2023. december 12., kedd



Lauren Asher: The ​Fine Print - Az apró betűs rész (Dreamland Billionaires 1.) | Blogturné Klub könyvajánló

  

 

Rowan végighúzza a hüvelykujját az alsó ajkamon.

– Talán te vagy az első ember, akit megriaszt a vagyonom, és nem kihasználni akarja.

– Biztosan üdítő változatosság a nagy többséghez képest, akiket a személyiséged riaszt meg.

 




Rowan ​ már régóta nem hisz a szerelemben – Zahra mégis tökéletesnek látszik. Valódivá válhat a mesés kapcsolat, ami közöttük szövődött?

   

ROWAN

Tündérmesékben utazom: vidámparkokban, produkciós cégekben, ötcsillagos hotelekben. Hatalmas vagyonhoz jutok, ha rájövök, hogyan újítsam meg nagyapám vidámparkját, a Dreamlandet. Elméletben jó ötletnek tűnt felvenni Zahrát, hogy a kreatív ötleteivel segítsen, de aztán megcsókoltam. És álnéven írtam neki üzenetet. Minden a feje tetejére állt, és mire rájöttem, hogy hibáztam, már késő volt. A magamfajtáknak nem jut happy end. A mi végzetünk az, hogy tönkretegyük a saját boldogságunkat.

 

ZAHRA

Részegen kritizáltam a Dreamland legdrágább attrakcióját, úgyhogy biztosra vettem, másnap kirúgnak. Ehelyett Rowan Kane álommunkát ajánlott nekem. Hogy mi ebben a csapda? Nos, a világ legszörnyűbb főnöke: Rowan goromba és elérhetetlen, de a szívemet ez nem érdekelte. Legalábbis addig, amíg rá nem jöttem a titkára. Meg kell mutatnom egy milliárdosnak, hogy a pénz nem old meg mindent. Főképp nem a kettőnk kapcsolatát.

Vajon Rowan képes új esélyt kérni? És Zahra mer még hinni neki? És mindeközben sikerül megújítani a Dreamlandet, azaz teljesíteni a nagyapa végakaratát?

 

Könyv információk:

 

Eredeti mű: The Fine Print

Eredeti megjelenés éve: 2021

Könyvmolyképző, 2023

376 oldal · puhatáblás ·

ISBN: 9789635975174 ·

Fordította: Barthó Eszter

Dreamland Billionaires-trilógia:

 

1. The ​Fine Print – Az apró betűs rész

2. Terms and Conditions

3. Final Offer


(önálló romantikusok, de összefüggenek)

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

(Az értékeléshez olvass tovább!       )

Miért olvastam el…?

 

Gyönyörű borítójú könyv, amiben egy beosztott-főnök kapcsolat áll a középpontban, és egy Disneyland-koppintásban játszódik az egész történet. Komolyan, hát hogyne kaptam volna fel rá a fejem?

 


Szerintem…

 

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három szomorú, munkamániás, harminc körüli csilliárdos fivér, akiknek a nagyapja majd 50 éve megalkotta Dreamlandet (ami lényegében Disneyland átvariálva), ám a halála után csak akkor juthatnak a részükhöz, ha mindhárman teljesítik a személyre szabott próbáikat. A megvalósításuk sikerességéről majd egy független zsűri dönt, akiket szintén a nagypapa kért fel, ám akikről semmit se tudni… De a végrendelet az végrendelet, így mostani főszereplőnk, Rowan Kane, a Kane Vállalat egyik fejese és az egyik fivér a nagypapája szívügyéhez utazik, hogy a 18%-áért egy olyan felújítási, megújítási tervet alkosson, ami méltó a parkhoz és ami teljesen új alapokra helyezi Dreamlandet.

 


Nos, én Rowan helyében lótva-futva iramodtam volna a saját Disneylandembe… khm.. Dreamlandembe, hogy a végletekig kiélvezzem a VIP lehetőségeit a parknak, ám a férfi hírből sem ismeri a bulizást meg az élet élvezetét, így sejthető, hogy egyből munkába áll, és izzítja az „Alkotók” néven ismert csapatot, akik mindennap minden percében a park lehetséges újításain és változtatásain gondolkodnak, és az ötleteikből prezentációkat állítanak össze.

Másik főszereplőnk, Zahra a férfi szöges ellentéte: napsugaras, szerethető, robbanékony, vidám, érzelmekkel teli nő, aki általában kimondja azt, ami átfut a fején. A pimaszsága és az ötletei megtetszenek Rowannek, és annak ellenére előlépteti Alkotóvá, hogy folyamatosan összeszólalkoznak és majd megőrül a teste a nő jelenlétében. Mily meglepő – ez a rendkívüli vonzalom viszonzott, ugyanis Zahra fejezeteiben szintén folyton előkerül, hogy mennyire vonzza őt Rowan.

 

 

Naná, hogy vonzódom az arrogáns, antiszociális főnökömhöz… Ez valami kegyetlen tréfa lehet azok után, amiken keresztülmentem. Talán valami agyi rendellenesség gyötör, vagy egyfajta láthatatlan erő vonz a Rowan-féle seggfejekhez.

