2020. december 24., csütörtök



Karácsony a Blogturné Klubbal | Christmas is coming Book Tag

 Tagek itt: book tag, extra állomások itt: BTKextra (Tavalyi kitöltésem.)

  

 

„Akadnak történetek, karácsonyi mesék, amelyeket úgy őrzünk, mint a dobozba rejtett füzéreket és színes üvegdíszeket, hogy azután minden évben elővegyük és megcsodáljuk őket.”

Te vajon hiszel a karácsony csodájában? Hiszel a zöld fenyő varázsában?

Mi, a Blogturné Klub tagjai minden kétséget kizáróan hiszünk benne! S hogy bebizonyítsuk Nektek is, hogy létezik, egy rendhagyó, karácsonyváró turnézásra invitálunk Benneteket!

Természetesen a karácsony nem múlhat el ajándékozás nélkül, így ha válaszoltok néhány egyszerű kérdésre, a Blogturné Klub angyalkái a ti karácsonyfáitok alá is becsempészhetnek egy-egy meglepetést.

 


--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

Ha leesik az első hó - Hozz egy téli borítót!


 

A Mikulás puttyonya - Mi lapult az idei Mikulás-zsákodban avagy a csizmácskádban?

 

Sajnos nem szoktunk már Mikulásozni, de egész nap Mikulásos/karácsonyi filmeket néztem, hogy meglegyen a hangulat! Viszont a karácsonyfa alatt volt mindenféle izgiség: könyv, bullet journal kellék, növénykék, Fjallraven Kanken táska, satöbbi. ;) Megérte kivárni!

 

 „Az égig vitte a szél az édes éneket, a Grincs szíve hallotta, s nőtt három méretet.” - Melyik a kedvenc karácsonyi könyved?


  

Narancsos forrócsoki - Egy könyv, amely megmelengeti a szívedet


(De a filmadaptáció szintén irtó cuki, újra is néztem nemrég!)

  

Hómanus - Egy könyv, amely összetöri a szívedet


Jessica Park: 180 seconds – 180 másodperc 

 

Ragyogó csillagszóró - Melyik az a könyv, ami a legsötétebb éjszakát is beragyogja a fényével?


Teagan Hunter: Let's Get Textual – Légy merész! 

 

Christmas gift - Melyik könyvet szeretnéd a leginkább megtalálni a karácsonyfa alatt?


Harry Potter and the Sorcerer's Stone: MinaLima Edition

 

Amióta csak megláttam a bemutató videójában, azóta szerelmes vagyok ebbe a kiadásba. Pedig megfogadtam, hogy nem lesz több példányom – semmilyen nyelvel – a Harry Potter első részéből! ;) Spoiler: egyébként megkaptam karácsonyi ajándékba egy szintén Potterhead barátnőmtől:



 

Nyereményjáték:

 

Az ünnepi időszak elengedhetetlen részét képezik a karácsonyi filmek, így mostani játékunk során is ezeké lesz a főszerep. Minden állomáson olvashattok egy idézetet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, melyik filmből származik, majd a helyes megoldást beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába. De vigyázat, a Grincs megtréfált minket, és az egyik állomáson egy egészen máshonnan származó idézetet is elrejtett! Találjátok meg, melyik az, és extra pontért írjátok be az erre kijelölt sorba.

A játék végén megnyerhetitek a bloggereink által felajánlott nyeremények egyikét.

 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A bloggereink pedig csak magyarországi címre postáznak.)

 

 

FELADVÁNY:

„Nem érted a lényeget. Hiszem, ha látom és látom, ha hiszem. A gyerekeknek nem kell látniuk ezt a helyet, akkor is tudják, hogy létezik. Egyszerűen tudják.”

a Rafflecopter giveaway

 

vvvvv

Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése