvvvv

Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése