2018. szeptember 17., hétfő



Book A Sloth Club | 10. unboxing (augusztusi elmaradás)



A témához tartozó bejegyzések a „book box” címke alatt elérhetőek.

BOOK A SLOTH CLUB

Augusztusban elmaradt a mini Karácsony, mert a csomagnak nem sikerült időben megérkeznie... Ha jól emlékszem, akkor szeptember 7-én vettem át a dobozt munka előtt, és amint beértem azonnal bontogatni is kezdtem. Akkor ért az első csalódás, amikor rádöbbentem, hogy ez kevéske az árához képest... 
Szerencsére a BASCnak van egy spoiler csoportja, amire ránézve kiderült, hogy hiányzik az emblematikus lapocska, amin a csomag tartalma szerepel (és amiket a könyvespolcomon gyűjtök), a szintén minden hónapban érkező LajHírek (dettó gyűjtve), de két ehhez a csomaghoz tartozó dolog is kimaradt a dobozomból: az író levele az olvasóhoz és egy tematikus ajándék (karkötő). Ezt meg is írtam az amúgy nagyon kedves és segítőkész ügyfélszolgálatosnak, aki már másnapra elküldött egy kiegészítő csomagot... Benne a karkötővel... Magamból kifordulva írtam egy goromba hangvételű levélkét neki, hogy 4-ből 1 dolgot sikerült elküldeniük, köszöntem szépen a szolgáltatást...
Persze még várok 2 magyar YA dobozra, és még van annyi pontom, amiből majd egy egész doboz kijön, szóval azt is ellövöm még, és majd utána OFFolom a könyves dobozokat.

A kicsomagoláshoz olvass tovább! ⇩⇩⇩
SPOILER VESZÉLY!

vvvvv
TÉMA

KÉMEK ÉS GENGSZTEREK

Iszonyatosan vártam az augusztusi dobozt, mert a téma miatt 100%-ig biztos voltam a tartalmában, és erre a könyvre nagyon vágytam. (Értsd: megveszem, ha nem ez van a dobozban. Amúgy ez áll a következő magyar YA doboz könyvére is.)

SZEPTEMBERI DOBOZOK

MAGYAR YA : (történelmi regény) ÚRI MURI

ANGOL YA: (fantasy) HEROES NEVER DIE

FELNŐTT zsáner: LÉLEKTANI KRIMI

A rendelési időszak Augusztus 11 (00:00) - Augusztus 19 (23:59)
Kiszállítási időszak: Szeptember vége

A KÖNYVEK

  
FÜLSZÖVEG:
Apja eltűnése után Gwendolyn Bloom olyan útra lép, amire egyáltalán nem számított. Új személyazonosságot kap, és leereszkedik a kémek, orgyilkosok és vérbeli gengszterek világának legmélyebb bugyraiba, ahol végre megismeri a teljes igazságot.
Nincs választása: csak úgy mentheti meg az apját, ha a fogvatartóihoz hasonlóan ő is kegyetlenné válik.

APRÓSÁGOK / KÜLÖNLEGESSÉGEK

Harry Potter zenedoboz – totál különleges, egészen egyedi dobozka, ami egyszerűen gyönyörű ezzel a rengeteg faragot oldallal! Tipikus esete annak, ami haszontalan, de mégis odáig vagy érte. :D


Partners in Crime karkötő – ezt küldték késve. Hááát... éppen rákapóban vagyok a karkötő használatra, ráadásul tetszik a bilincses megoldása. Tuti hordani fogom.


IOI füzet (Ready Player One) – mint RP1-fan megörültem ennek a sima csíkos füzetnek, mert nagyon dögösen néz ki. Azt, hogy mennyire passzol vagy nem passzol a dobozhoz, azt majd olvasás után tudom eldönteni. (Mindenesetre leszögezném, hogy az IOI a Ready Player One-ban a  gonoszok csapata, de se gengszterek, se kémek nem voltak. Szóval egyelőre nem vágom, miért illik a dobozba.)

Üvegpohár szívószállal (Something Different) – odáig vagyok a mindenféle poharakért, és ennek abszolút dögös+egyedi az izzó formája, de hogy ezt sosem fogom használni, az 100%. :D Valószínűleg fotózni tökéletes lesz, de ez mosogatásügyileg egy megvalósult rémálom lehet! (Mindazonáltal rém ötletes, emiatt is érdemes körbenézni a Something Different webshopban!)


Fruit Tella édesség – ...a dolog, amit fel sem fogok, hogy jön ide...

A TELJES DOBOZ TARTALMA (Alexa K. / Bookdemon képei - LINK!)

ALEXA KÉPEI!

@_book_demon_ – A fent említett FB csoportban találtam Alexa képeire, aztán később a blogjára... Sajnálom, hogy lenyúltam a képeket, de érdemes meglesni a teljes augusztusi magyar YA doboz tartalmát, ha már a saját unboxingom olyan lett, amilyen. :D 

ÖSSZESSÉGÉBEN

Csalódott vagyok... Ha fizetek egy szolgáltatásért, akkor azt várom, hogy 1) időben megkapjam, 2) ne legyen szakadt a csomagolópapír (itt a piros belsőpapír), 3) ne kelljen követőkód után kérdezősködnöm, 4) kapjak meg mindent egyszerre, és ha már ez nem sikerül, akkor 5) a hiányzó dolgok bejelentése után ne csupán egy dolgot pótoljanak. 
Összességében ez egy elég összecsapott doboz lett, amit slendriánul is kezeltek, ráadásul a késés miatt a szokásos játékból is kimaradtam. (Na, nem mintha valaha nyertem volna az instás játékon, de imádtam részt venni benne, és fényképezgetni a dobozom.)
Akármennyire is imádom a csapatot, és bármennyire el voltam köteleződve melletük, mint igazi úttörők előtt, most kicsit elegen van, mert már nem érzem az izgatottságot, ha szóba kerülnek a dobozaik. Nem kárpótlásra hajtok, egyszerűen véget ért a "Mini Karácsony"-feelingje a dolognak, amit sajnálok... 

Várom a következő dobozt...
Remélem, még szeptemberben és egyben fog megérkezni...

vvvvv
Köszönöm a figyelmet! Jó olvasást!
A képek sajátok, kivéve ahol jeleztem, hogy nem.
vvvvv


1 megjegyzés:

  1. Nyugodtan használd a kèpeim, nem gond amúgy! :)
    Az èn HP zenedobozom hibás, ès mèg mindig nem cserèltèk le olyanra, ami működik. Bár elvileg szerdán cserèlik, de ezt már hallottam egyszer.
    A felnőtt doboz tartalmát èrdemes meglesned, mert mèg ennyire sem illettek a tèmához az elemek. Krimi, de azèrt flamingós poháralátèt, Könyvmoly bögre ès egy óra volt benne, aminek semmi köze a krimihez. Holnap írok üzit molyon. :)

    VálaszTörlés