Mi van, ha a bunkókra izgulok? Mondjuk ez megmagyarázná a Mr. Darcy iránti beteges vonzalmamat.

 

 

A Rowan és Zahra közti kémia vitathatatlan, emiatt elég tüzes szexjeleneteket kapunk, ugyanakkor én kifejezetten szerettem őket az ágyon kívül is, mert zseniális az, ahogy szívják egymás vérét. Vagyis jobbára Zahra köt bele a férfiba, ő szólogat be neki, aki néha rezignáltan, máskor visszafogott mosollyal, majd később, ahogy halad előre a történet harsogó nevetéssel fogadja a nő szövegét. Tetszett a közöttük lévő korkülönbség, a főnök-beosztott viszony, és minden különbözőségük.

A kedvenc részem egyértelműen az a nap volt, amikor Zahra alkotói pihenőnapot vesz ki, és Dreamland attrakcióit méri fel, hogy ihletet merítsen, és látogatókkal beszélget sorban állás közben, majd jön Rowan és becsatlakozik… Aztán pedig ennyit mondok: kísértetjárta szellemvasút! Rég nevettem ennyit!

 

art  by  @kkristenarts
 

Összességében

 

Ezt a sztorit a jól megírt erotikus részekért rajongó énem is szerette, ahogy a beszólogatós beosztott és karót nyelt főnök típusú történeteket imádó is. Szórakoztatott, élvezetes volt olvasni. Bár szívesen olvastam még, nagyon bírtam az epilógusokat, amik totál aranyosak voltak, de azt érzem, hogy most már nagyon kíváncsi vagyok a másik két Kane fivérre meg az ő harcukra az örökségükért.

 

Értékelés: 4,5

 

Kedvcsináló idézetek:

Rowan szemöldöke összeugrik.

– Annál rosszabbra is képes vagyok.

Végigfut a hideg a hátamon.

– Például?

– Szerintem nem akarja megtudni.

Kalapál a szívem, de nemtörődöm arckifejezést erőltetek magamra.

– Remélem, jó nagy a farka ezzel az attitűddel, máskülönben hatalmas csalódást okoz az embereknek.

– Talán kér egy vonalzót, hogy tesztelje az elméletét?

– Bocs, de otthon hagytam a nagyítómat. Talán majd holnap.

– Nem számít. Maga az utolsó férfi, akihez vonzódnom kéne.

A szavai visszarepítenek a múltba. A kisfiúhoz, akit a sok visszautasítás idővel érzéketlenné tett. Lüktetni kezd az ér a homlokomon.

– Nekem sem kéne vonzódnom egy elviselhetetlen nőszemélyhez, aki az őrületbe kerget, de így alakult. Magában minden megvan, amit utálok az emberekben.

Zahra összerezzen.

– Tényleg így érez irántam?

Basszus! Ez rosszul jött ki. Tizenhétszer végignéztem Mr. Darcy balfaszkodását, és tessék, sikerül nekem is ugyanabba a csapdába beleesnem.

Ma mindent a bájos mosolyáért és a lágy nevetéséért tettem. Ez a nő a Bermuda háromszög erejével vonz magához, én pedig eltévelyedett repülőként próbálok leszállni.

– Neked köszönhető a főnök ma reggeli jókedve? – kérdezi.

– Ugye nem Mr. Kane-ről beszélünk? – kapom a szívemhez a kezem megjátszott döbbenettel. – Őt még egy Valium-túladagolás sem tudná felvidítani.

Belekortyolok a vizembe, hogy megnedvesítsem a kiszáradt torkomat. Martha csillogó szemmel néz rám.

– Pimasz egy nőszemély vagy – cukkol.

 

♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Nem saját képek. HANGULAT TÁBLA: Az apró betűs rész

Dreamland Billionaires #1 a GoodReads-en.

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ 


Végre a magyar olvasók is kézben tarthatják Lauren Asher nagysikerű regényét, a The Fine Print – Az apró betűs rész című könyvét! Tartsatok velünk, hogy megtudjátok, mit gondolnak bloggereink Rowan és Zhara történetéről, és ne feledjétek, egy szerencsés játékos megnyerheti a kiadó által felajánlott nyereménypéldányt is!

 


 

Nyereményjáték:

 

Mostani játékunk megoldásait a könyv beleolvasójában kell megkeresnetek. Minden állomáson találtok egy-egy kérdést, amire a beleolvasó szövegében találjátok a választ. Nincs más dolgotok, mint beírni a helyes választ a Rafflecopter megfelelő dobozába.

 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

 

 

Dreamland melyik pecsétjével volt lezárva a boríték?

a Rafflecopter giveaway

 

ÁLLOMÁSOK:

 

[Blogturné Klub]

12. 02. Fanni’s Library

12. 04. Könyv és más

12. 06. Angelika blogja

12. 08. Kelly és Lupi olvas

12. 10. Insane Life

12. 12. Hagyjatok! Olvasok!

12. 14. Sorok között extra

12. 16. Dreamworld

12. 18. Sorok között

 

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése