2019. augusztus 1., csütörtök



Havi összefoglaló | 2019 / 7. fejezet: JÚLIUS


(Ezt a rovatot a „havi összesítő” címke alatt lehet megtalálni.)


Szabadságolós, utazós, aktív hónap volt július… 
=^.^= 
Mázlimra kötelező nyáron kivenni két egybefüggő hetet – és ez idén tényleg sikerült is -, amihez hozzácsaptak jófejségből még egyet, ami azt jelenti, hogy július 15-től augusztus 4-ig pihenhettem/pihenhetek otthon… vagy ott, ahova elkódorogtam. Nem is sokat ültem egyhelyben!
 
Pozitív randomságok röviden: sokat barátnőztem – tulajdonképpen koncerteztünk, szülinapoztunk, palacsintáztunk, túráztunk, kutyát sétáltattunk, Vasasnapoztunk, jóga táboroztunk, közösen nyaraltunk a barátaimmal júliusban… a családommal meg leugrottunk Szabadkára és nagyokat ettünk-tévéztünk együtt.

(A folytatáshoz olvass tovább! ⇩⇩⇩)


❖❖❖❖❖
Mi történt júliusban?
❖❖❖❖❖
– Személyes kitérő –

Én és az új polclakók: összesen 9 új könyv került hozzám. Megpróbáltam nem vásárolni ebben a hónapban, aztán szembejött velem egy Alexandra meg egy Maxim akció, és feladtam a küzdelmet. (Nem is nagyon álltam ellen…)

Vettem (9)

– Más érdekeltségek –

#boldogság


 Voltunk Jeffi-t ünnepelni, és újra találkozhattam a kutyusával, Bogival. Szuperül éreztük magunkat a csajokkal.

 Rászántam magam, és megvettem egy aktivitásmérőt. Huawei Band 3 Pro-t választottam, ami abszolút felülteljesíti az elvárásaimat. Motiváviónak tökéletes, törekszem arra, hogy még többet mozogjak, ami jó.
Két barátnőmmel elugrottunk 2 éjszakára Bakonybélbe. Túráztunk, ettünk, ittunk, és szuperül éreztük magunkat! Azt hiszem, rá fogok szokni az apartmanház bérlésre. (Ha már Vegazus barátnőm rámutatott az előnyeire. ;))

Bakonybél képekben (majd a H! O! Facebookjára teszek fel még képeket)

SOROZATAIM / FILMEZÉSEK / MOZI:

Anyuval: befejeztük a Gyilkos elmék 14. évadát, aztán megnéztük a MacGyver 3. évadát, és visszakanyarodtunk a Gyilkos elmékhez, ugyanis elkezdtük elölről az 1. évadot. :D Néha filmeztünk is, megnéztük közösen a következőket: Holmes és Watson (2018) – hát ez rettenetes volt. :D Meg ez is: Gyagyás gyilkosság (2019). De valami szuperet is láttunk közösen: A 64-es betegnapló (2018)!



Elég sokat filmeztem és sorozatoztam a hónapban, de mivel kevesebb filmet néztem meg, kezdjük azokkal. Kedvencek temetője (2019) – egynek éppen elment. Shazam! (2019) – nem volt borzasztó, párszor meg lehet nézni. A gyűlölet, amit adtál (2018) – imádtam, elképesztő sztori és nagyon ajánlom! Marvel Kapitány (2019) – őőőőő, valahogy ez nem ütött akkorát, de érdekes film (Fury miatt mindenképpen megérte megnézni). Asterix és Obelix – Isten óvja Britanniát (2012) – annyira szeretem a szójátékaikat, hogy elképesztő… Pokémon: Pikachu, a detektív (2019) – sokkal, de sokkal jobb, mint amit vártam (öcsémmel néztem meg, akárcsak életem első pokemon filmjét).


Sorozataim: végignéztem a teljes első évadát a Csodatévők (2019–) c. minisorozatnak, ami haláli volt! :D Isten belájkolt (2018–) – ebből csak az első 8 részt sikerült megnézem, és bár elsőre rettenet, egész érdekes és eredeti a története. A2. évad végét újranéztem, aztán úgy belelendültem a Ki vagy, doki? (2005–) –ba, hogy most a 6. évad 8. részénél tartok! IMÁDOM!


– Következő havi terveim –

- Recenziók hamarosan /papírpéldány nálam/:

- MKK:


Mini-könyvklub Vegazussal és több más bloggerrel!

Helyzetjelentés:
Azt hiszem, most nagyon mélypontra kerültem a havi könyvtől. Nem bírja az én lelkem az ehhez hasonló műveket. Se stílusában, se karaktereiben nem sikerült egymásra találnunk.

A többiek értékelését ITT OLVASHATJÁTOK.

AUGUSZTUSBAN: – szabadon választhatok a 13. forduló meg nem szavazott könyvei közül, ezért kettőt kinézve magamnak elbattyogtam a könyvtárunkba, ahol az egyik bent volt, ezért őt fogom olvasni a hónapban. (Róla lenne szó: John Scalzi: Vének háborúja)
  
A kapcsolódó bejegyzéseim a mini-könyvklub címke alatt elérhetőek!
❖❖❖❖❖
– Bejegyzések a blogon –

7 könyvről írtam a hónapban:

Blogturné Klub extrák: 

Egyéb bejegyzéseim: 

vvvvv
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
A képek némelyike SAJÁT vagy saját szerkesztés! 
A többi meg a Pinterest tábláimról meg az Instámról van.
vvvvv


2 megjegyzés:

  1. Te jó ég, mi ez a Csodatevők?! :D Most néztem meg az előzetesét. Ez még bolondabb, mint a belájkolós! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az! Még bolondabb! Ott egyből Isten gyárában dolgoznak a főszereplők, és próbálnak kívánságokat/imákat beteljesíteni. Na, az után egész más volt a Belájkolósat néznem... :D

      Törlés