2018. szeptember 4., kedd



START! Mini-könyvklub 11. felvonás (vegyes)



A témához tartozó bejegyzések a „mini-könyvklub” címke alatt elérhetőek.

Heyho, kedves Olvasók!

Ismét eltelt 4 hónap, ami azt jelenti, hogy elindult a Mini-Könyvklub soron következő fordulója! Egészen izgatott voltam, amikor megláttam a választékot, mert egyik könyvet sem olvastam, de több is fent van az elolvasandó TBR-listámon. Ezek a jó körök, amikor nem izgulok, hogy újra kell-e olvasnom egy populárisabb művet, avagy sem.
Ha kedvet kapnál, még ebben a hónapban csatlakozhatsz hozzánk - Blog se kell a részvételhez! -, de most már el kell olvasnod az első megszavazott könyvünket! ;)
òòò A folytatáshoz olvass tovább! òòò

vvvvv

Mi az a Mini-könyvklub? - Röviden

A könyvklub 2018. szeptember 1-től december végéig tart, a klubtagok ezalatt az időszak alatt havonta elolvasnak 1-1 regényt. Az első három hónapban előre meghatározott könyveket olvasunk, amiket az olvasás végeztével alaposan kibeszélünk, kiértékelünk: mindenki ír egy-egy könyvértékelést, és kitöltünk egy kérdőívet a könyv fontos (és kevésbé fontos) kérdéseiről. Az utolsó hónapban mindenki maga választ egy olvasmányt az előre megadott könyvek közül. Részletes szabályokért és a jelentkezéshez klikkelj ide! Jelentkezni 2018. szeotember 30-ig lehet. (Idézet Vegazus oldaláról.)

Mikre szavaztam?*

Mi lett a végeredmény?


Mi jöhet szóba nálam, mint +1 szabadon választott?

Ebben a körben a „maradék” közül lehet szabadon választani, így nálam mindegyik játszik, mert egyik könyvet sem olvastam korábban... Közülük fogok majd választani: Végtelen horizont / Az áruló pengéje / Eleanor Oliphant köszöni, jól van

  
(Esetleg ajánlanátok valamelyiket?!)

vvvvv
Köszönöm a figyelmet!
vvvvv
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése