2019. december 26., csütörtök



AniTiger - Év végi hajrában kihívás


(Még több taget a „book tag” címke alatt található.)

Sziasztok!
A harmadik "karácsonyi" book taget már kitöltöttem tavaly is, szóval az előző évi bejegyzést is el lehet olvasni összehasonlításképp (KATT IDE).
A mai kihívásban egy picit megnézzük, hogy mi vár rám még december végéig, milyen megjelenést várok nagyom, és nekiálltam-e a jövő évi olvasmányaim tervezésének.

--- OLVASS TOVÁBB ---

❖❖❖❖❖
1. Milyen könyve(ke)t kezdtél el, amit még be kell fejezned?


Tavaly is egy könyvklubos könyvvel küzdöttem ilyenkor, és most is így alakult. Szeretném befejezni a Hollóembert, de most valahogy inkább a tévémre vagyok rákattanva... (és még csak nem is karácsonyi, hanem kifejezetten anti-karácsonyi filmeket nézek).

2. Van úgynevezett őszi könyved, amivel könnyebben átlépsz az év végi időszakba?


Még mindig nincs konkrét könyvem, de idén ezzel a könyvvel úsztam át az őszbe, majd a télbe: Matt Haig: Miért érdemes életben maradni? Újraolvasás, mert idén végre beszereztem ezt a könyvet otthonra is.

3. Milyen új megjelenést vársz még?



Rég voltam úgy, hogy EZT MUSZÁJ ELŐRENDELNEM, mert a polcomon akarom tudni, de a legújabb Árnyvadász novellagyűjteményt nem bírtam kihagyni... ugyanis limitált számú illusztrált példány is készült belőle. Szóval én őt vártam év végére.

4. Mi az a három könyv, amit idén még el szeretnél olvasni?


Kicsit rövidnek ígérkezik az idő még három könyvhöz... Ahogy feljebb írtam be szeretném fejezni a Hollóembert, és jó lenne valami cuki ünnepi történetet is olvasni levezetésnek. Szívem szerint újraolvasnám a Hull a hó-t (mert tetszett a film) vagy nekiállnék pár novellának az Ajándékba ​adlak kötetből. (Persze elég elképzelhető, hogy az olvasásra szánt időmben megnézem még kétszer a Hajmeresztő című színházi előadást, újra elmegyek a barátnőmmel az új Star Warsra, és Netflixes sorozatokat nézek bekuckózva otthon. :D)

5. Van-e könyv, ami még esélyes az „év könyve” címre?

Most hirtelen ez ugrott be, mert totál magával ragadott olvasás közben. 

6. Elkezdted-e már a jövő évi tervezést?

Igen, már elkészítettem a listámat Lobo Várólista csökkentő kihívására, és a Minek az éve lesz 2020? kihívásra is kész a lista. Nemrég nekiugrottam a magánkönyvtáram átnézésének, és várólistáztam mindent, amit kedvem lenne elolvasni, és 250 könyvet találtam, ami nagyon durva! Az a 2020-as tervem, hogy olvasok a könyvespolcomról is vgre. :D 

vvvvv
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
A képek a Pinterest tábláimról vannak. ;)
vvvvv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése