2018. augusztus 31., péntek



Havi összefoglaló | 2018 / 8. fejezet



(Ezt a rovatot a „havi összesítő” címke alatt lehet megtalálni.)

Szerintem istenkirály volt ez a hónap, ha szabad ezzel a furcsa szóval illetnem egy nyárzáró hónapot, aminek a felét pihengetve töltöttem. Tulajdonképpen július 28 - aug 12 között otthon élveztem a hávájdizsinapfényt”, ami alatt olvashattam és tévézhettem kedvemre.
Pozitív randomságok röviden: őrült vásárolgatás Petrámmal (KIK, Pepco, turkáló-járatok, ezáltal ezer új ruhám van) a szabi alatt; Fortnite-ozás egyedül és öcsémmel; Szabadkára utazás családostul; piálgatás és pizzázás barátnőkkel; @Szimirzával kirándulás @Jeffihez és nála töltött nap; Blogturnéklub tagság; nyeremény doboz; eseményes ajándék; első munkarendi megbeszélés – és durván lenyírattam a sörényem...
Csalódás csak egy ért a hónapban, ugyanis máig nem érkezett meg a havi Book A Sloth Club dobozom, pedig mindig iszonyatosan várom... (Elsősorban nem emiatt, de szerintem nem fogok újabb évre előfizetni.)
(A folytatáshoz olvass tovább! ⇩⇩⇩)


❖❖❖❖❖
Mi történt augusztusban?
❖❖❖❖❖
– Személyes kitérő –
Én és az új polclakók: összesen 10 új drágám van, közülük hetet magamnak vettem, egyet kaptam és kettőt könyves dobozzal nyertem!

Vásárolgattam (7)
A Krumplihéjpitét előrendeltem (egyet magamnak, egyet ajándékba), és Mini-könyvklubra olvastuk Vegazussal (az ő értékelése itt olvasható), a többi könyvet pedig nem bírtam ott hagyni 500-1000 Ft-ért egy TKK akcióban... Hatalmas Darren Shan-fan vagyok, és így már csak egy részem hiányzik! *.* (A Bábel meg becsúszott, mert szerettem anno... à KATT)


Ajándékba kaptam (1)
Hópárductól kaptam egy új kívánságlistás könyvet az Alakok a borítón - újratöltve ajándékozásra: John Marrs: The One – A tökéletes pár  *.*

TABOOX Reader dobozban volt (2)
Vi Keeland: A beosztott  + Anne L. Green: Elfojtott indulatok (à Unboxing poszt itt, ugyanis NYERTEM egy júniusi dobozt instás játékon! :D)

– Más érdekeltségek –

#boldogság – Felvettek a Blogturné Klub tagjai közé! (BTK + FB)
Igazából az esélytelenek nyugalmával jelentkeztem Dorka (Anya olvas) javaslatára, aztán alig tértem magamhoz, amikor megkaptam az üdvözlő levelet, amiből kiderült, hogy felvettek. Ezer meg egy éve olvasom őket, rengetegszer játszottam (és nyertem) a könyvturnéikon, így kapizsgálom, hogy mire vállalkoztam. Jó bulinak tűnik, ugye? :))
 
Ez OFF, de ilyenekkel is szórakozom amatőr szinten éppen...
A végeredmény cseppet nem publikus, hanem tragikus. XD

 „Hobbi meló”:
MERÍTÉS: A júliusi Forever Young Adult címe: Nyomozzunk és borzongjunk! Úgy döntöttem, hogy valami kriminálisan meleg van – Köszönjük, Megmondó Kapitány! –, ezért némi borzongásra van szükségünk. Szóval ha úgy érzitek, hogy a skandináv krimik túl erőszakosak nektek vagy valami könnyebb, ám fordulatokban gazdag nyomozós történetre van szükségetek, akkor Nektek szól ez a mostani rovat!


SOROZATAIM / FILMEZÉSEK:

Mivel 13-ig nem mentem dolgozni a technikai szünet miatt, H*LYÉRE TÉVÉZTEM MAGAM! :D Mindenfélét néztem a hónapban: The Walking Dead (2010–) – 5. vége és 6. évad eleje.  Barátnőkkel is filmeztem (Ready Player One (2018) / Kszi, Simon (2018)), meg egyedül is (Felhőatlasz (2012) / The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)). Igazából a Felhőatlaszt mindenkivel megnézetném, aztán életem végéig beszélgetnék róla, mert akárhányszor látom, sosem áll össze teljesen. :'D


Meg becsúszott 1-2 film is a családdal: A partiállat (2018) – egyszer OK, Deadpool 2 (2018) – akárhányszor és bármikor.

PC ÉS MOBILOS JÁTÉKOK:

Öcsémmel valami kellemes FPS-t vadásztunk közös játékhoz, én beleszerettem a Fortnite (2017)-ba, ő meg játszik velem, de nem érzem úgy, hogy túlságosan szeretné... Pedig egész jól nyomjuk, mondjuk top 5-nél még nem sikerült feljebb csúsznunk a túlélési ranglétrán. :)
Mobilos játékok: Empires & Puzzles – az egyik kolléganőm miatt rákattantam. :’D

– Következő havi terveim –

- Recenziók hamarosan:

- Könyvtári példányok kivégzése:

- Saját példányok kivégzése:



Mini-könyvklub Vegazussal és több más bloggerrel!

Helyzetjelentés:


SZEPTEMBERBEN: új forduló indul és még nem tudni, hogy pontosan mit fogunk olvasni, de jelentkeztem megint. (Erről is írtam! :P)


A kapcsolódó bejegyzéseim a mini-könyvklub címke alatt elérhetőek!

❖❖❖❖❖
– Bejegyzések a blogon –

7 könyvről írtam a hónapban:

Egyéb bejegyzéseim: 

vvvvv
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
A képek némelyike SAJÁT vagy saját szerkesztés! 
A többi meg a Pinterest tábláimról meg az Instámról van.
vvvvv


2 megjegyzés: