2019. november 16., szombatBorítótervek Róbert Katalin új könyvéhez! | BTK extra


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra


Már megjelent Róbert Katalin álomszép új regénye, amiben a lelkitársak a fő téma. Kövesd végig a blogturnét, ismert meg a szuper könyvet, és ha szerencsés vagy, egy példányt meg is nyerhetsz a kötetből.

Fülszöveg
Az utunkat tilalmak szegélyezik.
Egy távoli sziget elzártan élő népét különleges ajándékkal áldották meg az égiek: a tírek a Napésholdtól kapott társjegynek köszönhetően mindenki számára megtalálhatják az igazit. Milo mindig társra vágyott, de nem kaphatja meg.
Rá más sors vár. . Amikor a mesterét szörnyű vádakkal perbe fogják, elindul kideríteni az igazságot. Olyan titkokat fedez fel, melyek az egész nép életét megrengethetik. Deniel álruhában érkezett a tírek szigetére, titkos küldetést teljesít, és válaszokat akar, de ehhez találnia kell egy olvasót. Amint megpillantja Milót, az élete egy csapásra megváltozik. Vajon Milo az, aki megadhatja neki a válaszokat?
Elina mindig tudta, hogy a tökéletes társa csak Kellán lehet, noha társjegyük alapján tilos házasodniuk. Aztán az olvasók döntése nyomán mindkettőjüknek el kell hagynia az otthonát, hogy valaki mással éljék le az életüket. De Elina nem képes kitépni a szívéből Kellánt. Miért vonzódik annyira a fiúhoz, ha ez a vágy bűnös? Lehet, hogy ezúttal az olvasók tévedtek?
Hogyan ismerhető fel a lelki társunk?
Tiltott vágy, titok és izgalom egy ragyogóan eredeti fantasy regényben.
Ismerj meg a világot, ahol léteznek valódi kötödések, ahol a szerelem nem kérdés, hanem bizonyosság!
Harcolj a szerelemért!

ISBN: 9789634577317
336 oldal · puhatáblás
Címkék: fantasy, kaland, LMBT, YA, szerelem
<< értékelés hamarosan >>

--- Olvassatok tovább! ---
vvvvv

Róbert Katalin új könyvéhez borítótervező pályázat volt kiírva, aminek a nyertese Ambrús Renáta lett egy csodálatos mandala hatású tervvel. Az általa beküldött pályamű alapján készült el a regény végleges borítója, de az övé mellett számtalan szebbnél szebb tervezetet láttam az írónő tematikus FB albumában, ezért úgy döntöttem, hogy bemutatom nektek azokat a kedvenceimet, amelyek nem nyertek ugyan, de imádtam volna őket a regény borítóján. 

Borítótervek

Netty L. Nelson
(ez az abszolút kedvencem)

Kozma Dorina 1+5

Kamocsár Dorottya 1.

Varga Dóra 1.

Tapolcsányi Vivien 5.

Patalenszki Zsanett 7.

Hirs-Török Csilla 2.

Girincsi Dalma 1.

Varga Dóra 5.

Kelen Anita 1+2+4.


Nyereményjáték:

A Keresd az igazit! borítóját Ambrús Renáta tervezte, aki már több magyar szerző borítóját is megálmodta az elmúlt évek során.

A mostani játékban olyan könyvekből találsz fülszövegrészletet, aminek a borítója Ambrús Renáta nevéhez köthető. Jöjj rá melyik az a könyv, és írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


„Évekkel később, amikor kiderül, hogy halálos beteg, versenyt fut az idővel, és már bármit megadna, hogy megismerhesse a fiát.
Fia, Tomi egy olyan főiskolán tanul, ahová anyja kényszerítette, és csak magában dédelgeti az álmot, hogy szakács legyen. Életét felborítja a hír, hogy az apja életben van, sőt, találkozni szeretne vele.
Vajon képes lesz megbirkózni a feltörő érzéseivel?”
ÁLLOMÁSOK:
11.16. - Hagyjatok! Olvasok! extra állomás
11.18. - Hagyjatok! Olvasok! értékelés
11.20. - Dreamworld extra állomás
11.22. - Dreamworld értékelés

vvvvv
A teljes albumot innen érhetitek el: KATT!
Remélem jól szórakoztatok! Köszönöm a figyelmet!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése