2019. december 2., hétfőBorítómustra | Bittersweet - Keserédes (Blogturné Extra)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra


Az Elle Kennedy-vel közösen írt könyve után (Ez a srác) Sarina Bowen saját történettel, egy sorozat indítókötetével mutatkozik be a magyar olvasóknak, mely a romantika mellett a vermonti farmerek életébe is betekintést nyújt.
Kövesd blogturnénkat, s amennyiben helyesen válaszolsz feladványunkra, a tiéd lehet a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyike.

Fülszöveg:
A farmerek energiája tartja mozgásban a földet.
Griffin Shipley cseppet sem számított arra, hogy egy vermonti földút szélén, egy árokban fog összefutni egykori egy (vagy a pontosság kedvéért két-)éjszakás kalandjával. Öt évvel ezelőtt azonban mintha egy másik élete lett volna…
Griff huszonhét évesen, nem igazán önszántából került a családi farm élére. Még hatalmas válla is nehezen bírja a terhet: neki kell támogatnia anyját, három testvérét és hangyás nagyapját is. Nincs ideje a lányszövetség egykori tagjára, aki fél áron akarja felvásárolni a termésüket.
Vermont sosem szerepelt Audrey Kidder utazási tervei között. Ahogy Griff Shipley sem. De muszáj kapnia egy második esélyt az őt foglalkoztató étteremlánctól. Na, jó, egy ötödik esélyt. És egyetlen beképzelt, szexi, szakállas farmer sem állhat az útjába.
Ellenfelei egymásnak. Egészen más dolgokat várnak az élettől. Nagy kár, hogy a kettejük közt levő érzéki feszültség olyan pikáns, mint Audrey szupertitkos barbecue szósz receptje, sőt…
Figyelem! A szöveg pikáns jeleneteket, ínyencségeket és egy gőzölgő, kültéri zuhanyt tartalmaz, valamint bebizonyítja, hogy a farmerek nem röstellik bepiszkolni magukat.

Kiadó: Könyvmolyképző, Szeged, 2019
360 oldal · puhatáblás
ISBN: 9789634577102
Fordította: Rácz Kata
Eredeti cím: Bittersweet, 2016 / Sorozat: True North 1 rész

--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

LYX (2017) német borító

Rennie Road Books (2019) angol borító

LYX (2019) német borító (KEDVENCEM!)

Hugo Roman (2019) francia borító

Vergara (2019) spanyol borítóNyereményjáték:

A történet főhőse egy almafarm élén áll és szívügye az almabor készítése, ezért játékunkkal is a probléma gyökerét célozzuk meg.
A turné minden állomásán egy-egy ismert ital összetevőit találjátok, a ti feladatotok pedig az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok mi készül a felsorolt alapanyagokból.

Figyelem, beírt válaszokon nem áll módunkban javítani! A kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


gabona vagy burgonya, erjesztéssel, lepárlással

ÁLLOMÁSOK:
11.30. - Angelika blogja
12.02. - Hagyjatok! Olvasok! (extra)
12.04. - Sorok között 
12.06. - Hagyjatok! Olvasok!
12.08. – Könyvvilág

vvvvv
Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!
Köszönöm a figyelmet!
vvvvv

1 megjegyzés: