2019. október 31., csütörtök



Havi összefoglaló | 2019 / 10. fejezet: OKTÓBER


(Ezt a rovatot a „havi összesítő” címke alatt lehet megtalálni.)

Üdvözlet a munkamániás bloggertől… =^.^= Az a helyzet, ebben a hónapban is többet voltam bent a színházban, mint otthon, pedig még nyaraltunk is egyet a családdal. Vagy teleltünk? Őszültünk? Minek hívják az októberi wellnesst? ;)
Pozitív randomságok röviden: kamion szimuláció vezetés, wellness a családdal, Horror cirkusz, mozi kollégákkal, turizás és bandázás barátnőkkel, sok színházi előadás megnézése, futás+úszás+jóga…

(A folytatáshoz olvass tovább! ⇩⇩⇩)


❖❖❖❖❖
Mi történt szeptemberben?
❖❖❖❖❖
– Személyes kitérő –

Én és az új polclakók: összesen 21 új könyv került hozzám. Megérkezett pár recim, de vásárolgattam is a hónapban, plusz Jeffi is mentett nekem pár könyvet. Ó, és a Macskamánia eseményre is megérkezett a csomagom.

Ajándékba (6)
Hayden Moore: Csendkirály  - Molyos eseményre

Recenziós példányok (9)

Vásároltam (6)

– Más érdekeltségek –

#boldogság

Gyenediáson töltöttünk pár napot (és a Nagyim 80. születésnapját) a családdal.
Nyaralás közben több hosszt leúsztam a kinti 15°-os medencében, és már 3-4-szer futottam is a helyi suli pályáján esténként! Alakul ez a sportos életmód… csak lassan… (Bezzeg a jóga az hetente többször összejön.)
Nyertem egy nagyon vagány feliratú pólót Dorkától (Anya olvas blog) és a PamutLabortól!

Voltunk Petrámmal a Horror Cirkuszban! Muhahaha, nem volt para.
Vezettem olyan kamion szimulációs gépet, amin vizsgázni és gyakorolni szoktam autósiskoláknál. Nagyon érdekes élmény volt! (A sima vezetés megy, a rakomány felvétele, letétele nem. :D)
ÚJ MERÍTÉS ROVATOM is van! A téma: Könyvből filmet!

SZÍNHÁZ:

TÁNCKÁNON – engem nem nyűgözött le, de mindenki totál odáig volt érte / HAJMERESZTŐ - tavalyi kedvencem, ezért megnéztük Nagyimmal kétszer is a hónapban / TIED A VILÁG! – imádom! Most mutattuk be, és annyira könnyed meg jópofa, hogy totál feldobta a hangulatomat. / ELNÉMULÁS – komoly, nehéz darab, amiben vannak elgondolkodtató részek… nem vagyok drámás, de nagyon szeretem a benne szereplő színészeket.

SOROZATAIM / FILMEZÉSEK / MOZI:

Moziztunk a kolléganőimmel: A Wall Street pillangói (2019) – nem egy nagy eresztés, szerettem volna, ha több benne a rúdtánc vagy a cselekmény jobb. :D


Filmeztem: Cserkészkézikönyv zombiapokalipszis esetére (2015) – öcsémmel néztük meg nyaralás közben, és elég vicces történetecske (horror vígjáték). Kisasszonyok (2017–2017) + Kisasszonyok (1994) – mindkettő nagyon tetszett. A számolás joga (2016) – ez zseniális film, mindenkinek ajánlom, akinek valami komolyabbhoz van kedve. Nyitva (2018) – érdekelt a leírása alapján, és tényleg elég izgalmas volt.  


Sorozataim: Szerelem, halál és robotok (2019–) – a teljes 1. évadot lenyomtam egy este alatt, fantasztikus! A szolgálólány meséje (2017–) – 1. évad (újra) és 2. évad (először). Amerikai Horror Story (2011–) – öcsémmel néztük meg nyaralás közben a 8. évadot, nekem tetszett, ő meg logikai bakikat vadászott. :D

Anyuval: Megnéztük a Kettős ügynök (2010–2014) 1. évadát. Folytatjuk a Gyilkos elmék (2005–) sorozatot az 5. és a 6. évaddal. Filmeztünk is: Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül (2019).

– Következő havi terveim –

- Recenziók hamarosan:


Mini-könyvklub Vegazussal és több más bloggerrel!

Helyzetjelentés:
Végre egy új regény! Ráadásul olyan, amit szerettem volna elolvasni, mert kedvelem az írója bizarr stílusát, történeteit:

A többiek értékelését ITT OLVASHATJÁTOK.

NOVEMBERBEN: Ezt a hónapot tudatosan ki fogom hagyni, mert nincs kedvem újraolvasni A napszemű Pippa Kenn című zombis YA disztópiát. (Bár alig várom, hogy a többiek, mit szólnak hozzá! :D)
  
A kapcsolódó bejegyzéseim a mini-könyvklub címke alatt elérhetőek!
❖❖❖❖❖
– Bejegyzések a blogon –

6 könyvről írtam a hónapban:
3.     Minden ami Marvel

Egyéb bejegyzéseim: 
vvvvv
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
A képek némelyike SAJÁT vagy saját szerkesztés! 
A többi meg a Pinterest tábláimról meg az Instámról van.
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése