2021. december 4., szombat



Dirty ​- Húzós | Szórakoztató idézetek ~ Blogturné Extra

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Kylie Scott legújabb regénye, a Dirty, mely itthon a Húzós címet kapta. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják a Dive Bar sorozatból ismert, immár csaposként dolgozó Vaughan, és az oltárnál faképnél hagyott menyasszony, Lydia szenvedéllyel teli történetét.




Végre egy romantikus könyv, aminek egy átlagos külsejű, duci nő a főszereplője!

Vaughan Hewsonnak álmában sem jutna eszébe, hogy amikor hazatér gyermekkori otthonába, egy összetört szívű menyasszonyt talál majd a kádjában. Arra pedig végképp nem számít, micsoda drámát és káoszt hoz magával a fiatal nő.

Lydia Green azt sem tudja, hogy üvöltsön a dühtől vagy inkább kétségbeesetten bőgjön a sarokban. Már önmagában az is elég baj lenne, hogy az esküvője napján szembesült a ténnyel, hogy élete szerelmének viszonya van. De a tetejébe a vőlegénye a legjobb haverjával, a saját esküvői tanújával csalja meg Lydiát.

Éppen akkor, amikor úgy tűnik, hogy a szökevény menyasszonynak már nincs kihez fordulnia, egy jóképű idegen felajánlja széles, izmos vállát, hogy azon sírhassa ki magát. Vaughan minden szempontból az ellentéte a látszólag tökéletes, tiszteletre méltó üzletember típusnak, amihez Lydia általában vonzódik. A csaposnak szegődött egykori zenész maga is válaszút előtt áll, és nem éppen könnyű eset. De Lydia már próbálta megtalálni álmai férfiját, és csak rémálom lett belőle – úgyhogy talán ideje megpróbálkoznia erotikus álmai férfijával.

Elvégre mi baj lehet egy futó kalandból? Hiszen mindketten ugyanarra szomjaznak: valami jó húzósra.

 

Kiadó: Könyvmolyképző (Rubin pöttyös könyvek)

Terjedelem: 392 oldal 

ISBN: 9789634576709 · Fordította: Komáromy Zsófia

Műfaj: new adult, romantikus, erotikus

Eredeti mű: Dirty / Eredeti megjelenés éve: 2016

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

 

--- Tovább az idézetekhez! ---

vvvvv

1.

– Khm, figyelj, először is, szeretnék bocsánatot kérni ezért az egészért. – Körbeintettem, rá, a fürdőszobára, meg magamra, jelezve, mennyire sajnálok mindent ebben a bizarr szituban. – Ne haragudj, ha bármi kellemetlenséget okoztam azzal, hogy itt húztam meg magam.

Az égimeszelő továbbra se szólt semmit, csak fölém tornyosult, csípőre tett kézzel. A karját csuklóig elborították a tetoválások. De azért így is tisztán kivehetőek voltak a duzzadó izmai. Egyértelműen nem tűnt olyan alaknak, akivel érdemes packázni. Úgy nézett ki, mint aki egy szempillantás alatt össze tudna roppantani. A tetkóiból meg a kigyúrtságából ítélve lefogadtam volna, hogy modell vagy bandatag vagy kalóz vagy ilyesmi. Tutira vettem, hogy bármit is csinál igazából, az baromira szexis és nem kicsit veszélyes lehet.

Basszus! Tényleg másik házat kellett volna búvóhelynek választanom!

 

2.

Szóval, ezzel jár, ha az embernek barátai vannak. Lehet, hogy inkább kavicsgyűjteményt kellett volna beszereznem. Vagy talán egy szobanövényt. Bármit, ami képtelen visszabeszélni.

 


3.

– Vaughan?

Kitágult az orrlyuka, ahogy mély levegőt vett.

– Hm?

– Bámulsz.

– Mi?

– Egyfolytában a mellemet bámulod. – Meglengettem a kezemet a vonatkozó testrészem előtt. Bár eléggé biztosra vettem, hogy tudja, mire célzok. – Ezt itt, ni, Vaughan! A beépített tejcsárdámat, a bűnös kipárnázásomat. Le se veszed róla a szemedet. – Riadt tekintete erre az arcomra villant. – Nem tettem volna szóvá – folytattam –, de már jó ideje ez megy, és kezd egy kicsit feszélyezni.

– Basszus! – motyogta, ahogy végre felfogta, mit művel. Elfordította a fejét.

 

4.

Felhorkantott, és kihúzta magát.

– Az érzelmekről akarsz beszélgetni, Lydia? Tényleg ezt akarod?

– Jaj, dehogyis, isten ments! – nevettem el magam. – A tegnapiak után totál ki vagyok merülve érzelmileg. Arra szavazok, hogy legyünk olyan felszínesek, amennyire csak emberileg lehetséges.

– Hála a jó égnek! – Kinyújtotta lapátkezét, és lesimította az alvástól valószínűleg még mindig szénakazal hajamat. – Már kezdtem aggódni.

 

5.

– Ne csámcsogj már nyitott szájjal! Úristen, undorító vagy! – Nell karba tette a kezét, és farkasszemet nézett az öccsével. – Fejlődtél te bármit is nyolcéves korod óta?

– Magasabb lettem. És már nem tartom undinak a lányokat – kacsintott Vaughan.

– Igen, azt már a gimiben észrevettem, amikor elkezdtél sportot űzni abból, hogy annyi csajt húzz meg, amennyit csak bírsz. – Nell elmélyítette a hangját, az öccsét mímelve: – „Csá, bébi! Gitáros vagyok egy bandában, dalokat írok, és tökre érzelmes vagyok, meg minden. Na, ne kéresd magad, szivi, tudod, hogy úgyse bírsz ellenállni nekem!”

 

6.

Panaszosan felnyögtem: – Néha úgy érzem, soha nem fogom magam mögött hagyni ezt az egészet!

– De hiszen csak múlt szombaton történt minden. – Ujjai az arcomat cirógatták, és most már szélesebben mosolygott. – Ma pedig kedd van, alig kezdődött el a hét. Előbb-utóbb igenis tovább fogsz majd lépni, csak egy kicsit több idő kell hozzá. Három-négy nap… az bizony nem valami sok idő.

A tőlem telhető leglesújtóbb, leggyilkosabb, legpusztítóbb pillantást vetettem rá.

– Ne legyél már ilyen reális, Vaughan! Egyáltalán, ki kérdezett téged?

 

7.

– Viszont előre figyelmeztetlek, hogy mostantól igyekezni fogok tudatosabb feminista lenni. – A hátamra fordultam, és Vaughan csillogó szemébe néztem a sötétben. – Ez az egész Chris-ügy jó nagy seggberúgás volt nekem, de dolgozom rajta, hogy rendbe tegyem magam. A testem az én birodalmam. A sorsom a saját kezemben van.

– Oké… – válaszolta lassan, és összekulcsolta az ujjainkat. – És mégis hová akarsz ezzel kilyukadni?

– Csak azt akarom, hogy tudd, nem fogok a démoni farkad és az ördögi nyelved rabjává válni. Bármilyen csúcs is mindkettő.

 


8.

– A világ összes nőjének közös pert kéne indítania a média ellen. Hogy véget vessünk a rémuralmának.

Újdonsült haverom egyetlen szóval sem méltatott válaszra. Ami nem is volt meglepő, figyelembe véve, hogy hová szegeződött a tekintete. Már megint.

– Vaughan, éppen beszélek. Volnál szíves arra koncentrálni, amit mondok? És egy kis szemkontaktus se lenne rossz, márpedig az nem fog összejönni, ha egyfolytában a mellemet bámulod. – Erre ismét az arcomra kapta a pillantását. – Köszi szépen! – vigyorogtam.

– Ez csapda volt! Fölemelted a karodat – morgott Vaughan, összevont szemöldökkel. Még az életben nem láttam férfit ennyire sértettnek tűnni. – Mégis mit tehettem volna?

 

9.

Bedugta egy ujját alulról a bugyimba, és meghúzgálta anyagot.

– Mi a francért van ez rajtad, Lydia?

– Azért, mert hülye vagyok. – Kuncogott. – Nem tudhattam, mit tervezel – panaszkodtam.

– Nyugodtan vedd úgy, hogy én mindig meg akarlak dugni! Mindkettőnknek az lenne a legbiztosabb.

 

10.

Bármiféle figyelmeztetés nélkül belépett a kádba, farmerban és pólóban. Hát, ez nem igazán tűnt normálisnak.

– Vaughan! – Kirántottam a dugót, mielőtt elárasztottuk volna az egész nyamvadt házat. – Mégis mit művelsz?!

– Együtt lógok veled. Szexelés nélkül.

 

Nyereményjáték:

 

Mostani játékunk során olyan könyveket keresünk, melyekben valamelyik főszereplő Vaughanhoz hasonlóan pultosként dolgozik. Minden állomáson találtok egy idézetet, nektek pedig ki kell találnotok, melyik könyvből származhat.

 

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

 

“– Haza fog jönni velem.

És teljesen természetesnek tűnik.

Ugyanakkor nagyon be is voltam tojva attól, hogy mit jelent ez majd. Miközben amolyan pultos-nindzsaként az italokat kevertem, olyasmiken járt az eszem, hogy borotváltam-e aznap reggel a lábam, vagy, hogy lesz-e majd időm gyorsan rendbe hozni magam az egyéb területeken.”

a Rafflecopter giveaway

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[BLOGTURNÉ KLUB]

11/26 Dreamworld - borítók, playlist
11/28 Könyvvilág
11/30 Sorok Között
12/02 Dreamworld
12/04 Hagyjatok! Olvasok! - idézetek
12/06 Hagyjatok! Olvasok!

 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése