2018. augusztus 18., szombat



TABOOX Reader Unboxing | június



A témához tartozó bejegyzések a „book box” címke alatt elérhetőek.

TABOOX

Úgy alakult, hogy újabb könyves dobozt bontok a blogon. A TABOOX talált egy kihagyott lukat a magyar könyves dobozok piacán, és megalkotta a TABOOX Reader erotikus könyves meglepetés dobozt, amiben 1-2 erotikus regény mellett pár darab felnőtteknek szánt ajándék is található.
Jól hangzik? Akkor lessük meg, hogy mi lapult az első dobozukban!

A kicsomagoláshoz olvass tovább! ⇩⇩⇩
SPOILER VESZÉLY!

vvvvv
18+ / Erotikus könyves doboz

Szerintem az elmúlt egy évben elég sokféle könyves doboz jelent meg a piacon. Némelyik kifejezetten YA-regényeket tartalmaz, mások 2 könyvet is tesznek a dobozba, amik variálható műfajúak, de van havonta váltakozó műfajú felnőtt doboz, és most már van kifejezetten erotikus regényeket tartalmazó is. Ha belegondolunk, akkor a legtöbben megtalálhatják a számításukat, ha körbenéznek a könyves dobozok magyar piacán! (Amúgy a TABOOXnak nem kizárólag könyves doboza van, akadnak náluk kihívóbb finomságok is!)
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen egy felnőtt könyve(ke)t és 18+ meglepetéseket tartalmazó doboz, akkor a...
Következő rendelési periódus: szeptember 1-12.
Csomagok kézbesítése: szeptember 18-tól



Érdekességként el kell mesélnem, hogy a könyves dobozok bejöttének idején megjelent a Molyon egy blogger/vlogger felhívás, ahol promozó bloggerek/vloggereket kerestek. Jelentkeztem, és azt jelezték vissza, hogy egyszer majd kapok tőlük promo-dobozt is, így akár még az is előfordulhat, hogy lesz még TABOOX unboxing a blogon. Ezt a mostani dobozt náluk nyertem, az instagramos nyereményjátékuknál:
MeglepetésDoboz

A KÖNYVEK


Anne L. Green történeteiért (és az általa alkotott pasikért) odáig vagyok – ld. a Törékeny vonzerő és Viharos érzelmek értékeléseim -, míg A beosztott című regényre már a megjelenésekor felfigyeltem. Ritkán kapom fel a fejem romantikus-erotikus regényekre, de ez érdekesnek tűnik. Összességében tök jónak tartom az első doboz könyvválasztásait.

APRÓSÁGOK / KÜLÖNLEGESSÉGEK

Kilincsakasztó (Álomgyár kiadó): Promo-termék a jó fajtából, ugyanis nagyon jópofa, vicces ajándék, ráadásul kétféle szöveggel is ki lehet akasztani.


dr. Pepper üdítő: Nem csak a Főnök szereti, ha nem én is imádom az ízét. A pech az, hogy mióta rákaptam a mostani doboz miatt, azóta nem találom sehol... :D Picit mandulás beütésű, bár én enyhén cseresznyésnek éreztem. Finom, örülök, hogy kipróbáltam. (180-200 Ft)

Za Za Zu tollas ékszerbilincs (Bijoux Indiscrets): . Olvastam már ilyesmiről, de a való életben még nem volt sok közünk egymáshoz az ilyen termékekkel. A poén az, hogy anyám és a barátnőim a csodájára jártak a bilincsnek, mert még ők sem láttak hasonlót. Mindenképpen ötletes, bár a mindennapi életben nem túl praktikus ajándék – ha éppen szinglik vagyunk. ;) (Leesett az állam, amikor megláttam, hogy 4800-5300 Forintos áron vesztegetik!)


Egyedi TABOOX kitűző: Ó, ezt imádom! Nagyon jó a szövege, meg aztán én totálisan és menthetetlenül kitűző-függő vagyok! Nálam ez és a mágnes nagyon betalált.


Masszázsgyertya egzotikus gyümölcs illatban (Shunga): Ez is megmozgatta a fantáziámat, mert még sehol nem találkoztam ilyesmivel... (A szex meg a tűz nekem valahogy két nagyon eltérő dolog nálam – oké, forrósítsuk fel a szobát / autót, de a forró viaszt egymásba masszírozni... hmmm...) Viszont a barátnőmet nagyon felcsigázta a dolog, így el fogom ajándékozni neki. Van párja, és elég merészek az újdonságok terén. Ki tudja. :)) (2490 Ft)
  
Egyedi TABOOX hűtőmágnes: Tetszik, mert különleges, imádom a hűtőmet díszítgetni, nagyon jó a szövege is, és totál passzol a dobozba, hiszen az ajándék könyvből van az idézet!


Álomgyár magazin: Ez nálam a nem bejövős promo-cuccra a példa. Szoktam ilyen magazint kapni-szerezni, el is szoktam olvasni, de ilyesmikre nincs szükség – nem tesz hozzá a dobozhoz.


Testápoló gél Red Blush illatban (SweetYou): . Erősen citrus illatú, amúgy kellemes állagú gél. Már használom 1-2 hete, és imádom, mert felkenés után nem túl erős az illata és az állaga sem túl olajos. Nyáron különösen frissítő, totál megéri az árát.  (2590 Ft)

ÖSSZESSÉGÉBEN

Az biztos, hogy megéri az árát, hiszen elég sok prémium dolgot tettek bele, még ha elsőre soványkának is tűnt nekem a doboz. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy több termék is passzol a választott könyvhöz – tudom, ez lenne a minimum, de néha mégsem sikerül a dobozok készítőinek ezt összehozni -, ráadásul a TABOOX dobozok készítői a következő dobozhoz adnak egy kupont is! Ez tényleg jó ötlet, hiszen vásárlásra ösztönzi azokat, akiknek tetszett a doboz! Érdemes kipróbálni, ha vonzanak a 18+ dobozok / ajándékok. Én nagyon örülök, hogy megnyertem egy erotikus felnőtt dobozt, és bemutathattam Nektek! :))

vvvvv
Köszönöm a figyelmet! Jó olvasást!
A képek sajátok.
vvvvv



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése