2016. május 27., péntek



Nyereményjáték - eredményhirdetés!


Először is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt!
Köszönöm, hogy játszottatok és a kedves szavakat!
=^.^=

Másodszor… azon gondolkozom, hogy talán kicsit túlbonyolítottam a kérdéseket, így a következő nyereményjátéknál valami könnyedebb játékot igyekszem kitalálni, hiszen nem az a célom, hogy elmenjen a kedvetek az olvasástól. :) Játék javaslatokat persze lehet tenni itt lent kommentben. Harmadszor…

A helyes megfejtések


1) Kérdés: Hányadik "mini-könyvklub" fordulóban VESZEK RÉSZT (a most indulóval együtt)? Negyedik.

2) Kérdés: Ez a mostani a blog hányadik nyereményjátéka? 4 a jó válasz itt is.

3) Kérdés: Mennyi Jane Austen könyvet olvastam eddig (mindről írtam a blogon)? (Becsapós!) 3 a jó válasz, de igazatok van abban, hogy 3,5 és 4 is lehetne, végülis a „Büszkeség és a balítélet meg a zombik” egy feldolgozás - bár nem sok köze van az eredeti műhöz, mégis Austen szellemi terméke Mr. Darcy és a többiek -, szóval elfogadtam ezeket is jó válasznak.

Ne haragudjatok, hogy nem válaszoltam minden egyes e-mailre külön, de akinél nem stimmelt valami, arra reagáltam. Igazán köszönöm az extra ajánlókat, a kedves szavakat és a születésnapi jókívánságokat!  :))

SORSOLÁS

A sorsoló program a miniwebtool.com volt - mint a múltkor, ami tulajdonképpen egy virtuális kalap. Az általatok megadott rendes neveket, beceneveket vagy fantázianeveket nemes egyszerűséggel bemásoltam az egyes könyves kalapokba és azok közül választott random a gép. (Mindenki belekerült az általa választott könyvek kalapjaiba, ha mindegyikre benevezett, de aki csak 1, 2 vagy 3 könyvet jelölt meg, az természetesen csak azoknak a regényeknek a sorsolásában vett részt.)


A NYERTESEK









Gratulálok mindenkinek! :)

Írtam e-mailt is nektek, május 30-a éjfélig van időtök válaszolni, utána újra sorsolok!  
Aki most nem nyert, ne csüggedjen, mert lesz még nyereményjáték, 
ha nem is tudok konkrét időpontot írni. :)

Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése