2018. szeptember 29., szombat



Őszköszöntő, névkereső nyereményjáték | SORSOLTAM!



Szép estét!

Ma véget ért a nyereményjáték, amiben a segítségeteket kértem a Kindlem elnevezéséhez. Elképesztően szuperek vagytok, tele kreatív és vicces névötletekkel, de még mindig nem sikerült eldöntenem, melyik passzol Hozzá. Egyelőre Kindli-nek és Szépségnek becézem! ^.^ Amúgy egy Avengers-fan javaslata nagyon megtetszett, és tök szívesen nevezném Lokinak, de inkább csajnak érzem... (Oké, ne keressünk bennem logikát... :D) Köszönöm a jókívánságaitokat, nagyon boldogok vagyunk együtt, bár még szokom a törékenységét. (Valószínűleg túlféltem... talán majd ha ideér a tokja, kevésbé fogok aggodalmaskodni.)

A NYERTESEK:

Jo Nesbø: Macbeth ~ Zsófi Szofi Fruzsina Szabó


John Cure: A fekete esernyős férfi ~ Noémi Zelenák


Venko Andonovszki: Boszorkány ~ @IBagci



A sorsolásról:

- A miniwebtool.com –al sorsoltam most is.
- A nyertesek nevét ma a blogon, holnap a FB-on is közzé teszem.
- A nyertesek a játékra való jelentkezéssel hozzájárultak ahhoz, hogy a postázáshoz el fogom kérni az adataikat, aztán törlöm azokat.
- A nyertesek a játékra való jelentkezéssel tudomásul vették, hogy ha 2018. október 3-ig nem jelentkezik valamerlyikük, akkor helyette új nyertest fogok sorsolni, és ezzel együtt ő elesik a nyereményétől!

Kedves Nyertesek!

Gratulálok a nyereményetekhez! =^.^=
Kérlek, írjatok rám (hagyjatokolvasok@gmail.com) azzal kapcsolatban, hogy miként juttathatom el hozzátok a könyveket. ;)

♡♡♡♡♡
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
♡♡♡♡♡


1 megjegyzés: