2020. december 25., péntek



AniTiger - Karácsonyi Könyves TAG, avagy könyvajánló az ünnepre hangolva

(Még több taget a „book tag” címke alatt található. + Tavalyi kitöltésem.)


Az a helyzet, hogy tegnap, ma és holnap is családi zabálás, tévézés, bulizás a program nálam, így kitaláltam, hogy milyen poén lenne ünnepi tagekkel karácsonyozni a blogon. Az elsőt tegnap már olvashattátok a blogon egy blogturné keretein belül, és jó olvasást kívánok a maihoz! 
Vidám ünneplést!
--- OLVASS TOVÁBB ---

❖❖❖❖❖
1. Várakozás – a karácsony igazi izgalma! ~ Melyik könyv(ek) megjelenését várod 2021-ben legjobban?


Ez a TOP10-em, és az első kivételével mindegyikről az a hír járja Molyon, hogy érkeznek magyarul is. 2-3 az Agave Kiadónál, 3-6 Könyvmolyképzőnél, a többiek pedig a borítón is látható, hogy a Maxim kiadónál.

2. Karácsonyi dalok, énekek ~ Egy könyv vagy író, aki/ami ha szóba kerül, akkor csak dicshimnuszokat tudsz zengeni róla?
Idén összesen 6 db RST könyvet olvastam, ebből kettőt egyből újra is olvastam, mert annyira jól esett, és az év egy mély pontján szükségem volt a duológia által okozott fluff érzésre. :') (Szóval idén őket olvastam Tibitől, és mindet csak ajánlani tudom: Pokolba a jópasikkal! / Mikrofonpróba (Szállj a dallal 1.) / Kapcsolatpróba (Szállj a dallal 2.) / Éld át a pillanatot!)

3. Mézeskalács házak ~ Melyik könyvnek vagy sorozatnak van a legjobban felépített világa?


Idén több különleges világban játszódó sztorit olvastam, és ezek közül már a TOP4-et is nehéz volt kiválasztanom... Róluk van szó - ajánlóval: Benyák Zoltán: Képtelen történet / Tonke Dragt: Levél a királynak / Jess Rothenberg: The Kingdom – Boldogan, amíg meg nem… / Benjamin Read – Laura Trinder: Éjféli óra

4. Karácsonyi édességek ~ Melyik könyvet szeretnéd megkapni karácsonyra?

Bármelyik könyvet a kívánságlistámról... :') Őszintén. Elég hosszú az a lista ugyebár! (Lehet, hogy ideje lenne lejjebb faragni?! *ohgush*)

5. Gyertyák az ablakodban ~ Melyik könyvtől érzed azt a puha, bolyhos, meleg átölelős érzést?



6. A karácsonyi ének ~ Kedvenc karácsonyi könyved és egy  olyan karácsonyi könyv, amit nagyon el akarsz olvasni.

7. Karácsonyfa meg a díszek ~ Melyik a kedvenc karácsonyi borítód?


8. Karácsony öröme ~ Mi a kedvenced a karácsonyban és/vagy melyek a kedvenc karácsonyi emlékeid?

A kedvencem a közös családi ebéd, ami idén sajnos nem jött össze. :') Mondjuk most a melók miatt eleve 23-án tartottuk a családi karácsonyt, szóval mindegy is. Nagyon szeretem azt is a Karácsonyban, hogy a barátnőimmel is meg szoktuk ünnepelni. Idén az egyik barátnőmmel egy Meki parkolóban nasizva ünnepeltünk, míg másokkal ünnepi társasozást terveztünk. Szeretem az ünneplés sokszínűségét - minden ünnepi, amit azzá tudunk varázsolni!

vvvvv
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
A képek a Pinterest tábláimról vannak. ;)
vvvvv
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése