2023. január 10., kedd



Borítómustra | The Dare - A kihívás (Blogturné Klub Extra)

    

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

 


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Elle Kennedy Briar U sorozatának utolsó részét  The Dare - A kihívás  címmel. Conor Edwards meglehetősen unja a trófea szerepét, amit a lányok folyton el akarnak nyerni, így kapva kap az izgalmas ajánlaton, hogy álbarátja legyen a kerek formákkal megáldott Taylor Marsh-nak. Vajon lesz ebből a kapcsolatból szerelem?  Ha szívesen olvasnád a regényt, kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.




Vannak kockázatok, amiket vállalni kell…

Az egyetem lett volna a nagy esély, hogy rút kiskacsából kecses hattyúvá változzam. Ehelyett egy gonosz banyákkal teli lányszövetség csapdájába estem. Nem könnyű a beilleszkedés, így amikor a Kappa Chi-nővéreim kihívás elé állítanak, nem mondhatok nemet.

A feladat: elcsábítani a harmadév legmenőbb hokisát. Conor Edwards gyakori vendég a Görög Sor bulijain… és a Görög Sor lányszövetségeinek ágyaiban. Az a típus, akibe belezúgsz, mielőtt még rájönnél, hogy az ilyen srácok levegőnek nézik a magamfajta lányokat. Csakhogy Mr. Népszerű csupa meglepetés – ahelyett, hogy kinevetne, hajlandó velem felmenni az emeletre, és eljátszani, hogy történik köztünk valami. Sőt, még ennél is tovább megy: folytatni akarja a tettetést. Úgy tűnik, Conor szeret játszani, és élvezi, hogy hülyítheti a „barátaimat”.

Szinte képtelenség ellenállni a dögös szörfös srác laza bájának, bár szép lassan rájövök, hogy Conor nem pont olyan, mint amilyennek a rajongói látják. Minél tovább folytatjuk ezt az őrült színjátékot, annál nagyobb az esély, hogy csúnya vége lesz a történetnek.

 

 

Kiadó: Könyvmolyképző (Rubin pöttyös)

Terjedelem: 376 oldal · puhatáblás · 

ISBN: 9789633733141 · Fordította: Barthó Eszter

Műfaj/Téma: NA, romantikus, erotikus, sport

Eredeti cím: The Dare / Eredeti megjelenés éve: 2020

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

 

--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

2021-es francia Hugo roman borító

 

 

2021-es orosz ACT borító

 

 

2020-as portugál Paralela borító


 

2022-es spanyol Wonderbooks borító

 

 

2021-es lengyel Zysk i S-ka borító

 

 

2021-es olasz Newton Compton borító

 


 2021-es német Piper Taschenbuch borító

 

 

2021-es holland Volt borító


  

2021-es cseh Baronet borító

 

 

2021-es dán Flamingo borító

 

 

2020-as horváth Naklada Neptun borító

 

 

2020-as angol Elle Kennedy Inc. borító


 

 

Nyereményjáték:

 

A fiúk neveivel már játszottunk, most következzenek a lányok! A turnénk során minden állomáson egy kedvelt női főszereplő nevének betűit kevertük össze Elle Kennedy jégkorongos sorozataiból. Helyes sorrendbe szedve a betűket írjátok be a karakter nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

 

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre szállít, a Rafflecopter dobozban megadott válaszokat pedig sajnos utólag nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük, ezután 72 órán belül kérünk visszajelzést, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

 

 

Dave miDis 

a Rafflecopter giveaway

 

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[Blogturné Klub]

01.04 Kelly és Lupi olvas
01.06 Angelika blogja
01.08 Könyvvilág
01.10 Hagyjatok! Olvasok! borítós extra

 

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése