2016. május 3., kedd



2 év, 4 könyv = Nyereményjáték


Kedves Erre Tévedő!

Az a helyzet, hogy éppen két hónapja, hogy a blog betöltötte második évét, sőt időközben már a 200.000 oldalmegtekintésen is túlhaladtunk, de nem volt túl sok időm ezzel foglalkozni. Tudom, hogy ilyen alkalmakkor illik örömködő posztokat írni meg megünnepelni a dolgokat, vagy akár csak SZÓVÁ TENNI… Nos, nálam mindent szépen elmaradt… DE! 
Imádom a blogomat, és nem hagyhatom a születésnapját megünnepeletlenül! Imádom az Olvasóimat és nagyon szépen köszönöm a követéseket, a feliratkozásokat és a 230.000+ kattintást! 
Az ünneplés nálam nyereményjátékot jelent, ám van egy kisebb csavar a dologban – elég utána járós játékot találtam ki. Relatíve sok időt - picivel több, mint 3 hetet - kaptok a megoldásra és négy nyertes is lesz!

A megnyerhető könyvek

Igyekeztem többféle könyvet összeválogatni, mert az évek során én is mind több és több stílust és műfajt fogadtam a szívembe. Szeretném másoknak is megadni az esélyt a komfortzónájuk elhagyására. 
Jodi Picoult és Rihcard Harvell könyve elég vallásos vonulatot kapott, de eléggé eltérnek egymástól mind hangvételükben, mind karaktereikben. Nekem mindkettő regény nagy élmény volt, pedig eléggé furcsán viszonyulok az egyházhoz és a valláshoz. Mindkettőt szívből ajánlom! 


Maros András rövidke novellái igazi kávéházi ücsörgős élményt adnak, nagyon jól elkapta a hangulatát a dolognak. Nekem különösen tetszettek a könyv illusztrációi. Chanda Hahn könyve egy peches leány története, akiről kiderül, hogy a Grimm testvérek leszármazottja. Nem volt egy rossz könyv, de engemet nem nyert meg magának (leszámítva néhány mellékszereplőt). Mindkettő könyv érdekes a maga nemében!


Mit kell tenned, hogy nyerhess?

Válaszolj a következőkre és a válaszaidat küldd el nekem e-mailben a lent megjelölt címre. A helyes válaszokat MÁJUS 26 éjfélig várom, a sorsolás +1-2 napot vehet igénybe a ráérő időmtől függően, az értesítéstől számított 3 napig lehet jelentkezni, utána újra sorolok. (Érdemes olyan e-mail címmel jelentkezni, amit naponta-kétnaponta nézel.)

1) Kérdés: Hányadik "mini-könyvklub" fordulóban VESZEK RÉSZT (a most indulóval együtt)? 
2) Kérdés: Ez a mostani a blog hányadik nyereményjátéka? 
3) Kérdés: Mennyi Jane Austen könyvet olvastam eddig (mindről írtam a blogon)? (Becsapós!)


+1) Az egyik kérdés HELYETT ajánlhatsz nekem könyvet is, de csak akkor ér, ha nem olvastam! (Ha olvastam, de a blogon nincs említés / bejegyzés róla, akkor természetesen ér a pont.)


4) Be creative: És kérek egy nevet vagy megszólítást, amit bedobhatok a kalapba. Tőlem lehetsz Vogon515, BajszosAlligátor vagy akár Mr.Nózi is. Természetesen molyos név vagy egyéb becenév is lehet, de légy beazonosítható! :)

5) Írd meg, hogy melyik könyvet szeretnéd megnyerni. (Sorold fel a téged érdeklő könyveket! Többet is lehet.)

(Balszerencsés tündérmese 1.)
- Mindnek örülnék!

Az email cím, ahova a megoldásaitokat várom: 
hagyjatokolvasok@gmail.com 
Ezt direkt a nyereményjátékokhoz hoztam létre - a profilomnál megjelölt másik e-mailt továbbra is gyakrabban nézem, szóval egyéb mondanivalót továbbra is oda várok!  

Az apró betűs rész

KIZÁRÓLAG magyarországi címre postázom, illetve a nyeremény megkapásáról szeretnék egy fotót kérni – ez lehet a nyertes kezében könyvvel vagy csak egy köszönöm cetlivel vagy bármilyen kreatív megoldásban benne vagyok, de szeretnék valami emléket a nyereményjátékról! Akkor játssz, ha ezeket vállalod! 

ISMÉTLÉS: A helyes válaszokat MÁJUS 26. éjfélig várom, a sorsolás +1-2 napot vehet igénybe a ráérő időmtől függően, az értesítéstől számított 3 napig lehet jelentkezni, utána újra sorolok. 
(Érdemes olyan e-mail címmel jelentkezni, amit használsz.) 
❖❖❖❖❖
Jó olvasást! 
Köszönöm, hogy itt vagytok!
❖❖❖❖❖


4 megjegyzés:

  1. Egyetlen kérdésre tudom a választ fejből :) de a többit leguglizom, azt hiszem, jó, hogy ilyen könnyűket kérdeztél ;)
    és persze Gratula, Wow, 230 ezer!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekeztem nem túl nehezeket (és abszolút megtalálhatókat) kérdezni. Egy kis utánajárás nem árt senkinek. :))
      Köszönöm szépen! Én is elámultam. :D

      Törlés
  2. Gratulálunk és boldog blogszülinapot kívánunk (meg még jó sokat is)! :) :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)) Remélem lesz még néhány. :D

      Törlés